Sportingbet: “Nyt on aika, että tämä ranskalainen joukkue tekee historiasta”

Tämä joukkue on tyytymätön verrattuna menneisyyteen menestyneisiin joukkueisiin; he haluavat vain näyttää, mitä he pystyvät.Turniin kertyminen on ollut pitkä ja usein vaikea kiistanalainen päätös siitä, pitäisikö Karim Benzema sisällyttää joukkueen potentiaali.

Real Madridin edistystä on jätetty pois ryhmästä Sportingbet Brasil hänen roolistaan että hänen kansainvälisen joukkuetoverinsa Mathieu Valbuenan surmaaminen ns. seksuaalisella nauha-skandaalilla, mutta tämä joukkue on niin lahjakas, että isäntämaat odottavat heitä voittavan palkinnon ilman häntä. AŠrsne Wenger: Olivier Giroud on yksi parhaista rangaistajista Euroopassa “Lue lisää

Giroud, jonka odotetaan johtavan Didier Deschampsin linjaa ja ottelussa kahdesti viimeisessä lämmittelypelissä Skotlannia vastaan ​​lauantaina, kertoo jännitteen rakentamisesta, mutta pelaajat selviytyvät hyvin. “On ehdottomasti lisäpaineita, koska Sportingbet odotuksia on paljon”, hän sanoo. “Mitä lähemmäksi se päätyy Romanian peliin, sitä enemmän jännitystä tunnemme, mutta negatiivista jännitystä ei ole.

” Didier Deschampsin myönteinen henki on luonut sen jälkeen, kun hän otti haltuunsa.Nyt on aika, että tämä ranskalainen sukupolvi tekee oman historiansa. Tämä paikka [Clairefontaine] on myyttinen paikka, mutta meidän on nyt voitettava jotain. ”

Ranskan joukkue on hyvä yhdistelmä nuorten ja vanhojen kokemusten ja ylpeyden keskellä, ja Giroud on yksi joukkueen vanhimmista valtiomiehet yhdessä Patrice Evran ja Hugo Llorisin kanssa. “Uusien pelaajien integrointi on helpotettu tämän positiivisen tiimihengen Sportingbet ansiosta. Tiimi on kehittynyt luonnollisesti vuoden 2014 maailmancupin jälkeen ja se on antanut uutta pontta. Meillä on ollut hyviä tuloksia siitä lähtien, kun pelasin hyvin ja pisteytimme tavoitteita.

“Jokainen osallistuu joukkueeseen ja kuka tahansa, joka on tulossa, nuoret pelaajat tai ne, jotka ovat palanneet täsmäytyksen jälkeen, on sekoittunut saumattomasti.Viime viikolla pelaajat, kuten Adrien Rabiot, Djibril Sidibé ja Samuel Umtiti, laulivat [rituaali kaikille uusille pelaajille] ja todistavat siitä. “Giroud leikkaa rennon kuvion harvinainen iltapäivän auringonpaiste maaseudulla koulutuskeskus, tunnin ajomatka Pariisista. Tässä kaikki ranskalaiset maajoukkueet Sportingbet kaikista ikäryhmistä kokoavat ennen suurta turnausta, ja INF Clairefontainen eliitti-nuorisotalous on hoitanut maan parhaita lahjoja vuodesta 1988 alkaen Thierry Henrystä Nicolas Anelkaan. Ranska ’84, Holland ’88, 08: Kuka on paras koskaan Euro-tiimi? Lue lisää

Olivier Giroud on ollut säännöllisesti vierailija täällä viisi vuotta ja siirtyy turnaukseen 49 kappaletta ja 17 maalia. Hän tekee niin vaikean kauden takana Arsenalilla ja uutiset Jamie Vardy aikoo liittyä.Skotlannin ystävällisen ystävänsä jälkeen Giroud sanoi olevansa “tyytyväinen kilpailuun” ja Vardy toivottavasti “auttaa Arsenalia voittamaan otsikon”.Hän ja hänen edustajansa Michael Manuello hylkäävät ehdotuksen, jonka hän haluaa lähteä Arsenalista kesällä.

