Olomouc – Opava 2: 0

Opavan pelaajat olivat keränneet pisteitä Slavialle viimeisessä ottelussa, mutta tällä kertaa he eivät lisänneet pisteitä kotijoukkueeseen ja heillä on seitsemän peliä voittaa. epäonnistui, ohitti portin.

“Suorituskyky ei ollut huono, vaikka olimmekin paineessa ensimmäisellä puoliskolla. Ja kun hengitämme, teemme valtavan virheen, ”pahoittelee Opavan valmentaja Ivan Kopecký.

Ensimmäisen maalin teki kotijoukkueen maalivahti Šroma, joka ei pitänyt Pablo Gonzálezin kovin vaarallista laukausta, tuoreita vahvikkeita Dukla Prahaltä. Nešpor pariuri online onnistui lähikuvassa.

“Opava puolustus sujui hyvin, meillä oli ongelmia sen kanssa. Ensimmäinen tavoite auttoi meitä, sitten peli aukesi.Opava pelasi erittäin hyvin “, kertoi Olomoucin valmentaja Radoslav Látal.

Alkupuoliskolla hänellä oli enemmän Sigmaa. Hanaksit eivät antaneet vieraita mennä yhdelle laukaukselle, mutta he eivät olleet liian vaarallisia eikä heillä ollut mahdollisuuksia. Alussa hän ampui Hálaan ulkopuolelta ja johti samalla tavalla muita joukkuetoverinsa.

Opavští aloitti näytöksessä puolustuksensa hyvin ja maalivahti Šrom otti vakavan väliintulon vasta 39. minuutilla, kun Faltin epäonnistuneen vapaapotkun ongelmat aiheutuivat. Ennen taukoa Opavan maalivahti torjui Pilařin laukauksen. Alle kahdeksassa minuutissa koti avasi tuloksen.González ampui uuden vahvisteen kaukaa, Šrom ei pystynyt pitämään laukausta ja Nespor osui palloon. Linjapäällikkö antoi hyökkäyksen, mutta päätuomari Machálek muutti päätöstä videota kuultuaan ja myönsi tavoitteen. Opava lisäsi ja 77. minuutilla Zavadilin fiksu laukaus kulmasta potkaisi Reichlin. Olomouc teki toisen maalin 82 minuutin pelin jälkeen. Texl tilalle tuli Zahradníček, joka ei epäröinut.Sigmy keskikenttäpelaaja teki ensimmäisen maalinsa liigakaudella. Olomouc voitti Opavan liigassa ensimmäistä kertaa kahden ottelun jälkeen ja vuodesta 2005.

Pardubice esitteli itsensä vielä huonommin ensimmäisellä kierroksella, vaikka he eivät odottaneet tuloksia: he putosivat 1: 4 Mladá Boleslavin jäälle. Karlovy Vary voitti Zlínin 2: 1 ja Olomouc voitti samalla suhteella ylityöt Vítkovicessa. Alle kolmetoista minuuttia Kladno vastusti kodin hyökkäyksiä, kunnes illan mies Marcinko iski hattrickin ottelussa. Pisteet avattiin Gernat-laukauksen jälkeen sinisestä, kun kiekko palautui takatyynyltä. Hän kasvoi pian sen jälkeen, kun valtapelissä vaihdettiin puolia, kun taas hän osoitti painotusta maalin edessä.Ja kun hän nousi numeroon 4: 0 klo 31:20 toisessa numeerisessa etuna uudelleennumeroinnin jälkeen, voittaja päätettiin. heikentymisen jälkeen selvinnyt, Plekanec työnsi kiekon päärynän piikkien väliin, mikä ei ollut väärässä. Mutta vain kaksitoista sekuntia Litvínov tasoitti: Gerhát sai passin rypistyksen eteen ja suuntasi heti kaukaiselle pylväälle. Ratkaisevan maalin antoi keskellä kaksintaistelua nuori Myšák, joka teki maalin upean yhdistelmän jälkeen.Ensimmäistä kertaa Flynn teki maalin case de pariuri licentiate in Romania renkaan välisestä tilasta Najmanin läpäisyn jälkeen takatyynyltä, kasvatti suutarin Musil-iskun pehmeää virtausta ja sulki tilin veteraani Vondrkan kanssa hänen tyypillisen toimensa ja laukauksensa poikkipuun takana. Mikään ei muuttanut voittajaa edes varhaisesta pelkistyksestä Tyborelta.

Pisteen avasi 18. minuutilla Nosek, joka ampui suoraan kulmasta maalin kulmaan. Karlovy Vary teki maalin ja huonon ottelun mahdollisuudet tasoitettiin 33 minuutissa. Kotijoukkueen vartijat pelasivat niin kauan, kunnes hämmennyksessä pääsi Lampun kiekkoon ja pääsi tarkalleen. Koblasa teki numeroinnin uudelleen maalin jälkeen 46 minuutin pelin. Hän koki erittäin tyytyväisenä ottelussa Vítkovice-jäällä 23. ottelussa.minuutti Rostislav Olesz, joka lähti Ostravasta huonosti ja palasi heti sinne ensimmäisen kierroksen Olomouc-paidassa ja teki avausmaalin. Tšekkilöillä onnistui kuitenkin asettumaan keskusteluun keskellä Stránskýn ansiosta ja hän saavutti vihdoin ylityöt. Kahdeksantoista sekuntia ennen loppuaan Škůrek päätti iskun kautta siniseltä.

Mai mult: https://biletelezilei.ro