Category: Pariuri online

Scandalul de peste mări: șeful NFL înfrânge Netbet campionat în fotbalul american

În comparație ar trebui să fie cu fotbal „european“, al cărui credit depreciază lung scandaluri de corupție la cele mai înalte organizații și nivel național, precum și frumusele videoclipuri respingere reacționare opereaza competitie de top din America (în ciuda muștele, cum ar fi cazul laxe de dopaj), ca un model profesionalism. Dar chiar și pe fața de cele mai vizionate Netbet online case de pariuri dintre ei a deschis cicatrice neplăcute.

Cazul Spygate nu este nimic nou a fost dezvăluit deja în 2007, și protagoniștii patrioților au fost pedepsiți pentru spionaj ilegale. O investigație amănunțită a renumitului Netbet ESPN a arătat, totuși, că întreaga afacere a avut într-o măsură mult mai mare decât sa anticipat anterior.. Și, mai presus de toate, ele conduc NFL în loc de a încerca să rezolve cazul mușamalizate

Cum peep adversarul în cap

Ce e în afacere? La prima vedere, o echipă Netbet din New England a fost prinsă uitându-și coechipierii direct de pe teren pentru semnalele defensive ale adversarilor lor.Antrenorii spun jucătorilor ce au de ales și cum să aleagă.

Patriots cu înregistrările lor obținute pe furiș încercând să descifreze mesajele codificate, care ar câștiga un avantaj distinct, deoarece Netbet ei știu ce vor adversar.

Aici este necesar să se sublinieze că, deși laicii poate părea ca un sport brutal de fotbal în cazul în care este doar pe cale de a fi mai rapid și mai puternic, de fapt, acesta este un joc de șah foarte elaborat. Apărările și atacurile lucrează cu câteva Netbet zeci de sute de semnale diferite și scheme pentru a încerca să se depășească reciproc.Abilitatea de a vedea adversarii „cap“ și este un plus enorm.

Când ani în urmă un scandal a izbucnit, Patriots a explicat tot ceea ce tocmai l-ați înțeles greșit regulile de ceea ce se poate și nu se poate trage, apoi NFL condus de Roger Goodell a pronunțat sancțiunile financiare și a eliminat dreptul de alegere al infractorilor Netbet în prima rundă a proiectului. Dar acum ESPN dezvăluie că câștigătorii Super Bowl din 2002, 04, 05 și 2015 nu sunt o excepție, ci o activitate sistematică care a început pe prag noul mileniu.Și Patriots erau conștienți că este ceva sinistru – angajații cu un aparat de fotografiat, de fapt, în mod frecvent pe stadioane adversarului au încercat să mascheze identitatea și misiunea lor, el a spus că zona de filmare exemplu stadion orizont pentru Kraft Productions (om de afaceri Robert Kraft patrioti patriot).. Pentru a acoperi sarcinile lor reale capturate Netbet chiar și farmece înveselească

Practici interzise a arătat fostul antrenor

de fapt, aceste fotografii spion a ajuns în biroul misterios Ernie Adams, care a lucrat la club ca un „director de cercetare de fotbal“, un titlu care nimeni Netbet altcineva în NFL purtat.

lungă perioadă de timp antrenor prieten cap Bill Belichick a încercat să decodeze semnalele adversarului, care jucatorul apoi utilizat la New England se potrivește. În ei, fundașul ca jucător ofensiv acceptă instrucțiuni de la antrenorii lor în căști.Cei Patrioții din cauza programului Netbet său clandestin adesea știu ce să șoc le merge, și ar putea, astfel, unitatea sa de a pregăti evenimentul perfect pentru pace.

Totul a venit la lumină în septembrie 2007, la Stadionul New York Jets, fostul antrenor Eric Mangini a lucrat anterior cu patrioții, așa că și-a cunoscut practicile. Paznicul Netbet de securitate al clubului a reținut cameramanul invitat și imaginile capturate s-au dus la conducerea NFL.