“Ajattelimme tämän olevan meidän vuosi, kun lyödään Leicester [2-1] ” hän sanoo. “Valitettavasti pudotimme pisteitä Emiratesissa vähempänä pienempiä joukkueita vastaan.” Giroudilla oli vahva alkupuoliskolla olympiakosilla hattutemppa, jotta Arsenal Sportingbet saavutti Mestarien liigan mestaruusvaiheen, mutta sitten hänen muodonsa kastettiin ja hän menetti maansa maaliskuussa. “Käynnistäminen Ranskan maajoukkueella auttoi minua palaamaan takaisin, kun Arsenal vaikeutui”, hän sanoo.

Hän kaatui takaisin kauden loppupuolella alkavan XI: maalit kahden viimeisen pelin aikana ja ottivat kauden ottelun 24 maalia ja kuusi ottelua. “Hyväksyn kritiikkiä, koska hyökkääjän on vaikea käydä läpi kuivuus, kuten olin kauden toisella osalla.Minulla oli vielä kuusi erittäin hyvää kuukautta ja päivän lopussa, kun kerätit tilastot, tämä oli ehkä paras kausi Arsenalilla. ”

Huolimatta vaikeuksista toisen kauden aikana Giroudin yhden maajoukon voitto 152 minuutin välein oli Valioliigan neljänneksi paras Sergio Agüero, Vardy ja Harry Kane takana. Hänen pelinsä aliarvostettu puoli on se, mitä hän tekee laatikon ulkopuolelle yhdistää pelin selkänojaan tavoitteeseen ja vastustajan taakse saapuville joukkuetoverille.

Tämän vuoksi hän ajattelee, että häntä on tuomittava myös mittaa myös hänen puolellaan kollektiivinen suorituskyky, väittäen hänen köyhempi juoksu samaan aikaan alaspäin käyrä yli Arsenal joukkue. “Jostain syystä meillä on aina ollut tämä pulma maaliskuun Sportingbet puolelle.Ei vain minua, jos katsot parhaita pelaajia, kuten Mesut [Özil], joka teki vähemmän apua vuoden vaihteessa [16 ennen tammikuun ja neljän jälkeen]. Ensimmäisenä vuonna saavuimme neljäs, seuraava kausi kolmas ja nyt toinen. Euro 2016: täydellinen opas jokaiselle joukkueelle ja kaikille Ranskan pelaajille Lue lisää

Arsenal loppui Tottenham Hotspurin edessä mutta 10 pistettä Leicesteristä . Hän myöntää kritiikin, että se ei ole tarpeeksi hyvä ja toteaa, että viimeistely toinen on aivan yhtä huono mestaruuskisassa. “Arsenalia piti kritisoida huolimatta siitä, että vain yksi tiimi loppui”, hän sanoo, “parhaan lopputuloksensa yli vuosikymmenen ajan.Se on todennäköisesti samanlainen Ranskan kanssa, jos tulemme Euro 2016: sta toiseksi paremmaksi. “Se on totta, vaikka paikka lopullisessa kilpailussa parantaisi viimeisiä kahta suurta turnausta, joissa Ranska menetti neljänneksellä. Giroud istui varajäsenen penkillä, kun Karim Benzema aloitti kaksi viimeistä kahdeksan peliä Espanjaa vastaan ​​Euro 2012: ssa ja Saksassa World Cup 2014: ssa.

Kun Real Madridin hyökkääjä ei ole mukana Deschampsin loppuottelussa, Giroud tietää hänellä on näkyvämpi osa pelata, mutta hylkää ehdotuksen Benzeman poissaolo on nostanut painon kaikkien hartiat.

“Ei, en voi sanoa sitä, koska se merkitsisi, että Benzema oli Sportingbet painoni hartioilleni, joka on väärin, hän on yksi parhaista ranskalaisista hyökkääjistä.Kaipaamme häntä, ja menettää myös ne, jotka puuttuvat vahinkojen kautta [Raphaël Varane ja Lassana Diarra muun muassa]. Olemme tunteneet, että hän ei olisi täällä hetken aikaa, ja nyt etsimme tapoja toimia siellä tappaneiden hyökkääjien kanssa. ”

