Category: Football

Koska noviisi auttoi Olomouciä, Opavan maalivahti epäonnistui ja tuomari kuunteli videota

Raja-alueen ulkopuolista tilannetta ovat pitkään tarkastaneet videotuomarit ja nähneet oikein: Ulkopuolella ei ollut!

Tähän asti Vespor pystyi piristämään.

Hetki 56. minuutista päätti.

Se oli virhe kuin ukkosta! Tai pikemminkin Šrom…”Ilmapallo hyppäsi korkeammalle kuin luulin. Maali kulkee perässäni ja valitettavasti päätti koko ottelun”, Opava-maalivahti tulkitsi surullisesti.

Rehellisesti sanottuna Opava sai laatikon täydellisestä passiivisuudesta ensimmäisellä puoliskolla. hän ansaitsi. Paradoksaalisesti hän kuitenkin keräsi, kun hän aloitti sarveaan heittämällä.Paineissa olimme ensimmäisellä puoliskolla, mutta onnistimme ja hengittäessään se oli virhe ”, sanoi Opavan valmentaja Ivan Kopecký. mutta tällä kertaa he eivät lisänneet pistettä ja voittaa on seitsemän ottelua. ”He myös puolustivat Slaviaa vastaan ​​lohkossa, luotimme siihen, mutta emme luoneet mahdollisuutta. Tavoite auttoi meitä valtavasti ”, kertoi Olomoucin valmentaja Radoslav Látal, joka oli tyytyväinen aloittelijan Gonzálezin tärkeään laukaukseen.

Espanjan, joka tuli viikon toisesta liigasta Duklasta, sijoitti varannon keskelle, veti Houskan kuuteen ja istui Greššák penkille. “Kahden harjoittelujakson jälkeen olin vakuuttunut siitä, että rakennan Pabloa”, Látala sanoi. ”Hän auttoi meitä tärkeällä laukauksella.Kehotimme pelaajia kokeilemaan sitä ”, hän kiitti hyppyä, jonka ansiosta tšekit avasivat Opavan purkiksen.

“ Pablo on jo osoittanut olevansa kätevä pelaaja. Hän auttaa meitä. Hänelle oli vaikeaa, liian monet joukkueen kavereista eivät puhu englantia, joten käännän sen ”, virnistävä Nešpor hymyili.

Pienellä tungosta tribuneella kuultiin: “Kur…et voi pelata!”

Kun Vepřek mursi toisen pallon, kapteeni Beneš heilutti kättään. Se ei toiminut.Olomouc oli hermostunut.

Niin paljon hän halusi kolme pistettä, jotka korostaisivat kauden ilmoittautumisen tulosta ja piirtäisivät Spartaan ennen kansallista tauota.

Toisella puoliskolla oli tilaa yhdistelmä. Ja näyttelytaukosta Sigma iski toisen kerran lopussa: keskikenttä Houska osui palloon vuorotellen Texillä ja esitti sitten taitavasti pienen kalkkipallon ilmaiseksi Zahradníčekille, jonka kumppani Plšek vapautti taiteellisesti. Zahradecek makeutti jokeroijan roolin suhteellisen helposti maalilla lähellä, mutta tällä kertaa hänellä ei ollut oikeutta Sromin ampumaan.

Vieraat päättivät lopulta draamailla kaksintaistelua, mutta Simers-stoppi epäonnistui kahdesti peräkkäin. .Sigma teki maalin kolmannen kerran peräkkäin ja siirtyi epätäydellisen taulukon neljännekseen.

Vaikka pelihuone ei loista, Látal aloitti operaation toivottavasti kotona. Ja pisteitä olisi voinut olla enemmän, jos Olomouc ei olisi menettänyt lopulta kolme kertaa. ”Mutta tiedät miten se on. Voimme myös menettää Spartalla. Liiga on hirveän tasainen ”, hän sanoo nöyrästi.

Hän oli sitä pahempaa pahoillaan, ettei edes neljätuhatta katsojaa ollut tullut uudestaan ​​Sigmaan. ”Toivon houkuttelevan heitä, kun hyppsimme neljännekseen. Mutta se on surullinen. “