Tyylistit matkalla kolmanneksi: nousee Movistar ylös ja lisää itseluottamusta

Hänellä oli syy hymyillä tällä kertaa. “Tarvitsin tuota esitystä itseluottamukselleni”, hän vakuutti välittömästi. Hän halusi ottaa ainakin sellaisen injektion uskoa omiin kykyihinsä Espanjan Grand Tourilta.

Viimeisen kilometrin jyrkkä 8 prosentin kiipeily + mukulakivit + tekniset kulmat + märkä, mikä vaatii oikean määrän kilpataitoja. Mutta pakenemalla pelotonista, joukkuetoveri Remi Cavagna astui yksin ja kovasti.Eikä Deceuninck-Quick-Step -matkustajat varmasti aio mennä alas.

Kaksikymmentäneljävuotias Cavagna piti johtajuutensa ja voitti ensimmäisen kerran Grand Tour -uransa aikana.

Viisi sekuntia myöhemmin. Irlantilainen Sam Bennett Borystä ja sitten Styriasta, juuri ennen näiden vinkkien mestari Philipp Gilbert , mestari Paris-Roubaix, voitti kaksi vaihetta tämän vuoden Vuleta-sarjassa ja toisen sinisen ratsastajan Quick-Step-laivue.

“Yritämme pysäyttää paketin viimeisten kilometrien ajan”, Stybar kuvaili. ”Mutta tunsin oloni hyväksi koko päivän. Jopa lopussa tunsin, että minulla oli voimaa jalkoihini.Joten halusin näyttää Remille, että tunnen silti nämä ajoajat. ”

Hän varmisti Tšekin pyöräilijän toiseksi parhaan aseman Grand Tourilla viimeisen kolmen kauden aikana. Vain Jan Hirt sijoittui bonusuri pariurile toiseksi Gira’n kuninkaallisella lavalla tänä vuonna.

Cyclocross on hyödyttänyt häntä

Zdeněk Štybar kokenut tänä vuonna pyörällään 33-vuotiaana elämäkeväästä. Ensimmäistä kertaa kauden aikana hän hallitsi kahta World Tour -sarjan klassikkoa ja lisäsi voiton viimeisessä vaiheessa Algarven ympäristössä.

Joukkueen päällikkö Patrick Lefevere oli herättänyt hänet aikaisemmin keskustelussa toimittajien kanssa: “Tällä kaudella Zdeněkin on osoitettava minulle, että hän on todellinen tähti.”

Joten hän näytti Lefeverille mitä pystyi.Sitten pomo tarjosi hänelle uuden ja edullisemman kaksivuotisen sopimuksen kesällä.

Nyt hän ilmoitti itsestään uudelleen.

”Vuoden ensimmäisellä puoliskolla Sttybyllä oli parempi. Vueldassa hänellä oli vähän onnea puuttuessa kahdessa ensimmäisessä vaiheessa.Mutta asia on, että voimme nähdä, että se on jälleen parantumassa ”, kertoi sen urheilujohtaja Wilfried Peeters ennen perjantaivaihetta.

Stylisti selitti, että muoto on menossa kohti Yorkshiren maailmancupia syyskuun lopussa. “Uskomme häntä, koska hän on 100-prosenttinen ammattilainen”, Peeters vakuutti. “Hän ei vain voi olla loistava joukkuepelaaja, joka auttaa muita, vaan myös loistava perfektionisti, joka suunnittelee kaiken yksityiskohtaisesti vähintään kaksi kuukautta etukäteen. Keskustelimme jo seuraavasta syklokrossikaudesta.Tänä vuonna käy ilmi, että jos hän tekee parin syklocross-joulua, se hyödyttää Zdenekin klassikkojen dynamiikkaa. ”

estetty Movistar

< p> Koska järjestäjien kilpailukirjassa julkaisemiin profiileihin ei aina voida luottaa, Stybar ja Quick-Stepin urheilujohtajat tutkivat perjantaina saapumista Toledoon ennen Google Earthia.

Suunnitelma oli erilainen kuin mitä “Suunnittelimme minun tai Phil Gilbertin pääsevän pakoon tai jättävän vain pienemmän ryhmän, joka kokoontuisi ennen loppua, koska odotimme Boraa ohjaavan näyttämön Bennettille. Mutta lopulta Rémi Cavagna melko hyvän ryhmän kanssa tunkeutui pakoon.Joten sanoimme hänelle radiossa, ettei vetoa sinne, että menisimme takaapäin. ”Noin 70 km, melkein koko Quick-Step-joukkue työntyi pelotonin eteen. “Halusimme repiä sen”, Stybar kertoi.

Sää pyhiinvaellusmatkalla Ávilasta Toledoon on ollut “syklocross” alusta alkaen. Ei vain voimakkaan tuulen, vaan myös ratsastajien päähän sateen vuoksi. Hermostuneiden pyöräilijöiden hermostuneisuus pelotonissa kasvoi, ja sitten 66 km ennen maalia johti kapea kulku laskussa massalaskuun.

