Category: Pariuri

Tyylistit matkalla kolmanneksi: nousee Movistar ylös ja lisää itseluottamusta

Hänellä oli syy hymyillä tällä kertaa. “Tarvitsin tuota esitystä itseluottamukselleni”, hän vakuutti välittömästi. Hän halusi ottaa ainakin sellaisen injektion uskoa omiin kykyihinsä Espanjan Grand Tourilta.

Viimeisen kilometrin jyrkkä 8 prosentin kiipeily + mukulakivit + tekniset kulmat + märkä, mikä vaatii oikean määrän kilpataitoja. Mutta pakenemalla pelotonista, joukkuetoveri Remi Cavagna astui yksin ja kovasti.Eikä Deceuninck-Quick-Step -matkustajat varmasti aio mennä alas.

Kaksikymmentäneljävuotias Cavagna piti johtajuutensa ja voitti ensimmäisen kerran Grand Tour -uransa aikana.

Viisi sekuntia myöhemmin. Irlantilainen Sam Bennett Borystä ja sitten Styriasta, juuri ennen näiden vinkkien mestari Philipp Gilbert , mestari Paris-Roubaix, voitti kaksi vaihetta tämän vuoden Vuleta-sarjassa ja toisen sinisen ratsastajan Quick-Step-laivue.

“Yritämme pysäyttää paketin viimeisten kilometrien ajan”, Stybar kuvaili. ”Mutta tunsin oloni hyväksi koko päivän. Jopa lopussa tunsin, että minulla oli voimaa jalkoihini.Joten halusin näyttää Remille, että tunnen silti nämä ajoajat. ”

Hän varmisti Tšekin pyöräilijän toiseksi parhaan aseman Grand Tourilla viimeisen kolmen kauden aikana. Vain Jan Hirt sijoittui bonusuri pariurile toiseksi Gira’n kuninkaallisella lavalla tänä vuonna.

Cyclocross on hyödyttänyt häntä

Zdeněk Štybar kokenut tänä vuonna pyörällään 33-vuotiaana elämäkeväästä. Ensimmäistä kertaa kauden aikana hän hallitsi kahta World Tour -sarjan klassikkoa ja lisäsi voiton viimeisessä vaiheessa Algarven ympäristössä.

Joukkueen päällikkö Patrick Lefevere oli herättänyt hänet aikaisemmin keskustelussa toimittajien kanssa: “Tällä kaudella Zdeněkin on osoitettava minulle, että hän on todellinen tähti.”

Joten hän näytti Lefeverille mitä pystyi.Sitten pomo tarjosi hänelle uuden ja edullisemman kaksivuotisen sopimuksen kesällä.

Nyt hän ilmoitti itsestään uudelleen.

”Vuoden ensimmäisellä puoliskolla Sttybyllä oli parempi. Vueldassa hänellä oli vähän onnea puuttuessa kahdessa ensimmäisessä vaiheessa.Mutta asia on, että voimme nähdä, että se on jälleen parantumassa ”, kertoi sen urheilujohtaja Wilfried Peeters ennen perjantaivaihetta.

Stylisti selitti, että muoto on menossa kohti Yorkshiren maailmancupia syyskuun lopussa. “Uskomme häntä, koska hän on 100-prosenttinen ammattilainen”, Peeters vakuutti. “Hän ei vain voi olla loistava joukkuepelaaja, joka auttaa muita, vaan myös loistava perfektionisti, joka suunnittelee kaiken yksityiskohtaisesti vähintään kaksi kuukautta etukäteen. Keskustelimme jo seuraavasta syklokrossikaudesta.Tänä vuonna käy ilmi, että jos hän tekee parin syklocross-joulua, se hyödyttää Zdenekin klassikkojen dynamiikkaa. ”

estetty Movistar

< p> Koska järjestäjien kilpailukirjassa julkaisemiin profiileihin ei aina voida luottaa, Stybar ja Quick-Stepin urheilujohtajat tutkivat perjantaina saapumista Toledoon ennen Google Earthia.

