Irlannin tasavalta voi elää Bwin parhaiten luomalla optimismia 2018 World Cupille

Sunnuntai-iltapäivällä Stade de Lyonin leipomoottorissa Martin O’Neillin joukkue oli 1-0 puoliajalla viimeisen 16: n ajan Ranskasta, isäntämaasta ja yksi suosituimmista otsikko. Tämä ei ole tavallinen ranskalainen joukkue, vaikka heidän arvostelijansa huomauttavat, että korkean kaliiperin vastustajan ei ole vielä testattu.

Heidät ovat joukkueen, joka kompensoi puolustavia puutteita Bwin pelokkailla hyökkäävällä aseella ja tosiasialla Didier Deschamps on kamppaillut etsimään tilaa Kingsley Comanille ja Anthony Martial hänen alkavan XI: nsa puhuu volyymia.

Irlanti ei ollut etupuolella jollakin tiukalla murskalla ja hakkaamalla toisessa päässä. He olivat mukavia.Darren Randolphia kutsuttiin, mutta maalivahtiä ei jatkettu, kun taas Irlanti olisi voinut lisätä Robbie Bradyn aikaisen rangaistuksen, kun Daryl Murphy huolestutti Hugo Llorisia koukussa.

Irlannissa oli luottavainen pallo ja Shane Longin tahti, uhka vastahyökkäyksessä. Adil Rami joutui ottamaan hänet ulos kerrallaan, koska Long oli ylittänyt hänet. Keskipuoli oli varattu ja se on nyt keskeytetty. Toistaakseni tämä oli Ranska heidän Bwin turnauksensa aikana, ja Irlanti antoi heille enemmän kuin pelin. He pelkäsivät heitä. Kotiyleisö oli niin hermostunut puolitoista kertaa, että he taistelivat joukkueensa. Nämä ovat sellaisia ​​muistoja, O’Neill ja hänen pelaajat poistavat, kun toisen puolen heiluttavan pettymyksen heikkenemisen seurauksena. Lopulta Ranska oli leikannut.Comanin esittely ja Deschampsin siirtyminen 4-2-3-1: lle varmistivat, että he napsauttivat ja Irlanti, joka pääsi kapteeni sanoin, Seamus Coleman: “Ei jaloillamme”, ei voinut elää heidän kanssaan.

Pääasiallinen katu oli väsymystekijä. Irlannille oli myönnetty vain kolme selkeää päivää valmistelemaan tyhjennysvapaan Italian voiton jälkeen, kun taas Ranskassa oli kuusi. O’Neill aloitti saman XI: n kanssa – eikä kukaan syytteli häntä siitä. Kuinka hän olisi voinut pudottaa joku Bwin sankareista Italian pelistä? Olisi ollut ihanaa nähdä heidät pystyvän pelaamaan täydessä kallistuksessa 90 minuutin ajan. Mitä sitten olisi tapahtunut? Toisaalta tämä on turnausjalkapallo.

Mitä Irlannissa on tehty viimeisten viikkojen aikana – todellakin kahden viime vuoden aikana – näyttää, että he voivat pitää itseään parhaimpina.O’Neill ja hänen avustajansa päällikkö Roy Keane ovat pyrkineet muuttamaan mentaliteettia ja tässä ratkaisevassa mielessä he ovat onnistuneet. Pelaajilla ei pitäisi olla ja ei ole heikkouskomplekseja.

Lisäksi, jos jalkapallon ydin on tehdä ryhmä kannattajia tuntemaan itsensä hyvältä; luoda hyviä muistoja; jotta kaikki näyttäisi hyödylliseltä – sitten Irlanti on onnistunut. He ovat luoneet optimismia seuraavalle MM-karsintakampanjalle, mutta tämä ei koske tulevaa tulevaisuutta. Kyse on siitä hetkestä hetkestä, hetkestä, jolla on merkitystä ja sen takia.

“On ehdottomasti positiivisia,” Brady sanoi. “Meidän on vain pidettävä päätä ja muistettava, että annoimme sen hyväksi.Jokainen maa haluaa tulla osoittamaan, Bwin mistä he ovat, ja olemme antaneet hyvän käsityksen itsestämme. Osoitimme vähän siitä, mitä meillä oli Ranskaa vastaan ​​ja ei vain silloin, kahden vuoden ajan. Ihmiset kirjoitti meidät pois. He sanoivat, ettemme pääse karsimaan, ja sitten emme pääse ulos ryhmästä. Se on ollut erinomainen ja loistava on ollut osa.

“Me vain uskomme siitä. Tapa, jolla olemme pelanneet, voimme päästä näihin paikkoihin ja pelata maailman parhaita joukkueita vastaan, tuottaa tavaroita tai vähintäänkin heitä otteluun suurista osista peliä eikä tuntua pienemmältä joukkueelta. Paljon tätä ryhmää tulee olemaan täällä seuraavalle kampanjalle, joten meillä on paljon aikaa työskennellä keskenämme.Menemme taas. “Antoine Griezmann johtaa ranskalainen taistelu päättääkseen Irlannin Euro 2016: n. Lue lisää

Tunteet ovat olleet vastakkaisia ​​kuin Euro 2012 jälkeen, kun Giovanni Trapattonin mukaan joukkue jätti syrjään Kroatia, Espanja ja Italia voittamaan perääntymisensä. Trapattonissa oli hienoja hetkiä, ja hän uskoi saavansa suurimman osan valitsemistaan ​​Bwin pelaajista. Mutta aina vaikutelma väheni; että italialainen ei luottanut heitä ilmaisemaan itseään laajemmalla tavalla. Trapattonin joukkueestä tuli vaikea rakastaa ja kotijoukkueiden otteluita kärsinyt.O’Neill’s can-do lähestymistapa on puhuttu helpommin fanien kanssa ja heidän ja pelaajien välinen yhteys on ollut selkeä. Irlanti opettaa oppitunteja etenkin pelihallinnossa – miten he ovat sallineet Ruotsi takaisin 1-1 avautuvassa solmussa oli yksi pilkku. Kuitenkin positiiviset ovat vallanneet, Bradyn, Jeff Hendrickin ja Shane Duffyn, joista kukin on 24, merkittäviä. He hyötyvät kokemuksesta.

“Pelaajien ja fanien välinen sidos on jotain erikoista,” Coleman sanoi. “Fanimme ovat valtavat ja olemme niin ylpeitä heistä. Heillä on ollut suuri osa. Olen varma, että olet nähnyt Bwin muutamia hyviä, nuoria poikia. Tulevaisuus on kirkas. ”

read more: Bwin ofertas actuales de las casas de apuestas