Category: Premier League

Mikä kertakäyttö, mikä hyvä Chilavertische

Kuinka monta enemmän tavoitetta ranskalainen olisi voittanut, ellei velvollisuutta Ronaldo! Keskustelu pakotettiin johtamaan huoltajia pisteeseen. Hölynpölyä. Ja vaikka kaikki puhuvat Ronaldo-hahmolle ominainen hohto ja kyky avata. Hänellä on ne, tietenkin. Mutta – ei siinä määrin, että se ansaitsee jonkin verran.

Siksi Ronaldo – loistava ilmamyyjä. Mies, johtajien määrä on vakuuttunut omasta tarpeestaan ​​komentomekanismiin. Jalkapalloilija, joka kaventaa maailman parhaiden joukkueiden hyökkäävän pelin vaihtelevuutta ja samalla kutsui monta nero jalkapallosta. Näytteen aikakausi, paras. Mainonnan ja julkisten suhteiden aikakausi, kun ostaja saa paljon vähemmän kuin mitä hänelle tarjotaan.

Ronaldo on edelleen pyrittävä. Tämä saavutus on kuudes peräkkäinen kausi, ja hänelle on asetettu 30 maalia. Toinen ruutu täysipäiväisessä vastakkainasettelussa Leo Messin kanssa. Toinen risti nimeä Cristiano. Tämä saavutus Messi on jo vaikeaa estää ikän takia. Ja Ronaldoille hänen perfektionismillaan ja egoismillaan näyttää siltä, ​​että ennätyksen toissijainen merkitys ei ole niin tärkeä. On tärkeää, että hän voisi, ja Messi ei. Mutta portugalilaisen täytyy kiirehtiä. Hän on vielä kaksi vuotta vanhempi. Ja luultavasti ei halua lähteä aikansa 2. numeron listalle.

Se, että Argentiinassa on erittäin mielenkiintoinen maalivahti José Luis Chilavert, oppinut jonnekin 1990-luvun ensimmäisellä puoliskolla. Tietoni oli kuitenkin hyvin rajallinen – Chilavert – Paraguayan, “Velez Sarsfield”. Vuonna 1993 tiedot vuodattivat pois, että Chilavertin laukaus rangaistuspaikasta toi Velesin mestariotsikon – ensimmäinen pitkän tauon jälkeen.

Vain joulukuussa 1994 Paraguayn näki tapauksen. Intercontinental Cupin ottelussa voitti Mestarien liigan “Milan” ja Argentiinan Velez Sarsfield Cupin voittaja Libertadores. Jälkimmäisen portti, aivan kuten pitäisi, oli suojella hyvin Paraguaya. Mikä myös suojaa luotettavasti porttejaan ja toisinaan yrittää toisia. Ja Tokion kentällä ilmestyi lihaksikas jock, jolla oli valtava ilme hänen kasvoistaan ​​ja joka otti erittäin taloudellisesti paikan Velesin portille.

Mikä kertakäyttö, mikä hyvä Chilavertische

Tämä Guaranin intialaisten ihmisten edustaja pelasi hyvin rauhallisesti, viileästi, että linjalla, että uloskäynnissä. Kun hän meni kuuntelemiin, Milanon pelaajat, kaverit ovat kaukana kymmenestä pelottavasta, jotenkin ei kiirettä mennä kuunteluihin. Jos törmäys maalivahti ei lupannut mitään hyvää. Muistan José Luisin kasvot – rohkea, vihainen, mutta samalla hyvin varma ilme. Leikkauksen “lyhyt siili” voimakas kaula. Nimimerkki “Bulldog”, joka tarttui Chilavertiin Argentiinassa, ei mielestäni ollut aivan tarkka. Tämä ei ole Bulldog, on koko St. Bernard, luultavasti.

“Veles” tuli klubin maailmanmestariksi, joka voitti Fabio Capellon 2: 0. Chilavert pelasi virheettömästi. Ei pettynyt. Todennäköisesti en ollut ainoa talvipäivänä uusimaan kuuluisan leininilaisen lauseen Leo Tolstojasta, sillä maalivahti sai alkunsa pelistä sanoilla. Mikä kertakäyttö, mikä hyvä Chilavertische. Tässä on vain tavoite, jonka Chilavert ei näe. Siihen mennessä Jose Luis rakasti häiritä kollegojaan. Eikä vain rangaistuspaikasta.