Suunnitelma oli erilainen kuin mitä “Suunnittelimme minun tai Phil Gilbertin pääsevän pakoon tai jättävän vain pienemmän ryhmän, joka kokoontuisi ennen loppua, koska odotimme Boraa ohjaavan näyttämön Bennettille. Mutta lopulta Rémi Cavagna melko hyvän ryhmän kanssa tunkeutui pakoon.Joten sanoimme hänelle radiossa, ettei vetoa sinne, että menisimme takaapäin. ”Noin 70 km, melkein koko Quick-Step-joukkue työntyi pelotonin eteen. “Halusimme repiä sen”, Stybar kertoi.

Sää pyhiinvaellusmatkalla Ávilasta Toledoon on ollut “syklocross” alusta alkaen. Ei vain voimakkaan tuulen, vaan myös ratsastajien päähän sateen vuoksi. Hermostuneiden pyöräilijöiden hermostuneisuus pelotonissa kasvoi, ja sitten 66 km ennen maalia johti kapea kulku laskussa massalaskuun.

Hänen uhrinsa joukossa oli myös rodun johtaja Primož Roglič , valkoisen paidan omistaja Miguel Ángel López, yhdeksäs mies luokan James Knox mies. ja monet muut.

Jopa Styty ei välttänyt vetoa. ”Löysin itseni myös syksyllä, putoin muiden poikien päälle.Onneksi nousin nopeasti ja pystyin jatkamaan. Yhtenä viimeisistä ajoin ajelevaa pelotonia. ”Roger, Lopez ja Knox eivät onnistuneet tekemään samaa, menettäen minuutin. Movistarin ratsastajat, joiden johtajat Alejandro Valverde ja Nairo Quintana pitävät yleistä 2. ja 3. sijaa, ovat lisänneet vauhtiaan pelotonin kärjessä.

Stybar et ai. he yrittivät ärsyttää heitä ja painottivat, että kilpailun johtajan häiriöttömän putoamisen yhteydessä tällaista käyttäytymistä pidetään melko kohtuuttomana kirjoittamattomien pyöräilysääntöjen nojalla.

, ”Štybar kuvaili tilannetta. ”Mutta he kertoivat meille jatkuvasti: Saimme joukkueautolta käskyn, jonka meidän piti mennä koko matkan.Joten lopulta ajoimme paketin etuosaan heidän edessään, estämällä heitä ja auttamalla poikia pudota takaisin. ”

Valverde oli ensimmäinen Movistar-ratsastaja, joka ripusti jalat ja hidastui huomattavasti, sitten hänen kumppaninsa. Roglic ja muut jäljessä olevat pyöräilijät palasivat pelotoniin kahdenkymmenen kilometrin jälkeen.

Vaikka Knox, Quick-Step-kiipeilijä, jatkoi mustelmilla, revittyillä pelipaihoilla ja tuskallisilla grimasseilla, Starybarin vartalo ja päättäväisyys eivät tehneet karambolasta ehjää. Se tapahtui kokonaan hänen tallin johdolla.Näistä hän lähti solo-tapahtumaan Cavagna.

“Kerroimme Remille kaksikymmentäviisi kilometriä ennen Pariurilor maalia kokeillaan vaihetta”, Stybar paljasti. ”Tiedämme, että hän kestää niin pitkän matkan. Hän on Bob Jungels : n kanssa. Luultavasti ainoa meistä, joka osaa tehdä sen. ”

Cavagna on ajautunut vain minuutissa viimeisen kymmenen kilometrin aikana. > Neljä kilometriä ennen loppua hänellä oli vielä 30 sekuntia jäljellä. Toimiiko se?

Alkuperäiset pakenemat seuralaiset, joita johti Lawson Craddock, seurasi häntä, mutta heidät piti pian nielemään, koska Borotin johtama peloton kilpaili vielä nopeammin.

He olivat jo viimeisessä kiipeilyssä, noppaa, nurkassa. Noin kymmenen kertaa Cavagna katsoi taaksepäin. Missä he ovat?

