Úgy tűnik, Gianni Infantino és Fifa új tervet tervez: megölni a világbajnokságot

Sokkal kevésbé szórakoztató, sajnos még egyszer vissza kell térnünk Fifához, és érdeklődniük kell: franchise gyilkos vagy műfajgyilkos? Mely metaforikus kategóriában helyezné el Gianni Infantino elnökének egy 48-csapatos világbajnokság tervét? Gianni Infantino bemutatja a világbajnokság 40 vagy 48 csapat növelésére irányuló terveit. Tovább

Esélye van arra, hogy Fifa a legfrissebb konklávját szigorú önellenőrzésben töltötték el, mi volt néhány korábbi vezetővel az FBI-n, mások pedig kiadatási eljárást várnak, és az egész szervezet továbbra is globális jelszó a rettenetes kapzsiságnak és a internetes sportfogadás korrupciónak. De mi van? A múlt héten az Infantino kibővített Fifa Tanácsának – a világ legjobban résztvevő elmozdulási tevékenységének – találkozóján a labdarúgó zászlóshajó-versenyének több mint 40 vagy 48 csapatba történő kibontakozására irányuló javaslat volt.Nézd, lehet, hogy nem a Fifa-reform, de az Infantino számára ez a Fifa-reform, amire szüksége van.

Természetesen azok, akik még mindig úgy érzik, hogy a világbajnokság bővülése 16-ról 32 csapatra 1982 és 1998 között egy bizonyos csúcsminőségű csillogás versenye már megnyílik a „műfajgyilkos” jelzésű pedáltartály. Mások további információt kérhetnek. Ha a Fifa a 48-as csapat opciót választja, akkor egyértelműen sok vita merül fel arról, hogy hogyan alakítható ki és helyezhető el a verseny, de két párhuzamos csoportfázis ötlete meglehetősen elkerülhetetlen. Ha csak 16 előrehaladás történt a kiütési szakaszban, mint most, a verseny 88 játékot tartalmaz.Ha 32-en megy keresztül, a világbajnokság 104 játékra fog futni.

Ha bárki bárki svájci bankvezető hadseregét látja, aki ezt őszintén úgy tervezi, hogy javítja a versenyt, biztos vagyok benne, hogy az Infantino szeretnek hallani tőlük. Eközben arra kényszerül, hogy saját indokaira támaszkodjon, és tisztességes azt mondani, hogy ezek a szembeszállók felé fordulnak.

Valójában a Gianni-beszélgetés meghallgatása az, hogy sok online sportfogadás szempontból úgy érzi, hogy maga a sport fogalma visszatartja a világbajnokságot. Mi a sport, ha nem kizáró a leginkább elavult módon? Az Infantino fájdalmasan hangsúlyozta, hogy a világbajnokságra való jogosultság „labdarúgó-eufóriát” váltott ki azokban az országokban, amelyek ezt tették, és ennek érdekében nyilvánvalóan ösztönözni kellett.Azt mondta, hogy nem minősül egy országnak, és a labdarúgó klubjait „katasztrófává” változtatta. Tűzjelzés: a Kurdisztán világbajnok lázadói – videó További részletek

Mmm. Ez kissé hasonlít a világbajnokságra, amit az anyám tervezhet: olyan, ahol mindenki csatlakozhat és nyerhet egy díjat. Áldd meg őt – egy rendkívül kedves ember – de nem. Minél tovább megyünk ezen az úton, annál közelebb kerülünk ahhoz az elképzeléshez, hogy nem a győztes, hanem a minősítő. És egy bizonyos ponton maga a sportverseny fogalma is akadályt jelent a végső cél számára, amely gyanúsan jövedelmező befogadó sáv. Elképzelhető, hogy radikálisan enyhíthetjük az ideges embereket, amikor egy csapatnak el kell veszítenie a labdarúgó-mérkőzést.

Ha a fikció birodalmában vagyunk, az igazság érvényesülne.Lehet, hogy láttad a South Park-epizódot, ahol Steven Spielberg és George Lucas végül letartóztatták a saját teremtésük megerőszakolásáért a kimondhatatlan Indiana Jones és a Kristálykoponya Királyságában. (Továbbá, amikor a rendőrség megragadta, Lucas a Csillagok háborújának metaforikus megerőszakolásával foglalkozik, a Stormtrooper tényleges megerőszakolása révén.) A pár hangosan hangot ad arról, hogy mennyi pénz jut ez a cucc a boxban. Valóban, néhány kisebb nemzet – bocsáss meg nekem – a kisebb karakterek, mint például Butters, azt hiszik, hogy nincs semmi baj vele. De ahogy minden helyes gondolkodó mozgalom tudja, van valami nagyon rossz az Indiana Jones és a Kristálykoponya Királyságával.Bár nem annyira – csodálatosan – mint van egy 48-csapatos World Cup.Football Manager marad a játék előtt.

További labdarúgók a labdarúgó-menedzser alkotói számára, akik a brit közönség legfrissebb egységei. az élet, hogy kifinomultabb Brexit-gondolkodásra gondoljon, mint Liam Fox.

A Daily Telegraph lenyűgöző interjújában a Sports Interactive Miles Jacobson főnöke kiderült, hogy a jövő év 17. iterációja három Brexit forgatókönyvet és fogadások az interneten menetrendet tartalmaz, amelyek közül a kemény Brexit nyilvánvalóan leginkább befolyásolja a játékmenetet.Jacobson szerint az alkotók „minden lehetséges eredményt belefoglaltak a játékba, mesterséges intelligenciával és százalékos eséllyel, hogy minden játékot különbözővé tegyenek… Ha az emberek úgy gondolják, hogy a végeredmény elhomályos, akkor ez az, amit hiszek.” Ahogy rámutat: „Az új játék Brexit-aspektusának előkészítése is sok kutatást tett: sok olvasás, sok a politikusokkal és a foci emberekkel való beszélgetés.”

Ez zavaró érzés. Mivel a győztes Brexiteerek az elmúlt három hónap nagy részét eltöltötték mindannyian, a Brexitra való felkészülés a Whitehall elődei feladata volt. Ennek elmulasztása azt jelenti, hogy azok, akik most a folyamat vezetéséért felelősek, hetente egyszer félelmetesen üres beszédeket kell készíteniük, amíg valamilyen nyomot nem kapnak.Ahhoz, hogy egy videojáték jelenjen meg előtte ezen a fronton, az a nempatriotikus tevékenységekkel foglalkozó feltételes bizottság számára, amelyet csak remélhetünk, hogy késedelem nélkül összehívják az IRL-t.