Olisi liioiteltua sanoa, että odotin vuoden 1998 MM-kisaa, koska sain nähdä Chilavertin. Mutta myös hänen. Paraguayn joukkue teki turnauksen lopullisen. Jose Luis oli tuolloin kerännyt vaikuttavan palkintokokoelman, sekä komennon että henkilökohtaisen, esimerkiksi kaksi maailman parhaimman maalivahtipalkinnon. Starry, pahoillani muutamasta frilly-sanasta, Bulldog on jo kauan ylittänyt Argentiinan ja Etelä-Amerikan mantereen rajat. Eurooppa halusi nähdä maalintekijän, jota ei koskaan havaittu. José Luis sai mainetta paitsi jalkapalloilijana, hänestä tuli maailman tunnetuin Paraguayan. Mitä me tiedimme Paraguaysta ennen sitä? Että Etelä-Amerikassa on niin pieni ja köyhä maa, että diktaattori, puoli-saksalainen puoliksi intialainen Alfredo Stroessner, joka hallitsi paljon runaway scoundrelsia, hallitsi siellä pitkään. Ja Chilavert avasi maansa maailmalle, osoitti, että siellä on jalkapallo, on olemassa alkuperäisiä pelaajia.

Miksi Ronaldo on nero

Vaikuttava, eikö olekin? Näin jälkeläiset vaikuttavat. Ajat ovat tietenkin nyt erilaiset, ja YouTube-ohjelman olemassaolo (se elää näille sukupolville) korjaa suuresti edellä esitettyä kuvaa. Mutta loppujen lopuksi tulevaisuuden sukupolvet löytävät tuhansia leikkauksia – ja leikkauksissa he näkevät miehen, joka laittaa portille mistä tahansa etäisyydestä ja lajittelemalla jalkojensa kanssa magnetarin nopeudella. He oppivat loput vain heidän tarinoistaan ​​- eivätkä he todellakaan usko sitä.

1700-luvun alussa Alankomaissa alkoi kuuluisa “tulppaanit”, joka melkein heikensi maan taloutta. Sitten hollantilaiset kiehtoivat investoimalla ylimääräisiä varoja (ja jopa maanviljelijät Alankomaissa olivat elinvoimaisia) eliittielajikkeiden kukkia. Tavoitteena oli etsiä voittoja kausiluonteisuudesta (tulppaanien myynti voi tapahtua vasta kypsymisen jälkeen), ja toimittajat alkoivat käydä kauppaa. Toisin sanoen he myivät tulppaaneja tulevista sadoista. Ajan myötä markkinatulojen määrä ylitti todellisen kaupankäyntimarkkinoiden koon. Samalla ilmestyi “lentomatkustajat” – petostajat, jotka myivät tuloja tulevia satoja varten ja katosivat matkallaan.

Jonkin verran Ronaldo – sama myyjä, jolla on loistava. Huomasin, että Ronaldo on viime vuosina kehittynyt upeaan perävaunuun? Hän sulkeutuu erinomaisesti, voimakkaasti osuu, avautuu täydellisesti rangaistusalueelle, on suuri nopeus ja hyppymahdollisuus, soittaa hyvin päähänsä … Se näyttää olevan ihanteellinen keskus eteenpäin. Mutta Cristiano ei ole asetettu tähän kantaan (vaikka hän olisi ratkaissut kaikki väitteet, jotka koskivat joukkueen terävöittämistä Ronaldo). Lisäksi tällaiset yritykset päättyivät epäonnistumiseen (ja tuomittiin aluksi).

Miksi? Portugalilaiset ovat kaukana mestarista vapaan tilan löytämisessä ja sen rakentamisessa ei mitään. Hän tarvitsee kaksi täysimittaista pelialuetta (hyökkäyksen reunan ja rangaistusalueen), jotta ne voivat avata laadullisesti. Hän tarvitsee myös Benzema – nero vapaan tilan luomiseksi.

