Category: Hungary sportfogadas

AFC East előnézet: ha a Unibet ikrek meghibásodnak Buffalo-ban, az NFL napjaik vége lehet

Rex Ryan soha nem volt félmillió. Mark Sanchez tetoválása ezt bizonyította. Ennek 2012-es körsávos műtéte bizonyította. Abszolút minden más, amit valaha mondott vagy tett, azt bizonyítja. Tehát amikor megkapta a munkanélküli testvérét, Rob egy közepes 8-8-as évjárat után, Buffalóban, amely kritikussá tette őt, mindent elment. A nepotizmusért fizetni kell: a Rex olyan srácot hozott, aki tavaly novemberben kirúgott a szentek, hogy olyan védelmet indítottak el, amely az NFL-ben véglegesen meghalt, szinte minden statisztikai kategóriában.Ha Rex Ryan le fog Unibet menni, akkor mellette lesz a hosszú hajú ikertestvér.Colin Kaepernick pénzt adományoz a legkelendőbb NFL jerseytől a jótékonyságért Tovább…

Buffalo legújabb Ryanja most a társult vezetőedző / védelem a számlákkal, melynek szerepe a Dennis Thurman hivatalos védekező koordinátorként tartja, miközben Rob egy rangos hangzású munkakört, és jelentős szerepet játszik a védelem és a csapat összességében. Miután 2001-ben és 2003-ban megnyerte a Super Bowl gyűrűket a Patriots-szal, mint Unibet csapat redundánsok edzője, 2001-ben és 2003-ban Rob átugrott különböző védekező koordinátor-koncertekről 2004-től 2015-ig. Azt állítja, hogy számos munkát visszautasított Buffalo felé menni, de ez egy kicsit nehéz elhinni tekintve 12 éves közepes eredményeket négy különböző csapatok csúcspontja a liga legrosszabb D New Orleans.Ha koordinátori munkát ajánlottak neki, nem ő volt az első választása bárkinek, akinek vezetékneve nem Ryan. A Buffalo-ban való siker megtalálása Rob utolsó esélye annak bizonyítására, hogy valami többet kell, hogy legyen, mint egy középszintű asszisztens. Mindkét testvér számára megy. A Rex immár hat NFL szezont mutat be 54-58 karrierlistáján. Gyorsan felvette a Buffalo, miután lángolt a Jets, de nehéz lesz találni egy másik vezető edzői munkát ilyen hamar, ha a számlák is rúgni a járdára. A Tyrod Taylornak 2015-ben egy békés szezonja volt a középpontban, és Sammy Watkinsben és LeSean McCoyban magas rangú fegyverek veszik körül.A tervezetben az Unibet első három fordulóban a Defensive Pick-eket és a tavalyi 19. helyezést felmutató számlákat jelentősen javítani kell, ha Rob a tizenegyedik edzője szerint Rex hiszi.

Van a Buffalo nyereménye. Az a tény, hogy ez a szezon olyan fontos a Ryan ikrek számára. Ha a szájuk ismét az egyetlen módja annak, hogy zajokat okozzanak, a Ryan család napjai az NFL reflektorfényben valószínűleg túl vannak. A Patriots-oknak nagyobb problémái vannak, mint Tom Brady felfüggesztése?

A New England legnagyobb akadályát könnyű látni ebben a szezonban Tom Brady négy játék hiánya a mobiltelefon és a deflációs bűncselekmények az NFL ellen. Azt is könnyű feltételezni, hogy a Patriots a szuszpenziót csak finom lesz, és a másik oldalon jobban megjelenik.És ők valószínűleg. De Jimmy Garoppolo, aki nem kezdett igazi labdarúgó játékot, mióta elveszíti a Towson Egyetemen 2013-ban, nem feltétlenül lesz az egyik leggyengébb része egy egyébként hibátlan futballcsapatnak. Messze van tőle. Míg Brady az első négy játékot kihagyja a felfüggesztésen, a Unibet védekezésben szintén nincs védekező vége és csapatkapitánya, Rob Ninkovich, négy játék miatt PED tilalom miatt. Rob Gronkowski és Danny Amendola nem játszottak előre szezonos mérkőzéseken, mert válogatott betegségek miatt, és visszafordulva Dion Lewis végtelennek tűnik, miután visszalépett ACL rehab-jában. Ez hagyja a vevőt, Julian Edelmant, mint az egyetlen top-tier Patriots fegyvert, amely megnyitja a szezont 100% -on, de ki tudja, hogy mennyi ideig tart ez?Hét éves karrierje során csak tizenöt játékot játszott. Ha a Patriotsnak megvan a druthereik, Tom Brady az első héten játszik majd, és az egész jegyzék egészséges lesz. A Patriotoknak nincs druthereik. Ez megnyílik egy esélyt, egy kis esélyt az AFC Keleten mások számára. A Jets javulhat a 10-6-ra és a rájátszásba?

