Sportingbet : tarina Michelle Paynen vuoden 2015 voitosta

Päivän viettäminen uskollisesti hevosen hyllyssä Stevie oli innoissaan, mutta silti säveltänyt, hänen rauhallinen aura epäilemättä hankaisi Prince Of Penzancein. “Prinssi Penzance voi saada vähän lennollisen esikilpailun”, sanoi omistaja Sam Brown “, mutta Stevie on Cup -päivänä hän oli niin rento, en voinut uskoa sitä.”

Kun hevoset tulivat asennuskeskuksessa, Stevie oli syvällä keskittymällä pitämään kiinni hevosen toiselle puolelle, ja Maddie Raymondin toisella puolella. Hän ei Sportingbet kuitenkaan ollut liian vakava, mutta valokuvaajien lähestyessä hän hymyili ja heilutti. Katsomalla asennuskeskuksesta Steviellä oli kaksi syytä piristää: hevoselle Michelle. Kuten tilanteissa, jotka näyttävät liian hyviltä ollakseen todellisia, Stevie oli shokissa, kun Prince of Penzance ylitti linjan, tarttui Maddieen ja kieltäytyi irti.Channel 7: n Neil Kearney tarttui nopeaan haastatteluun – “Stevie Payne, olet mies tällä hetkellä”.

“Erinomainen hetki, suuri voitto, loistava ratsastus, 10 out of 10”, Stevie innostunut, peukalo ylös kameraan. Ei tarvinnut kovin kiihkeästi päästä ulos kuuluisalle nousevalle vuorille, joka tarttui hevosen ohjelmiin, Stevie suurtui.

Valokuvista näistä hetkeistä tarjosi joitakin päivän hurmaavia kuvia ja pikaviestitilaa, joka oli Stevie: lle, käsi tarttui juhlaan ratsastajat, jotka nojaavat aidan yli, haluavat antaa hänelle korkeat viisi ja selfie otettu hänen kanssaan.

Michelle lähti hevosta Stevien käsiin. Se oli tiukka Sportingbet omaksuma. Vaikka ei Prince Of Penzancein tavanomaista vipua, Stevie oli osa edellisen viikonloppuna Melbourne Cup -tapahtumassa.Niin monet nauttivat siitä historiallisesta hetkestä, jossa hän otti juuri oikean portin esteettömyydestä.

“Stevie voitti meidät Melbourne Cupiin”, Sandy McGregor jatkaa sanomalla, neljänneksi sijoitettu Signoff oli piirretty vuonna 2014. “Minun olisi pitänyt saada Stevie piirtää se viime vuonna!”

“Muistan, kun katselin eston piirustuksesta lastentarhassa parkkiin puhelimessa”, Brown muistutti. “Stevie hämmentyi ja meni bang, poiminta este yksi. Sain selkärangan ja repäisyni silmäni.Se oli todella erikoinen hetki, eräänä ajankohtana, josta en usko voivansa päästä päähän! ”

Se oli vakaiden ja Prince Of Penzancen omistajien toive, että Stevie osallistuu Cup-päiväön, tämä tekstiviesti Darren Lonsdalen tyttären Emilyn ja Michelle Paynen välillä 27. lokakuuta, viikkoa ennen suurta päivää.

“Olin raptin kun kuulin, että Stevie vei hevonen Maddien kanssa”, Brown sanoi. “Tiedän, että hänellä on onnea charmia stadionin ympärille. Hän on kiinnittänyt muutaman Sportingbet ryhmän voittajat ja hevoset rakastavat häntä.

“Kaikki omistajat ihailevat Stevieä. Hän on aina hymyilevä ja vain puhuu, mitä hän ajattelee. Mikä legenda. ”

Stevie alkoi työskennellä Darren Weirin talliin isänsä Paddyn pyynnöstä noin kymmenen vuotta sitten.Hänen pomo ei ole mitenkään helppo merkki, mutta hänellä on runsaasti kunnioitusta ahkera työntekijöitä, joista Stevie on yksi.

“Työ ei ole liian suuri tai pieni hänelle”, hän sanoi. “Olipa kyseessä puhdistus tai heinän talteenotto, hän onnittelee sitä. Hän ei koskaan unohda päivää. Hän on onnellinen hevosten ympärillä ja he reagoivat häneen. Hän on pieni kauneus. ”

” Stevie on työskennellyt Darrenin kanssa niin kauan kuin olemme olleet stabiilin kanssa “, sanoi Prince Of Penzance -omistaja Andrew Wilson. “Hän on äärimmäisen ahkera, ja mitä työtä hänelle annetaan, hän vain tekee sen ilman kysymyksiä tai valituksia. Hän on loistava omistajien kanssa, hänellä on ainutlaatuinen huumorintaju ja hän on omaksunut julkkisluvunsa Cupin jälkeen. “