Tärkeä rasti. Miksi on vaikuttava toinen levy Ronaldo

Andrei Kleshchenok jakaa hänen vaikutelmansa Portugalin superbombardierin seuraavasta kirjasta.

Cristiano on vaikuttava. Riippumatta siitä, onko joku tykkää pelistä vai ei, se on arvokas saavutus, kun se on voittanut yli 30 maalia kuudelle vuodelle. Kyllä, portugalilaiset saivat tavoitteensa La Ligassa Real Madridin kokoonpanossa – tämä on lähes sama kuin Spartak-joukkueen pisteytys kaupungin mestaruuskilpailussa. Kyllä, tähtikomentomekanismin suhteettomat ponnistelut siirtyvät merkittävälle osalle päämiehistään – muissa olosuhteissa Modric ja yritys voisivat näyttää pelin paljon kirkkaammaksi ja lakaistaan.

Kyllä, me kaikki tiedämme siitä, mutta unohdamme yhden yksinkertaisen: sukupolven tuntemus on vain tämän sukupolven kanssa. Loppujen lopuksi kahden nykyisen koon hiljaiset persofaanit eivät kuuntele, että Baggon, Zidanen, Del Pieron ja Ronaldon pelit parhaimmillaan vaikuttivat paljon enemmän. He eivät halua kuulla, että Messin ja Maradonan vertailu on kuin hyvin koulutetun ja varmasti lahjakas viherhuoneen tutkijan vertaaminen nerokkaan itseopetetun Bachin kanssa. Siksi KriRo-vihaajien pitäisi rauhoittua. Riippumatta siitä, haluavatko ne vai eivät, Ronaldo on jo kirjoittanut nimensä jalkapallon historiassa. Ja yksityiskohdat unohdetaan. On vain tilastoja – muutama “Golden Balls”, joukko maalattuja tavoitteita, joukko tietueita ja pari nimikettä.

Kuvittele jalkapallofanien tulevia sukupolvia. Kuvittele, miten kerrot, että olet nähnyt pelin Ronaldo omin silmin. Kerrotte, että hän oli kirkkaan eteläisen hienompi; miten voit kertoa teknisestä ja superfastista kehityksestä itsekkäissä pisteytyskoneissa? Kuvittele, että aika tulee, kun ihmiset, jotka ovat kuulleet siitä, puhuvat Ronaldo. Että kuuntelevat nuoret katsovat arkistoituja artikkeleita ja Wikipedian sivua ja näkevät henkilön pisteytystavoitteet lähes jokaisessa ottelussa …

Voit oppia lisää osallistuvista joukkueista

Kuusi viikkoa myöhemmin Vanhan maailman tärkein turnaus alkaa. Tänä vuonna euroalueen viimeisessä osassa oli enemmän joukkueita, ja siksi suhteellisen vähän tunnetut joukkueet osoittautuivat riittäviksi. Joten on olemassa kuusi viikonlopun viikonloppua, kuusi Euro 2016 -ryhmää, ja siksi tänään, joka maanantai, esittelemme sinulle yhden tulevan turnauksen ryhmistä.
Voit oppia lisää osallistuvista joukkueista, ymmärtää, mitä heiltä odottaa, mitä otteluita ei voi missään tapauksessa hukata ja mitkä yksittäiset juonittelut odottavat meitä joka käänteessä kesällä Ranskassa. Tänään tarjoamme sinulle mahdollisuuden mennä kanssamme tiellä, jalka tien varrella, joka johtaa meidät suoraan Ranskaan Euroopan jalkapallon MM-kisoissa 2016.

