Voit oppia lisää osallistuvista joukkueista

Kuusi viikkoa myöhemmin Vanhan maailman tärkein turnaus alkaa. Tänä vuonna euroalueen viimeisessä osassa oli enemmän joukkueita, ja siksi suhteellisen vähän tunnetut joukkueet osoittautuivat riittäviksi. Joten on olemassa kuusi viikonlopun viikonloppua, kuusi Euro 2016 -ryhmää, ja siksi tänään, joka maanantai, esittelemme sinulle yhden tulevan turnauksen ryhmistä.
Voit oppia lisää osallistuvista joukkueista, ymmärtää, mitä heiltä odottaa, mitä otteluita ei voi missään tapauksessa hukata ja mitkä yksittäiset juonittelut odottavat meitä joka käänteessä kesällä Ranskassa. Tänään tarjoamme sinulle mahdollisuuden mennä kanssamme tiellä, jalka tien varrella, joka johtaa meidät suoraan Ranskaan Euroopan jalkapallon MM-kisoissa 2016.

Huippujoukkueille kolme voittoa maailman ja Euroopan mestaruuskilpailuissa ei ole niin suuri sato. Mielenkiintoisinta on kuitenkin se, että kaksi voittoa – vuonna 1998 MM-kisoissa ja vuonna 1984 euroissa – saavutettiin kotikentillä. Ja nyt maa järjestää jälleen suuren turnauksen. Didier Deschamps oli maajoukkueen kapteeni, josta tuli viimeinen maailmanmestari XX-luvulla, ja nyt hän johtaa joukkueen korkeuksiin valmentajana. Kunkin rivin esiintyjien laatu antaa omistajille mahdollisuuden luottaa paljon.
Kuitenkin Karim Benzeman puuttuminen, joka erittäin typerästä syystä tuntuu jäävän Euro-kotiin, aiheuttaa jonkin verran hälytystä. Hänen poissaolonsa jälkeen Deschampsin on painettava, kuinka rakentaa peli hyökkäyksessä, koska kaikki muut vahvat ranskalaiset eteenpäin ovat tottuneet toimimaan hieman eri tavalla. Myös Paul Pogballe on paljon vaakalaudalla: ensimmäinen merkittävä supertähti-turnaus tulee vastata kysymykseen siitä, onko hän tarpeeksi lahjakas johtamaan mitalia jo vaativaan joukkueeseen jo nuorena.