Mikä kertakäyttö, mikä hyvä Chilavertische

Kuinka monta enemmän tavoitetta ranskalainen olisi voittanut, ellei velvollisuutta Ronaldo! Keskustelu pakotettiin johtamaan huoltajia pisteeseen. Hölynpölyä. Ja vaikka kaikki puhuvat Ronaldo-hahmolle ominainen hohto ja kyky avata. Hänellä on ne, tietenkin. Mutta – ei siinä määrin, että se ansaitsee jonkin verran.

Siksi Ronaldo – loistava ilmamyyjä. Mies, johtajien määrä on vakuuttunut omasta tarpeestaan ​​komentomekanismiin. Jalkapalloilija, joka kaventaa maailman parhaiden joukkueiden hyökkäävän pelin vaihtelevuutta ja samalla kutsui monta nero jalkapallosta. Näytteen aikakausi, paras. Mainonnan ja julkisten suhteiden aikakausi, kun ostaja saa paljon vähemmän kuin mitä hänelle tarjotaan.

Ronaldo on edelleen pyrittävä. Tämä saavutus on kuudes peräkkäinen kausi, ja hänelle on asetettu 30 maalia. Toinen ruutu täysipäiväisessä vastakkainasettelussa Leo Messin kanssa. Toinen risti nimeä Cristiano. Tämä saavutus Messi on jo vaikeaa estää ikän takia. Ja Ronaldoille hänen perfektionismillaan ja egoismillaan näyttää siltä, ​​että ennätyksen toissijainen merkitys ei ole niin tärkeä. On tärkeää, että hän voisi, ja Messi ei. Mutta portugalilaisen täytyy kiirehtiä. Hän on vielä kaksi vuotta vanhempi. Ja luultavasti ei halua lähteä aikansa 2. numeron listalle.

Se, että Argentiinassa on erittäin mielenkiintoinen maalivahti José Luis Chilavert, oppinut jonnekin 1990-luvun ensimmäisellä puoliskolla. Tietoni oli kuitenkin hyvin rajallinen – Chilavert – Paraguayan, “Velez Sarsfield”. Vuonna 1993 tiedot vuodattivat pois, että Chilavertin laukaus rangaistuspaikasta toi Velesin mestariotsikon – ensimmäinen pitkän tauon jälkeen.

Vain joulukuussa 1994 Paraguayn näki tapauksen. Intercontinental Cupin ottelussa voitti Mestarien liigan “Milan” ja Argentiinan Velez Sarsfield Cupin voittaja Libertadores. Jälkimmäisen portti, aivan kuten pitäisi, oli suojella hyvin Paraguaya. Mikä myös suojaa luotettavasti porttejaan ja toisinaan yrittää toisia. Ja Tokion kentällä ilmestyi lihaksikas jock, jolla oli valtava ilme hänen kasvoistaan ​​ja joka otti erittäin taloudellisesti paikan Velesin portille.