Huippujoukkueille kolme voittoa maailman ja Euroopan mestaruuskilpailuissa ei ole niin suuri sato. Mielenkiintoisinta on kuitenkin se, että kaksi voittoa – vuonna 1998 MM-kisoissa ja vuonna 1984 euroissa – saavutettiin kotikentillä. Ja nyt maa järjestää jälleen suuren turnauksen. Didier Deschamps oli maajoukkueen kapteeni, josta tuli viimeinen maailmanmestari XX-luvulla, ja nyt hän johtaa joukkueen korkeuksiin valmentajana. Kunkin rivin esiintyjien laatu antaa omistajille mahdollisuuden luottaa paljon.
Kuitenkin Karim Benzeman puuttuminen, joka erittäin typerästä syystä tuntuu jäävän Euro-kotiin, aiheuttaa jonkin verran hälytystä. Hänen poissaolonsa jälkeen Deschampsin on painettava, kuinka rakentaa peli hyökkäyksessä, koska kaikki muut vahvat ranskalaiset eteenpäin ovat tottuneet toimimaan hieman eri tavalla. Myös Paul Pogballe on paljon vaakalaudalla: ensimmäinen merkittävä supertähti-turnaus tulee vastata kysymykseen siitä, onko hän tarpeeksi lahjakas johtamaan mitalia jo vaativaan joukkueeseen jo nuorena.

Peli, pakollinen katseluun

Romania

Viime kerralla julkisesti puhuessaan romanialaiset ilmoittivat itsensä 22 vuotta sitten, kun he saavuttivat amerikkalaisen maailmanmestaruuden neljännesvuosittain. Sittemmin Romania on pitkään mennyt varjoihin. Tältä osin on melko symbolista, että kun valmentaja muutti vuonna 2014, johto käänsi huomionsa siihen ryhmään kuuluvaan henkilöön. Romanian senaatin 65-vuotias jäsen Angel Iordanescu ei näyttänyt luotettavana vaihtoehtona, mutta riski maksoi satakertaisesti. Muistan, että koska Euro 2000, jossa romanialaiset olivat maanosan kahdeksan vahvimman joukkueen joukossa, he vain kerran tekivät sen merkittävän turnauksen viimeiseen vaiheeseen. Nykyisen joukkueen pääpiirre on alhainen hyötysuhde: karsintakilpailussa joukkue ei menettänyt edes kerran, mutta 10 ottelussa maalien ja saavutettujen tavoitteiden välinen ero oli 11: 2. Niistä 24 joukosta, jotka menevät Ranskaan, kukaan ei saanut pisteitä ja jäänyt vähemmän kuin ne.

Albania

Ensimmäistä kertaa Albanian maajoukkue kelpasi arvostetun kansainvälisen turnauksen lopulliseen osaan, mutta myös juniorijoukkueet eivät toimi paljon paremmin: vuonna 1982 alle 18-vuotias joukkue ja vuonna 1994 alle 16-vuotiaat maajoukkueet menivät euroon. Tärkein ansio kuuluu italialaiselle “mustan kotkan” valmentajalle – Gianni de Biazy, joka tunnetaan kotimaassaan oivaltavana taktikkona, joka osaa työskennellä nuorten kanssa. Muuten, kaksi merkittävintä edustajaa uuden sukupolven – Erit Berisha ja Elseid Husay – esiintyvät Serie A: ssa. Albanian joukkue voitti karsintakilpailussa Portugalin ryhmän tulevaisuuden voittajat, ja kaikki työryhmän jäsenet saivat syklin tulosten perusteella maan korkeimman siviilipalkinnon – kansakunnan järjestyksen.

Ranska – Romania

Ottelun avaaminen voi asettaa oikean äänen koko turnaukseen. Erityisesti kiinnitetään erityistä huomiota ensimmäisiin otteluihin, sillä katsojat odottavat mestaruuden alkamista jo pitkään, ja sitten kun ottelut tulevat yksi kerrallaan, ne alkavat palata.

Kaikki tiet johtavat Ranskaan. Isännät alkavat ja voittavat?

Ottaen huomioon, että armeijajoukkueen seuraava peli, jossa on tinkimätön “Terek”, on heille erittäin vaikea ylläpitää johtavaa asemaa tavallisessa mestaruudessa. Itse asiassa tämä ottelu tappaa pelitilan molemmille joukkueille, mutta Zenit saa vähän veren.

