A Mesut Özil látása megakadályozza, hogy az Arsenal a PSG ellen mozogjon

A vereség elkerülése miatt Özil, aki gyakran vádolták, hogy eltűnnek ezekben a nagy játékokban, egy pillanatra elkeseredették a fejükkel szemben levő bemetszést. „Amint bekövetkezik a fizikai aktivitás, az Özil eltűnik” – mondta Raymond Domenech, aki mindig jó egy vonalnak, és elindította a francia TV-t. És ez az, hogy Özil-t néhányan dobták: egy Betclic internetes sportfogadás ember a kis alkalomra, a tompa végét, azokat a pillanatokat, ahol a zökkenőmentes lesz.

Finom, gossamer jelenlét, időnként bosszantó lehet.Ebben a kategóriában azonban van egy kategóriahiba, egy egészen másfajta labdarúgó-stílus vágyása, néhány könyökkötő csoda, fejkötés, szemei ​​az áldozatai vérével. Özil valami más, egy magas színvonalú mozgó rész és egy olyan játékos, aki inkább megpróbálja meggyőzni, mint csavart a játékot.

Itt lassan elindult, majd vezette a harcot, amikor Arsenal 1-0 leesett. egy félelmetes pillanat előtt egy ragyogó pillanat, hogy Alexis Sánchez drámai bukás segítségével nyerjen büntetést.A végén az Özil elegánsan magabiztos fordított Betclic online sportfogadás passzja a tér megnyitásához, ami igazán ragaszkodni fog az Arsenal teljesítményétől egy erős PSG csapat ellen .PSG és Lucas felhívja az Arsenal csípését, hogy megragadja a kezdeményezést az A csoportban.

Az Arsène Wenger a felépítésben ezt a „kupa döntőt” hívta, és mielőtt elindult volna egy hideg estén az Emiratesben, valódi esemény-csillogás volt a hatalmas, spiffy, világító üveg és acél űrhajó körül. . A PSG heves támadást és elegendő teljesítményű csapatot hozott egy bizonyos A-lista szélének kiáradására, amikor az elején sorakoznak.

Mindkét klub számára ez volt az esély, hogy megragadja az Uefa bársonyzsákját és tulajdonképpen a csoportosulás feltételeivel a saját végzetüket Betclic fogadások az interneten átveszi a kieséses körökben.Ez volt az az éjszaka is, amikor az Arsenal rajongói ismét ésszerűen megnézhetik Özil-nek, hogy meghatározó befolyást gyakoroljon. Facebook Twitter Pinterest Arsène Wenger csalódott, mert Arsenal felhívja a PSG-t

Vagy talán nem, attól függően, hogy az angol labdarúgó leghíresebben polarizáló kreatív sprite-jét látja. Ezúttal volt egy újabb sürgősség. Özil a labdarúgó egyik uber-költőjével szemben volt a leggyengébb játékos a pályán, az egyetlen, aki a világbajnokság döntőjében, a legnyilvánvalóbb A-lister volt. A formája is jó volt: csak Lionel Messi és Neymar vett részt több Bajnokok Ligájában, mint a német négy gólja és két segítője.

Egy másik tény, amit gyakran elvesztek a kis képernyő szélén: Özil fut sokat.Mielőtt ez a forduló megkezdődött volna, a pályaudvaron több métert fedezett, mint bármelyik játékos, akinek annyi célja volt. Itt volt az agresszív futása mindkét oldalán, ami visszahúzta az Arsenal-t a mérkőzésbe.

Habár hét percig tartotta Özil-t, hogy jelentősen megérintse a labdát. Ehelyett a PSG könnyedén áthaladó barázdába telepedett, a középpályán minden izmos hajó Thiago Motta-ban, Grzegorz Krychowiakban és a briliánsan bonyolult Marco Verratti-ban.Blaise Matuidi az Arsenal-on jobbra verte Sánchez-t, és ezen az oldalon kezdődött meg a nyitó cél, Matuidi a dobozba lépett, és Edinson Cavani-hoz kanyarodott haza.

Állandóan, kényelmesen először, Özil vezette, nem annyira a díj (Özil nem számít fel), mint egy spektrális csúszás vissza a játékba, Arsenal No10 felvette a labdát azokon a területeken, ahol a helyszínen tartózkodik, és a PSG védekezésénél vezetett.

< p> És tényleg hibáztatnunk kell az Arsenal félelmét, mert a nyilvántartásuk aláírása – ahogyan néhányan kétségtelenül – kevéssé érthető. Amit az első félévben hiányzott az Arsenal, amint az volt az Old Traffordban a szombaton, egy középpálya volt a játék megkötéséhez és a labda megtartásához, és az előttük álló játékosok ellátásához. Ez egy szokatlan késő – Wenger Arsenal, az Arsenal egy arzenál alakú lyukkal.Rengeteg harc van itt. De Santi Cazorla, a legkisebb, leglassabb, legtehetségesebb góljátékos nélkül, az elhaladó karusszel már elakadt. . Ahogy a Ramsey első felében viselkedett, a furcsa hirtelen futás túlhaladt a belső oldalán. Aztán végül Özilnek volt a pillanata, a jobb oldalon lévő térbe vette a labdát, megállt a terület szélén, és varázslatos fordított passzot készített Sáncheznak, aki elcsúszott és megrepedt. Olivier Giroud szerezte meg a büntetést.

Nem lesz segítség az Özil számára, nincs kemény statisztikai adat, de az ő hatása befolyásolta az Arsenal-t egy mérkőzésre, majd rövid időn belül Verratti saját céljával vezetett.A PSG megérdemelt pontot szerzett Lucas Moura fejléces kiegyenlítőjén keresztül, és valószínűleg megnyerte az A csoportot. Az Arsenal számára még mindig sürgetőbb kérdés, hogy a középpályán és a partnerségben egy kis ritmust találjanak.

Rate this post