Hänen uhrinsa joukossa oli myös rodun johtaja Primož Roglič , valkoisen paidan omistaja Miguel Ángel López, yhdeksäs mies luokan James Knox mies. ja monet muut.

Jopa Styty ei välttänyt vetoa. ”Löysin itseni myös syksyllä, putoin muiden poikien päälle.Onneksi nousin nopeasti ja pystyin jatkamaan. Yhtenä viimeisistä ajoin ajelevaa pelotonia. ”Roger, Lopez ja Knox eivät onnistuneet tekemään samaa, menettäen minuutin. Movistarin ratsastajat, joiden johtajat Alejandro Valverde ja Nairo Quintana pitävät yleistä 2. ja 3. sijaa, ovat lisänneet vauhtiaan pelotonin kärjessä.

Stybar et ai. he yrittivät ärsyttää heitä ja painottivat, että kilpailun johtajan häiriöttömän putoamisen yhteydessä tällaista käyttäytymistä pidetään melko kohtuuttomana kirjoittamattomien pyöräilysääntöjen nojalla.

, ”Štybar kuvaili tilannetta. ”Mutta he kertoivat meille jatkuvasti: Saimme joukkueautolta käskyn, jonka meidän piti mennä koko matkan.Joten lopulta ajoimme paketin etuosaan heidän edessään, estämällä heitä ja auttamalla poikia pudota takaisin. ”

Valverde oli ensimmäinen Movistar-ratsastaja, joka ripusti jalat ja hidastui huomattavasti, sitten hänen kumppaninsa. Roglic ja muut jäljessä olevat pyöräilijät palasivat pelotoniin kahdenkymmenen kilometrin jälkeen.

Vaikka Knox, Quick-Step-kiipeilijä, jatkoi mustelmilla, revittyillä pelipaihoilla ja tuskallisilla grimasseilla, Starybarin vartalo ja päättäväisyys eivät tehneet karambolasta ehjää. Se tapahtui kokonaan hänen tallin johdolla.Näistä hän lähti solo-tapahtumaan Cavagna.

“Kerroimme Remille kaksikymmentäviisi kilometriä ennen Pariurilor maalia kokeillaan vaihetta”, Stybar paljasti. ”Tiedämme, että hän kestää niin pitkän matkan. Hän on Bob Jungels : n kanssa. Luultavasti ainoa meistä, joka osaa tehdä sen. ”

Cavagna on ajautunut vain minuutissa viimeisen kymmenen kilometrin aikana. > Neljä kilometriä ennen loppua hänellä oli vielä 30 sekuntia jäljellä. Toimiiko se?

Alkuperäiset pakenemat seuralaiset, joita johti Lawson Craddock, seurasi häntä, mutta heidät piti pian nielemään, koska Borotin johtama peloton kilpaili vielä nopeammin.

He olivat jo viimeisessä kiipeilyssä, noppaa, nurkassa. Noin kymmenen kertaa Cavagna katsoi taaksepäin. Missä he ovat?

Tarpeeksi kaukana.Jonkin ajan kuluttua he ryntäsivät ärsyttävälle mäelle Bennett, Stybar, Valverde, Gilbert. ”Joten en tiennyt tarkalleen, mitä voisin tehdä.Mutta olen iloinen siitä, että olin siellä. ”

Neljän parhaan joukossa olleiden Quick-Step-ratsastajien kolmikko otti maaliin.

Sitten Knox ja Tim Declercq saapuivat ja Stybar suuntasi nuorten brittiläisten kiipeilijöiden luo: “Kuinka voit?”

“Näyttää siltä, ​​että hänellä on jotain vikaa polvissaan, se on hyvin turvonnut”, Styty sanoi. “Ehkä se tulee olemaan lauantaisin hyvä vuoristossa.”

Myöhemmässä tutkimuksessa kävi ilmi, että britti ei ollut rikkonut mitään, vaan kompastui vasen kyynärpää, oikea polvi ja nilkka.

Lauantai satuttaa todennäköisesti pahoin.

Mutta oli aika juhlia perjantai-iltana.Remi Cavagnnaa onnitteli lavalla myös legendaarinen Tour Champion Federico Bahamontes , lempinimenä Toledon kotka. Tämän perjantaina maailmankiertueella ja mannermaisella sarjalla numero 61 on tämän Vuelta-joukkueen neljäs joukkue.

Cavagna sai hänelle samppanjaa joukkueillallisensa aikana avaamalla “työvamman” kun hän roiskui silmiin.

Joka tapauksessa huone, jonka hän oli käyttänyt hotellissa Štybarin kanssa, oli todella iloinen.

Mai mult: https://pariuriponturi.ro