Tunteellinen tausta

Tämä voitto lisää positiivisia tunteita ja luottamusta Zenitiin. Ehkä parempana, että Cup-finaali pidettiin mestaruuden keskellä. Nyt Pietarin klubi voittojen aallolla lähetetään pelaamaan loput neljä mestaruusotteluaan korkealla hengellä, joita ei voida sanoa CSKA: sta. Kaikilla ammattilaisilla, pelaajilla on kuitenkin psykologit, joten tämä tekijä voi vaikuttaa vain epäsuorasti joukkueiden sijoituksiin. Mutta se ei ole vielä kovin miellyttävää päästä kenttään, kun menetit äskettäin vain ottelun, mutta palkinnon, jonka media oli niin elävästi kuvannut. On epätodennäköistä, että jalkapalloilijat olisivat tyytyväisiä, kun heiltä kysytään, miten tämä ottelu vaikutti seuraavaan ja että he eivät onnistuneet tänään.

Ja vähän tunteita …

Voimme ylpeänä sanoa, että finaali on menestys. Tavoitteita oli hajallaan, korkealaatuista jalkapalloa, ei ollut virhettä, ei ollut likaa peliä. Tällä hetkellä oli kaksi ehdottomasti parasta venäläistä joukkuetta (nyt sormet joutuivat tahattomasti kirjoittamaan Rostovista). Ottelun paikka valittiin täydellisesti – lähes täysi stadion, loistava tunnelma, värikäs palkintojenjakotilaisuus ja aitoja tunteita jalkapalloilijoiden ja valmentajien silmissä. Tämän pitäisi olla tämän tason mukainen. Ainoa asia, joka pilasi pelin vaikutelman – nurmikon. Hän oli liian pehmeä, mikä on saattanut johtaa Olanarelle. Huono kattavuus heikensi pelin laatua. Mutta myönnä, ottelu osoittautui tuliseksi.

Kaikki tiet johtavat Ranskaan. Isännät alkavat ja voittavat?
Euroopan mestaruuskisat ovat aivan nurkan takana. Yuri Usynin aloittaa sarjan artikkeleita, joista jokainen on omistettu yhdelle Euro 2016 -ryhmälle. Nykyään A-kirjaimen alla oleva kvartetti on linjassa.

Boash lyö Slutskyn

Zenit voitti ensinnäkin Portugalin mentorin valmennuspäätösten ansiosta. Villash-Boash päätti vapauttaa Yusupovin, joka sopii erinomaisesti pallon ohjaamiseen. Dannyn asema, joka oli niin välttämätön Pietarin klubille, suljettiin Shatov, joka oli alan tärkein luovuuden lähde. Oleg voidaan jopa tunnustaa parhaaksi pelaajaksi finaalissa, vaikka hän ei saanut maalintekoa. Witzel siirrettiin lähemmäs hyökkäystä, ja se vauhditti sairaita Wernbloomin, CSKA: n paikan menetyksestä. Dziuban sijasta, joka vapautetaan taistelemaan voimakkaiden keskuspuolustajien taisteluun, Kokorin tuli ulos kevyestä ja ohjattavasta, joka erityisesti ravisteli moskovilaisten puolustusta ja käytti ehkä parasta otteluaan Zenitille tällä hetkellä. Ajoittain, pakenen raskailta puolustajilta, hän meni iskuasentoon. Hänen läpimurto johti Berezutskin poistamiseen. CSKA-puolustuksen nopeus on hyvin pelottavaa, koska samat pelaajat pelaavat Euro 2016: ssa maajoukkueen viimeisellä rivillä, mutta tämä ei ole nyt kyse. Tehokkuus Alexander lopulta muuttui tehokkuudeksi. Hän teki, ansaitsi rangaistus ja osoitti fantastista tehokkuutta. Kaiken edellä esitetyn perusteella voimme päätellä, että kaikki Villash-Boashin tänään esittämät ajatukset olivat 100%. Tätä “Zenithiä” on erittäin vaikea pysäyttää, varsinkin kun pelaat vähemmistössä.

