Miksi Ronaldo on nero

Vaikuttava, eikö olekin? Näin jälkeläiset vaikuttavat. Ajat ovat tietenkin nyt erilaiset, ja YouTube-ohjelman olemassaolo (se elää näille sukupolville) korjaa suuresti edellä esitettyä kuvaa. Mutta loppujen lopuksi tulevaisuuden sukupolvet löytävät tuhansia leikkauksia – ja leikkauksissa he näkevät miehen, joka laittaa portille mistä tahansa etäisyydestä ja lajittelemalla jalkojensa kanssa magnetarin nopeudella. He oppivat loput vain heidän tarinoistaan ​​- eivätkä he todellakaan usko sitä.

1700-luvun alussa Alankomaissa alkoi kuuluisa “tulppaanit”, joka melkein heikensi maan taloutta. Sitten hollantilaiset kiehtoivat investoimalla ylimääräisiä varoja (ja jopa maanviljelijät Alankomaissa olivat elinvoimaisia) eliittielajikkeiden kukkia. Tavoitteena oli etsiä voittoja kausiluonteisuudesta (tulppaanien myynti voi tapahtua vasta kypsymisen jälkeen), ja toimittajat alkoivat käydä kauppaa. Toisin sanoen he myivät tulppaaneja tulevista sadoista. Ajan myötä markkinatulojen määrä ylitti todellisen kaupankäyntimarkkinoiden koon. Samalla ilmestyi “lentomatkustajat” – petostajat, jotka myivät tuloja tulevia satoja varten ja katosivat matkallaan.

Jonkin verran Ronaldo – sama myyjä, jolla on loistava. Huomasin, että Ronaldo on viime vuosina kehittynyt upeaan perävaunuun? Hän sulkeutuu erinomaisesti, voimakkaasti osuu, avautuu täydellisesti rangaistusalueelle, on suuri nopeus ja hyppymahdollisuus, soittaa hyvin päähänsä … Se näyttää olevan ihanteellinen keskus eteenpäin. Mutta Cristiano ei ole asetettu tähän kantaan (vaikka hän olisi ratkaissut kaikki väitteet, jotka koskivat joukkueen terävöittämistä Ronaldo). Lisäksi tällaiset yritykset päättyivät epäonnistumiseen (ja tuomittiin aluksi).

Miksi? Portugalilaiset ovat kaukana mestarista vapaan tilan löytämisessä ja sen rakentamisessa ei mitään. Hän tarvitsee kaksi täysimittaista pelialuetta (hyökkäyksen reunan ja rangaistusalueen), jotta ne voivat avata laadullisesti. Hän tarvitsee myös Benzema – nero vapaan tilan luomiseksi.