Tarpeeksi kaukana.Jonkin ajan kuluttua he ryntäsivät ärsyttävälle mäelle Bennett, Stybar, Valverde, Gilbert. ”Joten en tiennyt tarkalleen, mitä voisin tehdä.Mutta olen iloinen siitä, että olin siellä. ”

Neljän parhaan joukossa olleiden Quick-Step-ratsastajien kolmikko otti maaliin.

Sitten Knox ja Tim Declercq saapuivat ja Stybar suuntasi nuorten brittiläisten kiipeilijöiden luo: “Kuinka voit?”

“Näyttää siltä, ​​että hänellä on jotain vikaa polvissaan, se on hyvin turvonnut”, Styty sanoi. “Ehkä se tulee olemaan lauantaisin hyvä vuoristossa.”

Myöhemmässä tutkimuksessa kävi ilmi, että britti ei ollut rikkonut mitään, vaan kompastui vasen kyynärpää, oikea polvi ja nilkka.

Lauantai satuttaa todennäköisesti pahoin.

Mutta oli aika juhlia perjantai-iltana.Remi Cavagnnaa onnitteli lavalla myös legendaarinen Tour Champion Federico Bahamontes , lempinimenä Toledon kotka. Tämän perjantaina maailmankiertueella ja mannermaisella sarjalla numero 61 on tämän Vuelta-joukkueen neljäs joukkue.

Cavagna sai hänelle samppanjaa joukkueillallisensa aikana avaamalla “työvamman” kun hän roiskui silmiin.

Joka tapauksessa huone, jonka hän oli käyttänyt hotellissa Štybarin kanssa, oli todella iloinen.

Mai mult: https://pariuriponturi.ro

Autan, jos pystyn. Blake on tšekkiläinen loki, Schilba kiittää joukkuetovereitaan

Tällaisia ​​tarinoita löytyy: yhdysvaltalaiset kaverit olivat riittävän hyviä menemään kansainväliseksi, mutta ei Yhdysvaltojen joukkueelle, joten he saivat uuden passin. Satunnaisuuden, rahan, klubin tai henkilökohtaisten siteiden takia. Kaupunki syrjään, se on liiketoimintaa!

Tämä kaveri on erilainen.

“Blake on tšekki tukina”, sanoo maajoukkueen siipi Jaromir Bohacik. ”Hänen nilkansa ei näytä ollenkaan hyvältä; vaikka se näyttää banaliteetilta, se ei ole ollenkaan helppoa. Joten Betstars kaksinkertaista ongelma. Varsinkin kun hän ei voi nojata jalkaansa – ja liikkuvuus on kaiken koripallossa tänään. Hän näytti, mikä pelaaja hän oli. Kuinka paljon he arvostavat Tšekin tasavaltaa ja Tšekin koripalloa. ”

Hän piti Nymburkin kihloistaan ​​keskellä Eurooppaa.Sitten hän tapasi vaimonsa Barbaran, kasvattaa neljä lasta yhdessä ja lopulta lisäsi toisen, löysi yhden Amerikan kotimaasta.

“Tunnen olonsa kotoisaksi molemmissa paikoissa”, hän sanoo.

Kansalaisuus tämä rauhallinen ja tarkka ampuja. hän voitti vuonna 2015 ja on jo auttanut maajoukkuetta niin monta kertaa…Kiinassa se oli sama kuin kauheus kaksintaistelusta brasilialaisten kanssa. Schilb epäonnistui seuraavaan kaksintaisteluun Kreikan kanssa, eikä ryhmälääkäri ollut aivan optimistinen.

“Jokainen meistä on osoittanut suurta sydäntä”, sanoo Illinoisin kotoisin oleva kotoisin. ”Nilkka sattuu edelleen, se ei ole paras. Mutta jos on mahdollista auttaa ryhmää, teen sen. Olen erittäin ylpeä kaikista, kaikin tavoin. ”

Australiaa vastaan ​​puolivälierissä oli Schilbin salamannopea melkein sensaatiomainen.Hän iski – kuten aina tyylikkäästi – kolmikko, mutta edes hänen minipostinsa ei riittänyt vahvalle vastustajalle. Päivää myöhemmin tšekit lähtivät ilman lepoa Puolaa vastaan.

