Theo Walcott új munkamenetet hitelez az Arsenal formájának átalakításával

A tavalyi év csalódást okozott a Walcott számára, ami az angol bajnokságon az angol bajnokságon eltűnt. A visszaverődés és az Arsène Wengerrel folytatott beszélgetés után nyáron három Premier League játékban három gólt szerzett, elhagyva azt a tervet, hogy a folyamat középpontjává váljon.

„Mindig kemény munka – mondta Walcott az Arsenal Bajnokok Ligája meccsét a Bázel ellen. – Én és a menedzser leültem, és csak magam nézett. Tudom, mit tehetek. Azt akarom, hogy ez a csapat jól működjön, és láthatod ezt a vágyamban és a játékomban. Sokkal többet akarok, mint bárki más, de ez csak én és az a mód, ahogyan most dolgozom.Szégyen, talán néhány évvel ezelőtt meg kellett volna ütnie, de az egész hozzáállásom ingyen fogadások megváltozott. előre. „Bárhol is játszhatok a vonalon, de vissza akartam menni ahhoz, amit a legjobban ismerek, és a menedzser annyira hitt nekem, hogy a jobb oldalon játszott. Folytatnom kell a hit visszafizetését. forma. „Theo karrierje a hullámvölgyön van” – mondta az Arsenal vezetője. – Miért tartottam mindig vele? Mert azt hiszem, ambiciózus, de intelligens és intelligens emberekkel mindig van esély. Van, amit a nagy játékosoknak van.Ők tisztességesen értékelik előadásukat és gyengeségeiket.

„A szezon kezdetén beszélgettem vele, és egyértelmű volt. Mindent megvizsgálott, és arra a következtetésre jutott, hogy nagyon pozitívnak tűnt, és ezért gondoltam, hogy nagy esélyt érdemel. ”Leicester City meglátogatja Porto-t a klubrekord aláírása révén: Islam Slimani További információ

Wenger meggyőződésének egy részét a Walcott-al megerősítette, hogy szélsőként több védekező munkát kell tennie. – Javult, megmutatta, hogy szombaton [Chelsea ellen]. Tudja, mikor játszol a szárnyon, hozzá kell adnod ezt a munkát a játékodhoz, mert ma már az összes előremutató veszélyes.Annak ellenére, hogy ő unibet internetes sportfogadás szeretett volna versenyezni a szárnyon, és mindaddig, amíg ilyen előadásokat készít, rendben vagyok vele. ”

Megkérdezte, hogy a Walcott ismét az Arsenal-nak lesz-e a középpontja? Wenger nem volt főszereplő: „Az egyik dolog a mi munkánkban az, hogy soha nem mondhatsz soha.”

A szerdai mérkőzésről Walcott azt mondta, hogy úgy véli, hogy az Arsenal jobban felkészült ahhoz, hogy az idei Bajnokok Ligája után sikerüljön Párizsban, Saint-Germainban, és a Chelsea 3-0 vereségét a bajnokságon. „Mindig fontos, hogy jól induljunk, és sikerült ezt megtenni egy olyan kemény csapat ellen, mint a PSG,” mondta. „Meglehetősen nehéznek találtuk, de sikerült elérni az eredményt, és ez az a fajta csapat, amelyet idén kaptunk. Nagyon tapasztaltak vagyunk, nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk, és hatalmas ütemben és energiával jártunk.Az előző években meglehetősen keményen találtuk meg az első játékunkat az Emirates-en, de a hétvége jó eredményét követően meg kell győződnünk arról, hogy az energiánk ismét jó. ”

Rate this post