Vedonlyönti bets-fi.com

Rekisteröinti Betsson ei vie paljon aikaa – se on täysin vakio, tarvitaan vain lomake täyttämällä ja toimittamalla passi tiedot. Tilastojen puutteesta huolimatta sivustolta on mahdollista löytää avainkilpailujen tulokset.
Käteisrahat

Betsson houkuttelee aktiivisesti asiakkaita, jotka eivät ole valmiita tekemään suuria vetoja – minimitarjous on vain 20 ruplaa. Tilin täydentäminen ja rahan nosto on melko yksinkertaista – pankkikortteja ja melkein kaikkia tunnettuja maksujärjestelmiä tuetaan. Tuetut kortit ovat Visa, MasterCard, AmericanExpress. Virtuaalisten maksujärjestelmien lisäksi voit tallettaa rahaa tilillesi mobiilimaksujen kautta.

Bonukset ja rivit

Betsson-vedonlyönnin bonusohjelma on hyvin monipuolinen – uudet pelaajat saavat tervetuliaisbonuksen 100% talletuksesta bets-fi.com (enintään 100 dollaria artikkelin julkaisuhetkellä). Muuten, vedonvälittäjä tarjoaa erityisen bonuksen Moneybookers-maksuverkon käytöstä – 150% talletussummasta (rajoitettu 150 dollariin).

Linja Betsson-vedonvälittäjällä on hyvin monipuolinen – jopa eksoottisten urheilulajien fanit löytävät heidän kiinnostuksensa. Hyväksymme vetoja politiikasta, uutisia show-bisnesten maailmasta, tennistä ja jalkapallojakoja. Erikoistarjoukset ovat voimassa myös tavallisille pelaajille – pisteitä kutsutaan Betssoneiksi, jotka voidaan vaihtaa mielenkiintoisiin palkintoihin keräämällä tietty määrä heistä.

Katsaus vedonvälittäjä Betsson

Asiaankuuluvan osan verkkosivustolla on kaikki tarvittavat tiedot – “Betsson” näyttää sivuilla olevat enimmäismäärät tulevan urheilutapahtuman maalauksella. Siten ilmoitetaan suoraan, kuinka paljon vedon ja minkä tuloksen vedonvälittäjä hyväksyy. Korkeintaan 10 tuhatta dollaria hyväksytään suosituimpiin tuloksiin (kirjoittamishetkellä).

Kertoimet eivät ole huonompia kuin muut suositut vedonvälittäjät, ne voidaan luokitella keskimääräistä korkeampaan luokkaan.
Tietoja käyttäjätuesta

Betsson-käyttäjille tarjotaan tukea, myös venäjäksi. Suora keskustelu kytkettyjen operaattoreiden kanssa on toteutettu, puhelinpalvelu, palautelinja sivustolla ja tietysti posti toimivat. Löydät aina tarvittavat tiedot vedonlyönnin sivuston Yhteystiedot-osiosta.