Hillsboroughin tuomio rikkoo fantasiaa, että Bet365 luokkasota ei ole olemassa

Ristittyjen perheiden ja heidän kannattajiensa maratonkampanja on ollut yksi luokkatoimi. Epätoivon edessä on ollut ihmisarvoa. Meidän on kuitenkin kysyttävä, miksi se on kestänyt niin kauan, että totuus tunnustetaan. Se on varmasti tapa, jolla emme halua puhua out-of-out-luokan konfliktista. Sen sijaan meille kerrotaan, että luokka tuskin on olemassa, paitsi antropologisena Bet365 näyttönä, joka häikäilee todellisuudessa televisiosta. Kieltäytyminen laitoksesta ilmentää poliisin kattavuutta on, koska “he” olivat todellakin kaikki yhdessä. Tämä oli enemmän kuin peitto. Poliisi valehteli – he lannistivat uhreja, kun jotkut heistä kuolivat, testaamalla jopa 10-vuotiaan veren alkoholista.Kaikki tämä siirrettiin lehdistössä, jotta kuolleet vähenisivät sellaisiksi rabbleiksi, jotka virtsivat ja varastivat toisistaan. Yksi ylimääräisistä ilmoituksista on se, että Etelä-Yorkshiren poliisi itse oli juomaveden Bet365 ongelma, jossa oli baareja useissa asemissa.

Mutta kukaan, joka muistaa tuolloin, ajatteli poliisin olevan “meidän “Puoli aluksi. 80-luvulla puolet rajattiin selkeästi. Jos kaivostyöntekijä oli viimeinen sisällissota, poliisi oli selkeästi linjattu meitä vastaan. He tekivät Thatcherin likaisen työn, heiluttaen ylitöitä palkkatyönsä silmiinpistävien kaivostyöläisten edessä. Tämä symbolinen väkivalta oli todellisen väkivallan mukana. Andy Burnham on aivan oikeassa kysyä Orgreaven ja Hillsboroughin välisistä yhteyksistä.Etelä-Yorkshiren poliisi Burnham sanoi “käytti samanlaisia ​​heikkouksia taktiikkaa vastaan ​​oman Bet365 kansansa jälkeen kaivostyöläisten seurauksena, että hän myöhemmin käyttäisi enemmän tappavaa vaikutusta vastaan ​​Liverpoolin kansaa vastaan.”

Tässä kaikessa on sanottava, että siellä oli yksittäisiä poliiseja, jotka käyttäytyivät kunnolla, mutta poliisin ja konservatiivisen toimiston osien välinen osallisuus on edelleen kauhistuttava. Kelvin MacKenzie, Boris Johnson ja Bernard Ingham (joka puhui “tankattuja yobs”) luottamusta säilyvät edelleen. Heidän anteeksipyyntönsä ovat vitsi, jolla on edelleen sama halveksunta. Haluammeko hyväksyä, että MacKenzie vain kaatui?Facebook Twitter Pinterest Hillsborough: katastrofin anatomia

Liverpool ei koskaan unohtanut tai unohtanut Johnsonia ja hänen huijaustaan, koska se ei yksinkertaisesti kuvitteli itsensä hyökkäyksen alla – se oli Bet365 hyökkäyksen kohteena. Kuten aina tuotettu kulttuuri ymmärsi tämän ja nauroi tällaisen demonisoinnin edessä. Johnsonin toimituksellinen syytti Liverpoolia uhkaavasta uhrin asemasta. Taloudellisesti murskattu kuin se kaupunki oli 80-luvulla, se tunsi oman vallansa. Frankie Goes to Hollywood -shortsit lukevat: “Frankie sanoo työttömien käsivarren.”

Sen on oltava jonkin verran hämmentävää, kun vallanpitäjät joutuvat nyt hyväksymään tämän päätöksen, koska he eivät piilota . He ovat korottaneet sen varsinaiseen politiikkaan: kaikkien koulujen mallinnus kouluissa, joihin he menivät, mutta vähemmän resursseja. Kaikki sairaalat on suoritettava saadakseen voittoa.Verot ovat pienille ihmisille. Ne, jotka eivät “pääse”, ovat vain syyllisiä. Laajamittaiset teoriat tulevat esille siitä, miksi köyhät ihmiset ovat köyhiä, mikä ei koskaan koske rahan puutetta mutta puolueettomuutta. Tai ehkä on jotain vikaa Bet365 heidän todellisen aivonsa kanssa! Työväenluokan ihmisten kuvat herättävät aina moraalisen puutteen osoittamalla taipumusta liialliseen.

Sosiaalinen liikkuvuus, oletettu ratkaisu kaiken tämän ansiosta tekee vain outoa ihmistä luiskahtaa verkon kautta. Keskiluokan pitää vain pitää kiinni. Kun siellä on, on oltava kiitollinen (en ole) tai vain chippy (minä olen).Kun kuuntelen korviani kuullessani, joka kuuntelee minua kuten Radio 4: ssä, joka ei ole lasten hyväksikäytön draamassa, en koskaan tiedä, kenen olen kiitollinen. tapoja, vaikka se on epäilyttävää osoittaa sen paitsi huono huumoria. Rage on niin 1980-luku. Emme saa syrjiä posh-ilmeisesti ilmeisesti, vaikka luokka ei todellisuudessa enää ole olemassa. Kun yhä useammat ihmiset kertovat meille, että se ei ole enää väliä, näemme, että yhä useammat luovat tähtemme ovat yksityisesti koulutettuja, että johtajamme tulevat samasta pienestä erillisalueesta. Retro-feodalismi.

Tämä fantasia olisi hyvin ja todella murskasi Hillsborough tuomion. Tämä oli sotarikos, joka tehtiin sodassa, joka ei ollut silloin eikä nyt nyt mielikuvituksellamme. Luokan sota.

more: http://bet-hu.com/bet365-sportove-stavky/

Rate this post