Autan, jos pystyn. Blake on tšekkiläinen loki, Schilba kiittää joukkuetovereitaan

Tällaisia ​​tarinoita löytyy: yhdysvaltalaiset kaverit olivat riittävän hyviä menemään kansainväliseksi, mutta ei Yhdysvaltojen joukkueelle, joten he saivat uuden passin. Satunnaisuuden, rahan, klubin tai henkilökohtaisten siteiden takia. Kaupunki syrjään, se on liiketoimintaa!

Tämä kaveri on erilainen.

“Blake on tšekki tukina”, sanoo maajoukkueen siipi Jaromir Bohacik. ”Hänen nilkansa ei näytä ollenkaan hyvältä; vaikka se näyttää banaliteetilta, se ei ole ollenkaan helppoa. Joten Betstars kaksinkertaista ongelma. Varsinkin kun hän ei voi nojata jalkaansa – ja liikkuvuus on kaiken koripallossa tänään. Hän näytti, mikä pelaaja hän oli. Kuinka paljon he arvostavat Tšekin tasavaltaa ja Tšekin koripalloa. ”

Hän piti Nymburkin kihloistaan ​​keskellä Eurooppaa.Sitten hän tapasi vaimonsa Barbaran, kasvattaa neljä lasta yhdessä ja lopulta lisäsi toisen, löysi yhden Amerikan kotimaasta.

“Tunnen olonsa kotoisaksi molemmissa paikoissa”, hän sanoo.

Kansalaisuus tämä rauhallinen ja tarkka ampuja. hän voitti vuonna 2015 ja on jo auttanut maajoukkuetta niin monta kertaa…Kiinassa se oli sama kuin kauheus kaksintaistelusta brasilialaisten kanssa. Schilb epäonnistui seuraavaan kaksintaisteluun Kreikan kanssa, eikä ryhmälääkäri ollut aivan optimistinen.

“Jokainen meistä on osoittanut suurta sydäntä”, sanoo Illinoisin kotoisin oleva kotoisin. ”Nilkka sattuu edelleen, se ei ole paras. Mutta jos on mahdollista auttaa ryhmää, teen sen. Olen erittäin ylpeä kaikista, kaikin tavoin. ”

Australiaa vastaan ​​puolivälierissä oli Schilbin salamannopea melkein sensaatiomainen.Hän iski – kuten aina tyylikkäästi – kolmikko, mutta edes hänen minipostinsa ei riittänyt vahvalle vastustajalle. Päivää myöhemmin tšekit lähtivät ilman lepoa Puolaa vastaan.

Jälleen hänen kanssaan jäljettömässä, vaikka hän onnistui vain hetken kentällä.

”Minun on hyvä istua useammin penkillä. erilainen rooli kuin tavallisesti ”, hän kuvaili. ”Nautin vain jokaisesta hetkestä täällä. Edellisen tappion poistaminen on jälleen yksi todiste tämän joukkueen loistavasta luonteesta. ” Katso Schilbaa käytännöllisillä silmillään: hän on pelannut omaa Kiinassa, aivan kuten kaikki muutkin mestaruuskilpailun osanottajat alkavat pian case pariuri online autorizate klubikaudensa.Hänellä on erittäin huolellinen ja oma järkevä asenne, mutta hän on vaarassa joutua jokaiseen pääsyyn tuomioistuimeen. En ole varma, että hän tekisi tämän klubilla “, sanoi valmentaja Ronen Ginzburg ja hyökkääjä Vojtěch Hruban lisäten:” Vaikka hän onkin rajoitettu, hän halusi auttaa meitä ainakin muutaman minuutin. Se osoittaa, että Blake on yksi meistä. Voimme luottaa siihen, vartioidessamme selkäämme. ”

Upea tarina koostuu myös pienistä yksityiskohdista. Jopa 18 minuuttia, jotka Schilb keräsi yhdessä Australiaa ja Puolaa vastaan, ovat palasia, joita ilman koko Matchbook Kiinan koripalloseikkailu ei olisi saanut aikaan niin. Schilb katseli turnauksen viimeistä siirtoa.Lauantaina klo 14.00 Wukesong-areena näkee Tšekin finaalin, joka taistelee viidennestä sijasta Serbiaa vastaan. “Haluamme voittaa, mutta vaikka se epäonnistuu, voimme olla erittäin ylpeitä itsestämme”, Schilb sanoo. ”Pitkän aikavälin tavoitteena on nyt olympialaiskausi ensi kesänä, joten haluamme parantaa ja vahvistaa asemaamme koripallomaailmassa jokaisella ottelulla. Tämä on toinen testi, jonka haluamme läpäistä. ”Vielä tärkeämpää on, että tšekit ovat jo kauan läpäisseet tahdon ja luonteen testin – ykkönen. Schilbassa sitä voidaan korostaa.