Șeful competiției după Goodell într-un interviu telefonic de la antrenor suspectului Belichick auzit că de la Patriots a fost doar o neînțelegere a regulilor concursului, pe care acesta nu a furnizat nici un avantaj.Potrivit lui ESPN, Goodell nu a crezut această interpretare, dar nu a mai căutat. . „Goodell nu știa cât de multe jocuri au fost înregistrate în acest fel, și Dobelický Netbet nu a vrut să-i spun“, a spus o altă sursă

distruge dovezile, a ordonat șeful liga

NFL a fost făcută rapid cu cazul și a crezut că sentințele pronunțate măturată sub covor. În schimb, înregistrarea capturată a pătruns în public, ceea ce a provocat o mare indignare. Prin urmare, Goodell a trimis trei ofițeri pentru a investiga întreaga afacere la patrioți. Acolo au găsit Netbet o cameră secretă cu o grămadă de înregistrări neautorizate și stive de înregistrări ale semnalelor diferitelor echipe.Toate dovezile au fost la comanda Goodell distrus pe loc, care tocmai ieșit la suprafață până acum.

Goodell a încercat să continue echipa principală înșelăciune stabilit aproape masca Boston. Ea l-au dus să încerce să protejeze imaginea ligii lor de scandal Netbet și afecțiunea pentru clubul proprietarul Kraft, care datorează o mare parte din scaunul său șef NFL.

Mika Martz, apoi antrenorul Sf. Louis Rams, șeful liga forțat să emită o declarație susținând că practicile Patriots de spionaj nu a avut nici un efect asupra Netbet rezultatului Super Bowl din 2002, care a fost Rams cu o echipa de la New England pierd.

„Mi-a spus că liga nu are nevoie de un scandal“, spune Martz, care au ascultat instrucțiunea. Cu toate acestea, declarația sa originală a schimbat spontan liga. “Mi-a șocat.Au fost lucruri pe care nu le-am scris “, își amintește Martz. . Declarație emisă în același spirit Netbet ca și alte unități, care Patrioților pierdut bătălia crucială a playoff

O altă afacere: bile dezumflat

Scena Goodell a echipei Boston a perturbat o altă afacere care a apărut în timpul play-off-ului de anul trecut. După finala conferinței, sa constatat că bilele Netbet oferite de patrioți nu erau suficient de entuziasmați, care ar fi fost potrivită fundașului lor de stea lui Tom Brady.Cazul numit Deflategate timp NFL, spre deosebire de faptul că în primul rând investigat cu ajutorul investigatori independenți, de luni de zile, apoi a ajuns la concluzia că bilele au fost retrase în mod deliberat.

Rezultatul a fost pedepse aspre pentru New England, în comparație cu Spygate desigur, totul parea prea „umflate“. În conformitate cu opinia generală este că încercarea Netbet Goodell domoli alte echipe posac, din cauza accesului prea shovívavému la Patriots în afacerea precedentă.

Quarterback New England Patriots, Tom Brady ar trebui să beneficieze de avantajele bile dezumflate.

Cât de mult Spygate a contribuit la crearea mimořádné dinastiei Boston, rămâne neclar.Unele dintre semnalele decodate ale adversarilor nu au un impact prea mare, dar unele Netbet echipe au simțit că patrioții știau pașii lor în fața celuilalt, ceea ce le-a ajutat foarte mult.

Antrenorul Mangini, înregistrarea neautorizată a relevat câțiva ani după incident, a declarat: „Când te uiți la succesul pe care Patrioților a avut chiar și atunci, este evident Netbet că înregistrările jucat nici un rol important“ </P >

faptul este că Patrioților rămâne forța dominantă în NFL, chiar și după practicile lor au fost descoperite și, în plus, a introdus o regulă care permite antrenori Netbet defensive pentru a trimite instrucțiuni de radio câmp.Prin semnale de mână și descifrare a pierdut fosta importanță.

În același timp, cu toate acestea, a devenit clar că brandul Netbet cel mai de succes de fotbal acest secol înșelat sistematic de ani de zile și liga împotriva ei nu numai că nu acționează, dar chiar și această activitate a coincis.

Nu e de mirare antrenorul Belichick in Statele Unite a numit Belicheat și Cheatriots echipa lui (ieftin este un ieftin). Dar Belichick are, de asemenea, o reputație Netbet de geniu de coaching pe care le poate consolida în continuare această duminică, atunci când Patriots va trebui să caute un avans al șaptelea la Super Bowl în timpul domniei sale.