Jälleen hänen kanssaan jäljettömässä, vaikka hän onnistui vain hetken kentällä.

”Minun on hyvä istua useammin penkillä. erilainen rooli kuin tavallisesti ”, hän kuvaili. ”Nautin vain jokaisesta hetkestä täällä. Edellisen tappion poistaminen on jälleen yksi todiste tämän joukkueen loistavasta luonteesta. ” Katso Schilbaa käytännöllisillä silmillään: hän on pelannut omaa Kiinassa, aivan kuten kaikki muutkin mestaruuskilpailun osanottajat alkavat pian case pariuri online autorizate klubikaudensa.Hänellä on erittäin huolellinen ja oma järkevä asenne, mutta hän on vaarassa joutua jokaiseen pääsyyn tuomioistuimeen. En ole varma, että hän tekisi tämän klubilla “, sanoi valmentaja Ronen Ginzburg ja hyökkääjä Vojtěch Hruban lisäten:” Vaikka hän onkin rajoitettu, hän halusi auttaa meitä ainakin muutaman minuutin. Se osoittaa, että Blake on yksi meistä. Voimme luottaa siihen, vartioidessamme selkäämme. ”

Upea tarina koostuu myös pienistä yksityiskohdista. Jopa 18 minuuttia, jotka Schilb keräsi yhdessä Australiaa ja Puolaa vastaan, ovat palasia, joita ilman koko Matchbook Kiinan koripalloseikkailu ei olisi saanut aikaan niin. Schilb katseli turnauksen viimeistä siirtoa.Lauantaina klo 14.00 Wukesong-areena näkee Tšekin finaalin, joka taistelee viidennestä sijasta Serbiaa vastaan. “Haluamme voittaa, mutta vaikka se epäonnistuu, voimme olla erittäin ylpeitä itsestämme”, Schilb sanoo. ”Pitkän aikavälin tavoitteena on nyt olympialaiskausi ensi kesänä, joten haluamme parantaa ja vahvistaa asemaamme koripallomaailmassa jokaisella ottelulla. Tämä on toinen testi, jonka haluamme läpäistä. ”Vielä tärkeämpää on, että tšekit ovat jo kauan läpäisseet tahdon ja luonteen testin – ykkönen. Schilbassa sitä voidaan korostaa.

Olomouc – Opava 2: 0

Opavan pelaajat olivat keränneet pisteitä Slavialle viimeisessä ottelussa, mutta tällä kertaa he eivät lisänneet pisteitä kotijoukkueeseen ja heillä on seitsemän peliä voittaa. epäonnistui, ohitti portin.

“Suorituskyky ei ollut huono, vaikka olimmekin paineessa ensimmäisellä puoliskolla. Ja kun hengitämme, teemme valtavan virheen, ”pahoittelee Opavan valmentaja Ivan Kopecký.

Ensimmäisen maalin teki kotijoukkueen maalivahti Šroma, joka ei pitänyt Pablo Gonzálezin kovin vaarallista laukausta, tuoreita vahvikkeita Dukla Prahaltä. Nešpor pariuri online onnistui lähikuvassa.

“Opava puolustus sujui hyvin, meillä oli ongelmia sen kanssa. Ensimmäinen tavoite auttoi meitä, sitten peli aukesi.Opava pelasi erittäin hyvin “, kertoi Olomoucin valmentaja Radoslav Látal.

Alkupuoliskolla hänellä oli enemmän Sigmaa. Hanaksit eivät antaneet vieraita mennä yhdelle laukaukselle, mutta he eivät olleet liian vaarallisia eikä heillä ollut mahdollisuuksia. Alussa hän ampui Hálaan ulkopuolelta ja johti samalla tavalla muita joukkuetoverinsa.

