Olen iloinen, että he eivät tehneet niin, “Trpišovský sanoi

Talvisin Liberec puhalsi hänet Pilsenistä ja kesällä hän myi sen Fiorentinaan Italiassa. Vain 18-vuotias hyökkääjä Martin Graiciar näytti lauantaina Mladá Boleslavista, miksi hänellä on tällainen palkinto jalkapallomarkkinoilla. Hän onnistui pisteet hänen kaksi ensimmäistä liigamaalia, ja Liberecin turvattu tärkeä voitto.

Vuoden alkupuoliskolla lahjakas nuorukainen sijoitti pallon kulmasta maaliin kulman, plus viileä Potočného takana postitse. Kun muutos puolia, hän oli kylmäverinen klo 2: 0, kun sama pelaaja puolustavaan.

“Kiitän Romana Potočnáta suurta apua”, sanoi Graiciar. “Toisessa maalissa muistin myös maalivahdin valmentaja Štěpán Kolářin neuvot, joka kertoi minulle maaliin Vejmolille.Se auttoi minua. “Graiciar kesän Liberecissä jäi koko valmistelua. Aluksi hän oli EM yhdeksäntoista, sitten testit Fiorentina, joka osti sen, mutta vielä vuosi jäljellä hänet lainassa Liberec. “Minun on kiinni kunnossa”, hän myöntää.

mahdollisuus, että valmentaja sai Trpišovský kuitenkin Boleslav täyskäytössä. Ja jopa alkupuoliskolla kerran hän poltti. “Se oli hänen seitsemäs liigan alku ja oli aika osua”, sanoi Henry Trpišovský liioittelua ja hän vakavasti lisäsi, “Harmi Martin ei edes ensimmäinen tilaisuus hän olisi voinut hattutempun.Olisiko tällainen kahdeksantoista vuoden pelaajat ovat enemmän. ”

Liberec kesällä toisin kuin muut eivät vahvistamiseksi, sillä nuorin joukkue liigassa ja Boleslav, mutta se piti selvitä ilman kantavia Kudela ja Kerbr poissuljettu ottelun Sparta . “Mahdollisuus saada nuoret pojat ja olen iloinen siitä nepodělali” huokasi Henry Trpišovský. Liberec-valmentaja joutui törmännyt puolustamaan. Mikula muutti tulpan ja piikin Potočného hyökkääjä veti äärimmilleen postitse puolustaja. Hän oli onnekas käsi: Potočný uuteen virkaan yli seisomaan ja siirtää kaksi maalia.

Vuodesta vastahyökkäykseen kun hän ei halunnut. “Koko viikon koulutukseen näytti siltä kuin joku olisi kuollut, hän oli tyytymätön.Meidän avustaja Zdeněk Houštecký mutta hän ennusti: ‘Näet, laitat kaksi avustaa ja puolustus on pysyä koko kauden.’ Ja voit nähdä hän oikeastaan ​​saanut. Se on niin yleinen sotilas, ja olemme vakuuttuneita siitä, että puolustus voi itse pelata “, sanoi Trpišovský.

Liberec riemuvoitto Boleslav jälkeen kaksi maalia Graiciara päättynyt toinen nuorukainen, 19-vuotias keskikenttäpelaaja Filip Havelka lainattu Sparta. Maalivahti Ondrej Kolar toinen neljästä pelejä pitää maalin puhtaana.

Slovan läpi ongelmia asetettujen ansiosta ryhmätyön ja taistelutahto alussa liigassa sijoittui takana iso kolme liigat Plzen Slavia, Sparta ja alokas Olomouc.Seuraavassa kierroksessa hän soittaa jälleen ulkona, tällä kertaa Karvina.