Ja taas penkki …

Zenith-pöydän pituuden ylivoimaisuus kaikkien muiden joukkueiden kanssa, en huomaa, että se on ensimmäisessä katsauksessa. CSKA otti kaksi pakollista korvausta, jotka osittain rikkovat pelin. Mutta silti kuka tuli korvaamaan armeijan seuran? Panchenko, Tkachev ja Vasin. Onko mahdollista verrata niitä Dziubaan, Mauricioon ja Zhirkoviin, jotka tulivat Zenitiin, jotta he eivät ratkaise paikallisia ongelmia, vaan vain lämmittääkseen lihaksensa ja kirjoittamaan heidän nimensä lopulliseen pöytäkirjaan. Korkeampi esiintyjien luokka on vaikuttanut lähes kaikkiin pelin osa-alueisiin. Pitertsy onnistui voittamaan erittäin tärkeän voiton, vaikka he eivät olleet taistelleet kaikkien niiden päävoimien taisteluun. Itse asiassa Dziuba, Mauricio ja Zhirkova pelastivat ennen ratkaisevia mestaruuskilpailuja. CSKA pelasi lähes optimaalisen koostumuksensa (lukuun ottamatta useita kantoja), mikä voi vaikuttaa heidän sijoitukseensa Premier Leagueissä.

Anglickí manažéri a kontroverzie mimo ihriska: od Revie po Hodgsona

Revie v roku 1974 vystriedala Alfa Ramseyho ako manažéra Anglicka, ale po tom, čo sa nedokázala kvalifikovať na majstrovstvá Európy v roku 1976 a jeho vzťah s predsedom futbalového zväzu Sirom Haroldom Thompsonom, začal sondovať potenciálnych zamestnávateľov. Chýba mu priateľský vzťah s Brazíliou v Riu, ktorý zrejme skúma Taliansko, ale v online stávkovanie skutočnosti cestuje do Dubaja, aby vyjednal štvorročnú zmluvu na riadenie Spojených arabských emirátov v hodnote 340 000 libier ročne. Potom predal správy o jeho odchode do Daily Mail predtým, ako FA dostal oficiálny list o odstúpení.

FA riadne pozastavil Revie z futbalu na 10 rokov, čo bol zákaz, ktorý bol zrušený na súde po rozhodnutí, že riadiaci orgán prekročil svoje právomoci.Ukázalo sa však, že Daily Mirror v skutočnosti vykonával zdĺhavé vyšetrovanie návrhov, ktoré Revie určovala na zápasy, ktoré boli neskôr odovzdané FA v 315-stranovej dokumentácii. Revie žaloval Mirror za urážku na cti, ale nesledoval svoju právnu činnosť.Sam Allardyce bojuje za záchranu práce manažéra Anglicka v rozhovoroch o kríze FA Prečítajte si viacTerry Venables

Venables bol menovaný trénerom Anglicka v januári 1994, ale zatiaľ čo on si ponechal rôzne obchodné aktivity mimo jeho dennej práce, to boli rôzne súdne konania – v neposlednom rade s vtedajším vlastníkom Tottenham Hotspur, Alan Sugar – ktorý slúžil ako pravidelné rozptýlenie a bol dôvod, prečo FA zdôraznil, že nový muž je tréner, nie manažér [Štyri mesiace po nástupe do otcov národného tímu prehral bitku s Sugarom, aby mal stavkova kancelaria Unibet svoju spoločnosť Edennote plc. V auguste toho istého roku polícia upustila vyšetrovanie obvinení, že Venables zaplatil bývalému manažérovi Nottingham Forest Brianovi Cloughovi za „bung“ vo výške 58 750 libier, aby zabezpečil prevod Teddyho Sheringhama na Spursa av novembri 1995 zavolal do Scotland Yardu na vyšetrovanie. „koordinovaná a organizovaná kampaň na zdiskreditovanie“.Prípad bol následne upustený, bez toho, aby boli vznesené akékoľvek obvinenia, pretože polícia nebola schopná nájsť žiadny dôkaz o previnení.

V januári 1996 Venables oznámil, že bude stagnovať ako tréner Anglicka po Euro 96 z dôvodu súdu prípady, ktoré by mali byť vypočuté neskôr v roku a ktoré by podľa neho zasahovali do úsilia národnej strany o kvalifikáciu na majstrovstvá sveta v roku 1998.Ako sa ukázalo, stal sa riaditeľom futbalu na druhom stupni Portsmouthu v júli 1996, keď vykonal revíziu svojich právnych záväzkov a zistil, že nebudú tak ťažké, ako sa pôvodne očakávalo.