A Jets a tavalyi 17-es szezonban lépett be a playoff sorsával – elméletileg , legalább. A Jets végzetét végül a legfélényesebb labdarúgó istenek irányítják, aki szereti a nyomorúságot (és valószínűleg megteremtette azt a káromkodást, ami a modern fogási szabály).Így a Jets, egy héttel azután, hogy a gyűlölt Patriotsokat túlórázzák az ötödik győzelemért, Unibet összeomlottak Buffalo és Rex Ryan veszteségével, valamint a számlákkal – sorsukat a Ryan Fitzpatrick lehallgatásával lezárták, .

A 2016-os évhez képest kétféleképpen tekinthetjük meg a 2015-ös szezont: az optimista nézetet és a pesszimista / érthetően elárasztott Jets fan-nézetet. Az utóbbi világos. Ugyanazok a régi Jets, mindig fújják be, amikor számítanak, annyira reménytelenek az irányítópálya helyzetben, hogy meg kellett barlangozniuk, és vissza kellett hozniuk Fitzpatrickot, a pusztításuk eszközeit, stb. És ez a gondolkodás racionális, és a történelmi elsőbbség támogatja. De az optimista kilátás éppúgy történik, hogy érdemei is vannak.A Jets az elbúcsúzóként lezárta a szezont, mint az egyik legforróbb csapat az NFL-ben, öt legutóbbi hat mérkőzésükben, ami hates játékot indított Todd Bowles első szezonjában, mint egy edző. A Matt Forte hozzáadásával csak a bajnokság unibet fogadási útmutatók bűnözését lehet javítani, és az NFL jobb védekezésének köszönhetően három lökést adhat a tervezet első négy fordulójában. A Jets 2016-ban visszaszorulhat, biztos. Vagy el tudják érni a bokszot, és 2010-től szerezhetik be az első playoff helyüket az egyik legígéretesebb új vezetőedző mögött.Akárhogy is, ugyanaz a régi Jets lesz: nem fogod elfordulni. Ryan Tannehill valaha is ugrott volna?

Nem kell követnie Miko Grimes-et a Twitteren, hogy tudd, Ryan Tannehill első négy éve a delfinek egyenruhájában rejtély. A rövid leírások arról, hogy a Delfinek sokáig remélték, hogy a hátvédüket az inkonzisztencia és a rossz veszteségek veszik körül. A 2015-ös szezon előtt Miami meghosszabbította a Tannehill-et a 2020-as szezonon keresztül, 77 millió dolláros új pénzzel. A korábbi Texas A & M vevőkészülékei jelentős visszaesést jelentettek a termelésben és az első 10 veszteséges szezonban, mint az NFL-bajnok.Joe Philbin edzője tüzet kapott, és a helyén állítólag góllal Adam Gase.

A korábbi Broncos és Bears koordinátor megpróbálja megmutatni Tannehill legjobbját, de sajnos nem az egyetlen a Miamiban hogy valamilyen javításra van szüksége. A szegény delfinek védelme reménykedni fog abban, hogy a Ndamukong Suh által vezetett egység kaphat hozzájárulást Mario Williams és Cameron Wake – akik mindketten jól haladnak a karrierjük kezdetén -, és Eagles elutasítja Kiko Alonso és Byron Maxwell. Nem valószínű, hogy a védelem jobb lesz, ami annál is inkább, mert a Tannehill és a bűncselekmény javulni fog.Arian Foster, de legalábbis unibet ingyen fogadások addig, amíg sérülést nem kap, Jarvis Landry és Kenny Stills kiemelnek egy elképesztő vevőkészetet, és az első körben elért Laremy Tunsil nem lesz elegendő ahhoz, hogy saját magának helyrehozza a rossz támadó vonalat. Ez csak Tannehill marad. Gase lehet egy quarterback suttogó, de nem meglepő, ha suttogja az elülső irodába a szezon után, hogy egy másik lehetőséget kíván a középpontban.Projected finish