Uuden puolen joukkueessa Ranskan olisi vastattava poissaoloista. N’Golo Kanté on yksi heistä, ja hänen tarinansa voiton voittamisesta, joka ei ole liigan jalkapalloa viisi vuotta sitten maajoukkueelle, on tärkeä osa tätä ranskalaista joukkuetta, johon Giroud ei ole poikkeus.

p> Giroud läpäisi matalan avaimen Grenoblen akatemian, jota hänen veljensä suositteli, jotta hän pysyisikin lähellä perheensä, jossa yksi hänen valmentajistaan ​​sanoi olevansa tarpeeksi hyvä pelaamaan Ranskan toisella liigalla, puhumattakaan Ligue 1: stä.Hänet laitettiin Istresille kolmannessa liigassa 21-vuotiaana, ennen kuin hän palasi Ligue 2: een Toursissa, jossa hän seurasi Laurent Koscielnyn kanssa nyt tiimikaverin seuran ja maan kanssa. Kahden vuoden kuluttua hän liittyi Montpellieriin ranskalaisessa yläkilpailussa, ja hänestä tuli Ligue 1: n paras maalintekijä, kun hän auttoi heitä saavuttamaan vuonna 2012 todennäköisen liigan voiton. Hän tuli lopultakin Arsenaliin, jossa hän kokosi uudestaan ​​skeptisesti, hänen urheilullisen kehyksensa, joka esitti kritiikin, ettei hän ollut sopiva

“Epäonnistuneisuus on määrittänyt tämän joukkueen,” hän sanoo. “Useat pelaajat eivät käynyt läpi akatemiaa. Monet meistä tulivat eri tavoin kuin allekirjoitti 17 tai 18-vuotiaan ammatillisen sopimuksen. Mielestäni tämä teki meistä joustavamman.Minun aikani alemmissa Sportingbet kisoissa varmasti auttaa minua asettamaan nykyiset saavutukseni perspektiiviin ja anna minulle enemmän kunnianhimoa tulevaisuudelle. ”

Hänen kokemuksensa ansiosta hän on tämän ryhmän tärkeä jäsen ja hän on yhä enemmän vastuussa , omalla tavallaan. “Yritän olla johtaja kentällä pikemminkin kuin sen ulkopuolella”, hän sanoo. “Se ei ole oikeastaan ​​minun puhetta, ja minulla on tapana jättää puheenvuoro muille pelaajille, kuten Patrice.”

Turnauksen avaaja on alle viikon päässä ja käynnistää jonkin Sportingbet sosiaalisen tyytymättömyyden, kun viime marraskuun terrori-iskujen kaatuminen on kaikkien nähtävissä. Maailmancupin voitto vuonna 1998 herätti illuusioita yhdistyneestä “black-blanc-beur” -ryhmästä ja Ranska tarvitsee jalkapalloa enemmän kuin koskaan yhdistämään entistä haastavampaan yhteiskuntaan.Giroud sanoo, että hän tunsi “kärsivällisen selkärangansa”, kun hän otti koulutuksen Stade de France -liikunnassa Venäjää vastaan ​​maaliskuussa, hänen ensimmäinen vierailunsa siellä 13. marraskuuta lähtien, kun kolme itsemurhapommittajaa räjähtivät stadionin ulkopuolella ystävällinen Saksaa vastaan.

Ranska on perjantaina palannut Stade de Francoon avaamaan uuden luvun historioistaan, eikä ole kirjoitettu edeltäjiensä vapaan virtaavan tietoisuustrendin, jotka veivät oman kourallinen polkunsa menestykseen.He toivovat innoittavansa uuden sukupolven jalkapallofaneja eri puolilla maata, jotta he voisivat mennä joukkueensa ja maansa taakse ja toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Giroud sanoo valmentajansa vaikutusvalta, kaukana murheellisesta muistutuksesta menneisyydestä, korostaa positiivisia, kun he yrittävät jatkaa 16-vuotista sykliä, joka todisti Ranskan voittavan Euroopan mestaruuden vuonna 1984 ja 2000. “Deschamps siirtää painopisteemme päivittäin kohti lopullista tavoitettamme, joka on voittaa palkinto. Ainoa haluamme mennä turnaukseen. ”

read more: Sportingbet jogos de futebol