Olomoucin valmentaja Jílek: Jalkapallo lopulta alkaa hengittää tänne

“Se on ihanaa. Jalkapallo täältä alkaa puhaltaa, “valmentaja Václav Jílek sanoi. Ottelun sankari oli Jiří Texl. 23-vuotiaan eläkkeellä ei ollut ottelua ensimmäisessä liigassa tänä vuonna. Viikko sitten hän hyppäsi ensin pohjaan ja seisoi Pilsenissä kuumalla maalla. Yleisönsä edessä keskikenttäpelaaja kaipasi kahta maalia ja fanit joutuivat katsomaan klubin uutiskirjeitä siitä, mitä he olivat.

“Nautin jalkapallosta, minusta ei ole painetta ja mielestäni ei ole mitään syytä. Samalla me pelata hyvin, hyvä yhdistää ja pitämään palloa, “hän kertoi pelaaja, joka vuosi sitten – ahdisteltu pitkät osallistumista seuran Beck – käsitteli loppuun jalkapallo.

” Viime vuonna sai tilaisuuden Vítkovice, joka kuului ydin pelaajille.Nyt se tarttui tukasta ja jopa auttaneet hänelle onnea, kun hän kaatui Kuuba Plšek ja masteroitu sitä täydellisyyttä, “Jilek arvostetaan. On mahdollisuus on luultavasti onnekas ensimmäisen maalin 9. minuutti hän levytti köyhä puhdistumaa kapteeni Brnon Petr Pavlik ja Texl sitten selvitetty pallon päällä klo maalitolppa. Toinen Tref on dorážky näyttävästi toipui yli. “En halunnut ammuttu, lähdin”, hän nauroi.

Muuten ei voi kuitenkaan olla yhteensattumia puheen, Sigma Brno täysin tuhottu nopea siirtyminen hyökkäys. Vanttera mutta tylsä ​​puolustajiin Zbrojovky nopeasti rampit eivät selviydy. Sata prosentin todennäköisyydellä olla kotona nollatulokseen ainakin kolme enemmän maaleja. “Meidän vastustaja osoitti valtavan voimakas hyökkäys ja siirtymäkauden aikana johtavassa tilanteissa.Kolme porttia oli edelleen armosta. Johdanto Ottelu oli meidän puoleltamme pelottava “, myönsi hukkua valmentaja vieraille Svatopluk Habanec.

Lehdistötilaisuudessa, kun taas kiittää Brno faneja heidän tuestaan, mutta ennen stadionin he sitten piti selittää, miksi hänen joukkueen neljä kierrosta vain yksi piste. “Meidän on löydettävä kaikki mahdolliset keinot löytää pulssin, ja tilanne on radikaalisti muuttunut, ‘sanoi eroavan ääni.

Hanáci on päinvastainen mieliala, noviisi kilpailu kukaan netipoval niin korkea. Mutta avauskierroksilla vahvat joukkueet voittivat pisteitä, ja nuori joukkue pumppasi itseluottamuksensa. Brnon ja Sigman piti jatkaa hyvinvointia ainakin toiselle ottelulle. “Pelasin erittäin hyvää ottelua Brnon kanssa, kolme maalia ja yhdeksän pistettä. Láďa Minář (Urheilujohtaja – Huom.punainen.) kertoo aina, että meidän on kerättävä kuusi pistettä jokaisesta viidestä ottelusta. Nyt olemme hieman ylivoimaisia ​​ja meillä on ilo jatkaa, “Jílek heilahtelee.

Samanaikaisesti Sigma ei kuitenkaan korvaa esikauden tavoitteita muutaman ottelun jälkeen. “Erittäin hyvä maali, mutta jokainen joukkue on lavalla ja voi muuttua nopeasti kauden aikana. Niin kauan kuin olemme siellä, haluamme pysyä siellä mahdollisimman kauan ja kerätä pisteitä “, kertoo valmentaja.

Rate this post