Štybar sijoittui hermostuneena vaiheessa kolmanneksi. Roglic kaatui ja vastusti hyökkäyksiä

Hän esiintyi eturintamassa juuri ennen maalia ja ratsastaa ylimmälle palkintopallille. Viimeinen matka, joka johdettiin osittain noppaa, nauhoitti sen Zdeněk Štybarille.

Ainoa viimeinen pakolaisista, Rémi Cavagna, eteni hänen edessään. oli joukkuetoveri. Štybar ei haluaisi edes ajaa sillä.

Ranskalainen on onnistuneesti suorittanut soolomatkansa. Viisi sekuntia taaksepäin, toinen Boryn toinen Sam Bennett kiirehti maaliin ja tšekkiläinen ratsastaja oli heti takanaan kolmannella sijalla. Hän oli yrittänyt kahdesti ennen voittaakseen, mutta kilpailijat hävittävät hyökkäykset 8. vaiheen lopussa ja 17. vaiheen lopussa.Osa kilpailusta vain maalissa. meidän on pysyttävä eteenpäin, jos paketti sattuu jakautumaan ”, sanoi Sam Bennett ennen lähtöä. / p>

Kuusikymmentäviisi kilometriä ennen maalia, kapealla tienä oleva peloton osui massiiviseen putoukseen. Jumbo-Visma-joukkueessa oli suuri osa, mukaan lukien johtaja Primoze Roglich. Ennen kuin vainostajien ryhmä muodostui, Alejandro Valverde et al.he olivat hyviä yli minuutin.

Muutaman kilometrin kuluttua Movistar hidastui ja Roglic muutti pelotoniin.Astana liittyi Espanjan joukkoihin, Tadej Pogachar yritti liittyä, mutta kumpikaan yritys ei onnistunut.

Samanaikaisesti pakolaisryhmän vaiheessa voitto alkoi taistella. Tavoitteena oli hajottaa Cavagna kymmenen päivän paeta ja rakentaa kahdenkymmenen sekunnin etumatka takaajalleen.

Peloton lähestyi nopeasti.Eturintamassa oli myös tšekkiläinen pyöräilijä Štybar, joka myös pyrki voittoon.

Mutta lopulta joukkuetoverinsa juhlivat sitä. Tämän vuoden Vuelty lisäsi jopa arvokkaimman alisijoituksen.

Viisi sekuntia myöhemmin Bennett saapui maaliin.

Kolmas Styria päättyi juuri hänen takanaan.

“Paljon Kärsin ”, Cavagna myönsi. ”Viimeiset 25 kilometriä puhallettiin tarpeeksi, joten se ei ollut ollenkaan helppoa. Olen käyttänyt mahdollisuuteni, se on minulle valtava menestys. ”

“ Cavagna esitti suuren näyttelyn. Hän piti johtajuutensa huolimatta siitä, että hänellä oli monia vastustajia.Se on hänelle suuri voitto, ja olen iloinen, että hän onnistui ”, Philippe Gilbert kompastui onnittelemaan voittajaa. sekuntia. Kolmas Nairo Quintana on 3:31 minuutin välein. 190 kilometrin pituisen vaiheen aikana he kohtaavat kuusi ensimmäisen tai kolmannen luokan kiipeilijäbonusta.