Kaikki tiet johtavat Ranskaan. Isännät alkavat ja voittavat?

Ottaen huomioon, että armeijajoukkueen seuraava peli, jossa on tinkimätön “Terek”, on heille erittäin vaikea ylläpitää johtavaa asemaa tavallisessa mestaruudessa. Itse asiassa tämä ottelu tappaa pelitilan molemmille joukkueille, mutta Zenit saa vähän veren.

Tunteellinen tausta

Tämä voitto lisää positiivisia tunteita ja luottamusta Zenitiin. Ehkä parempana, että Cup-finaali pidettiin mestaruuden keskellä. Nyt Pietarin klubi voittojen aallolla lähetetään pelaamaan loput neljä mestaruusotteluaan korkealla hengellä, joita ei voida sanoa CSKA: sta. Kaikilla ammattilaisilla, pelaajilla on kuitenkin psykologit, joten tämä tekijä voi vaikuttaa vain epäsuorasti joukkueiden sijoituksiin. Mutta se ei ole vielä kovin miellyttävää päästä kenttään, kun menetit äskettäin vain ottelun, mutta palkinnon, jonka media oli niin elävästi kuvannut. On epätodennäköistä, että jalkapalloilijat olisivat tyytyväisiä, kun heiltä kysytään, miten tämä ottelu vaikutti seuraavaan ja että he eivät onnistuneet tänään.

Ja vähän tunteita …

Voimme ylpeänä sanoa, että finaali on menestys. Tavoitteita oli hajallaan, korkealaatuista jalkapalloa, ei ollut virhettä, ei ollut likaa peliä. Tällä hetkellä oli kaksi ehdottomasti parasta venäläistä joukkuetta (nyt sormet joutuivat tahattomasti kirjoittamaan Rostovista). Ottelun paikka valittiin täydellisesti – lähes täysi stadion, loistava tunnelma, värikäs palkintojenjakotilaisuus ja aitoja tunteita jalkapalloilijoiden ja valmentajien silmissä. Tämän pitäisi olla tämän tason mukainen. Ainoa asia, joka pilasi pelin vaikutelman – nurmikon. Hän oli liian pehmeä, mikä on saattanut johtaa Olanarelle. Huono kattavuus heikensi pelin laatua. Mutta myönnä, ottelu osoittautui tuliseksi.

Kaikki tiet johtavat Ranskaan. Isännät alkavat ja voittavat?
Euroopan mestaruuskisat ovat aivan nurkan takana. Yuri Usynin aloittaa sarjan artikkeleita, joista jokainen on omistettu yhdelle Euro 2016 -ryhmälle. Nykyään A-kirjaimen alla oleva kvartetti on linjassa.

Rate this post