V roku 1998 bol diskvalifikovaný sedemročný riaditeľ spoločnosti.Sven-Goran Eriksson

Švédske prípravy na jeho prvé finále Svetového pohára v Anglicku zahŕňali spustenie trojmiestneho boxu jeho obľúbených skladieb klasickej hudby. Zbierka, vydaná na labelu Naxos, vyšla v apríli pred turnajom v roku 2002 a zahŕňala 17 kusov britských skladateľov, od Elgara po Purcella, Waltona až po Deliusa. Triumfalistickí favoriti ako Jeruzalem a Dam Busters March boli v cene.Druhé CD obsahovalo európske klasické diela a tretie diela škandinávskych skladateľov.

Eriksson sa nezastavil. Mal tie kravaty s omáčkami na cestoviny Cirio del Monte, televíznu reklamu pre Sainsburyho spolu s Jamie Oliver a dve hry Sony PlayStation: Sven-Goran Eriksson’s World Cup Challenge a manažéra Svetového pohára Sven-Gorana Erikssona. Jeden recenzent hier navrhol, že „najväčšou výzvou je vlastne rozhodovanie, ktoré je najhoršie“, pričom ich popisujú ako „nešťastný zážitok“.

Samozrejme, boli tu aj iné rozptýlenia. On bol fotografoval stretnutie potom Chelsea výkonný riaditeľ, Peter Kenyon, v roku 2004 zrejme diskutovať potenciálne úspešné Claudio Ranieri na Stamford Bridge, až potom podpísať dvojročné predĺženie s národným nastavenia.Potom, v nadväznosti na majstrovstvá sveta 2006, bolo jeho stretnutie s News of the World Fake Sheikh – viac ako 900 libier v hodnote vintage šampanského a homára v sedemhviezdičkovom hoteli Dubai a na luxusnej jachte v marinskom zálive. – keď navrhol, aby bol pripravený stať sa manažérom Aston Villa v hodnote 5 miliónov libier ročne a zdalo sa, že ponúkne, že bude môcť „navýšiť“ národného kapitána Davida Beckhama, aby sa presťahoval do Villa Parku pod jeho správcovstvom. kríza FA rozhovory po tajnom žihadle – live Čítať ďalejFabio Capello

Povesť talianskeho národného manažéra bola na najvyššom mieste, len 24 hodín od pomenovania jeho provizórneho 30-mužského tímu pre finále Svetového pohára 2010, keď, očividne k prekvapeniu FA, pomohol spustiť index Capello na Londýnskej burze cenných papierov.Zmluva s manažérom, ako aj s ostatnými zamestnancami FA, obsahovala doložku, podľa ktorej musí získať predchádzajúci súhlas s externými obchodnými aktivitami, čo sa však ignorovalo, keď súhlasil s tým, že prispeje k online podnikaniu talianskeho podnikateľa Chicca Merighiho. Pri štarte, na ktorom Capello hovoril, bol opísaný ako spoluzakladateľ stránky hodnotenia hráčov, ktorá bola vo vytvorení dva roky, hoci neskôr tvrdil, že za svoju účasť nedostal žiadnu platbu. Stránka hodnotila hráčov podľa komplexného vzorca, ktorý bol vytvorený s využitím expertízy spoločnosti Capello, a hoci sa zjavne nespoliehal na svoje osobné hodnotenia, pravdepodobnosť zostala, že vzorec sa bude vzťahovať na členov jeho vlastného tímu v Anglicku.Jeho meno a podobnosť boli nakoniec odstránené z miesta, po veľkom lobingu flustered FA, ale podnik pokračoval v hodnotení hráčov.Roy Hodgson

Hodgsonov syn, Christopher, pracoval ako dizajnér so švajčiarskym hodinárom Hublot s Hodgsonom Sr, ktorý bol uvedený ako „člen rodiny Hublotovcov“ pred tým, ako značka vyrobila hodinky limitovanej edície King Power 66 Hodgson na pamiatku roku Anglicka, ktorý vyhral majstrovstvá sveta. To bolo začaté pred finále 2014, v ktorom národný tím bol bezvýsledný a nevyšiel zo skupiny. Hodgson však požiadal o súhlas FA pred prijatím hodiniek v roku 2014 a ďalší z nich bol vyrobený pred tohtoročnou kampaňou Euro 2016 v roku 2016 a bolo mu umožnené akceptovať, že nedošlo k žiadnemu finančnému podnetu.