Opavští aloitti näytöksessä puolustuksensa hyvin ja maalivahti Šrom otti vakavan väliintulon vasta 39. minuutilla, kun Faltin epäonnistuneen vapaapotkun ongelmat aiheutuivat. Ennen taukoa Opavan maalivahti torjui Pilařin laukauksen. Alle kahdeksassa minuutissa koti avasi tuloksen.González ampui uuden vahvisteen kaukaa, Šrom ei pystynyt pitämään laukausta ja Nespor osui palloon. Linjapäällikkö antoi hyökkäyksen, mutta päätuomari Machálek muutti päätöstä videota kuultuaan ja myönsi tavoitteen. Opava lisäsi ja 77. minuutilla Zavadilin fiksu laukaus kulmasta potkaisi Reichlin. Olomouc teki toisen maalin 82 minuutin pelin jälkeen. Texl tilalle tuli Zahradníček, joka ei epäröinut.Sigmy keskikenttäpelaaja teki ensimmäisen maalinsa liigakaudella. Olomouc voitti Opavan liigassa ensimmäistä kertaa kahden ottelun jälkeen ja vuodesta 2005.

Pardubice esitteli itsensä vielä huonommin ensimmäisellä kierroksella, vaikka he eivät odottaneet tuloksia: he putosivat 1: 4 Mladá Boleslavin jäälle. Karlovy Vary voitti Zlínin 2: 1 ja Olomouc voitti samalla suhteella ylityöt Vítkovicessa. Alle kolmetoista minuuttia Kladno vastusti kodin hyökkäyksiä, kunnes illan mies Marcinko iski hattrickin ottelussa. Pisteet avattiin Gernat-laukauksen jälkeen sinisestä, kun kiekko palautui takatyynyltä. Hän kasvoi pian sen jälkeen, kun valtapelissä vaihdettiin puolia, kun taas hän osoitti painotusta maalin edessä.Ja kun hän nousi numeroon 4: 0 klo 31:20 toisessa numeerisessa etuna uudelleennumeroinnin jälkeen, voittaja päätettiin. heikentymisen jälkeen selvinnyt, Plekanec työnsi kiekon päärynän piikkien väliin, mikä ei ollut väärässä. Mutta vain kaksitoista sekuntia Litvínov tasoitti: Gerhát sai passin rypistyksen eteen ja suuntasi heti kaukaiselle pylväälle. Ratkaisevan maalin antoi keskellä kaksintaistelua nuori Myšák, joka teki maalin upean yhdistelmän jälkeen.Ensimmäistä kertaa Flynn teki maalin case de pariuri licentiate in Romania renkaan välisestä tilasta Najmanin läpäisyn jälkeen takatyynyltä, kasvatti suutarin Musil-iskun pehmeää virtausta ja sulki tilin veteraani Vondrkan kanssa hänen tyypillisen toimensa ja laukauksensa poikkipuun takana. Mikään ei muuttanut voittajaa edes varhaisesta pelkistyksestä Tyborelta.

Pisteen avasi 18. minuutilla Nosek, joka ampui suoraan kulmasta maalin kulmaan. Karlovy Vary teki maalin ja huonon ottelun mahdollisuudet tasoitettiin 33 minuutissa. Kotijoukkueen vartijat pelasivat niin kauan, kunnes hämmennyksessä pääsi Lampun kiekkoon ja pääsi tarkalleen. Koblasa teki numeroinnin uudelleen maalin jälkeen 46 minuutin pelin. Hän koki erittäin tyytyväisenä ottelussa Vítkovice-jäällä 23. ottelussa.minuutti Rostislav Olesz, joka lähti Ostravasta huonosti ja palasi heti sinne ensimmäisen kierroksen Olomouc-paidassa ja teki avausmaalin. Tšekkilöillä onnistui kuitenkin asettumaan keskusteluun keskellä Stránskýn ansiosta ja hän saavutti vihdoin ylityöt. Kahdeksantoista sekuntia ennen loppuaan Škůrek päätti iskun kautta siniseltä.

Mai mult: https://biletelezilei.ro