Theo Walcott új munkamenetet hitelez az Arsenal formájának átalakításával

A tavalyi év csalódást okozott a Walcott számára, ami az angol bajnokságon az angol bajnokságon eltűnt. A visszaverődés és az Arsène Wengerrel folytatott beszélgetés után nyáron három Premier League játékban három gólt szerzett, elhagyva azt a tervet, hogy a folyamat középpontjává váljon.

„Mindig kemény munka – mondta Walcott az Arsenal Bajnokok Ligája meccsét a Bázel ellen. – Én és a menedzser leültem, és csak magam nézett. Tudom, mit tehetek. Azt akarom, hogy ez a csapat jól működjön, és láthatod ezt a vágyamban és a játékomban. Sokkal többet akarok, mint bárki más, de ez csak én és az a mód, ahogyan most dolgozom.Szégyen, talán néhány évvel ezelőtt meg kellett volna ütnie, de az egész hozzáállásom ingyen fogadások megváltozott. előre. „Bárhol is játszhatok a vonalon, de vissza akartam menni ahhoz, amit a legjobban ismerek, és a menedzser annyira hitt nekem, hogy a jobb oldalon játszott. Folytatnom kell a hit visszafizetését. forma. „Theo karrierje a hullámvölgyön van” – mondta az Arsenal vezetője. – Miért tartottam mindig vele? Mert azt hiszem, ambiciózus, de intelligens és intelligens emberekkel mindig van esély. Van, amit a nagy játékosoknak van.Ők tisztességesen értékelik előadásukat és gyengeségeiket.

„A szezon kezdetén beszélgettem vele, és egyértelmű volt. Mindent megvizsgálott, és arra a következtetésre jutott, hogy nagyon pozitívnak tűnt, és ezért gondoltam, hogy nagy esélyt érdemel. ”Leicester City meglátogatja Porto-t a klubrekord aláírása révén: Islam Slimani További információ

Wenger meggyőződésének egy részét a Walcott-al megerősítette, hogy szélsőként több védekező munkát kell tennie. – Javult, megmutatta, hogy szombaton [Chelsea ellen]. Tudja, mikor játszol a szárnyon, hozzá kell adnod ezt a munkát a játékodhoz, mert ma már az összes előremutató veszélyes.Annak ellenére, hogy ő unibet internetes sportfogadás szeretett volna versenyezni a szárnyon, és mindaddig, amíg ilyen előadásokat készít, rendben vagyok vele. ”

Megkérdezte, hogy a Walcott ismét az Arsenal-nak lesz-e a középpontja? Wenger nem volt főszereplő: „Az egyik dolog a mi munkánkban az, hogy soha nem mondhatsz soha.”

A szerdai mérkőzésről Walcott azt mondta, hogy úgy véli, hogy az Arsenal jobban felkészült ahhoz, hogy az idei Bajnokok Ligája után sikerüljön Párizsban, Saint-Germainban, és a Chelsea 3-0 vereségét a bajnokságon. „Mindig fontos, hogy jól induljunk, és sikerült ezt megtenni egy olyan kemény csapat ellen, mint a PSG,” mondta. „Meglehetősen nehéznek találtuk, de sikerült elérni az eredményt, és ez az a fajta csapat, amelyet idén kaptunk. Nagyon tapasztaltak vagyunk, nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk, és hatalmas ütemben és energiával jártunk.Az előző években meglehetősen keményen találtuk meg az első játékunkat az Emirates-en, de a hétvége jó eredményét követően meg kell győződnünk arról, hogy az energiánk ismét jó. ”