Karvina siellä ilman pistettä. Palkittiin tuottavuus, Coach Weber sanoi

“Olen pahoillani muuttumattomista mahdollisuuksista. Tuottavuus petti meidät, niin me käyttämättömänä “, sanoi valmentaja karvinský Jozef Weber.

Vuoden jälkipuoliskolla hyökkääjä Wagner epäonnistunut tai kun sellainen kahdeksan metriä ulos vain maalivahti. “Se oli märkä maasto, minun piti mennä maahan ja napaan”, sanoi Tomas Wagner. Hän kieltäytyi kuitenkin siitä, että Karvinsky olisi ottanut maalivahdin Stanislav Dostálin. “Jotain kiinni. En usko, että se olisi raskas menettely. Mutta hyvä maalivahti on oikeassa paikassa “, sanoi Wagner.

tappio Karvina päätti Ekpai kun 65.minuutti otsikon juuri keskikohdan jälkeen Holzer.

“Jossain menetimme jäi pallon, joka putosi vasemmalle ja oli pitkä syötön,” on kuvattu tavoite karvinský tulppa Pavel KOSTAL. “Ekpai ilmaan ripustettu yli Pavel Eismann, jos muistan oikein, ja maalivahti ei ollut mahdollisuutta saada pallo.”

Mistä johtuu, että pieni Ekpai työnsi päänsä? “Tiesimme meillä oli hyvä hyppy”, sanoi Košťál.

Karviná ulkopuolella taaskaan. “Alussa loimme mahdollisuudet lähinnä vakiotilanteisiin, mutta toisella puoliskolla tuli tyhmä tavoite”, sanoi Košťál. “Avasimme peliä uudelleen loimme mahdollisuuksia, mutta emme käännä.”

Karvinský tulppa myönsi, että kotiin tauon jälkeen vauhdittanut. “Olemme perustaneet nopeita pelaajia, mutta olemme valmistautuneet siihen. He menivät peliin, pelkäsivät pelin ja pääsivät taukoon. On häpeä, ettemme etsiä mahdollisuutta täällä.Kohta otamme voisi. ”

Edelliseen ulkona kaksintaistelu Praha vastaan ​​Bohemians 1905 (1: 2) Karviná toimi paljon parempi kokemus.

” Meidän peli on parantunut, mutta huomauttaa nevozíme siellä ja se on suuri vahinko meille “, sanoi Pavel Košťál. “Pelin loppu oli jo bang. Kanssa Hosek menimme ylös ja se oli vain noin ne voisi laittaa toinen tavoite, ja me käsittelemme. ”

Ensimmäistä kertaa kauden jälkeen vammat hyppäsi viimeisen 30 minuutin parhaista karvinský ampuja viimeisen kahden kauden Luke Buda .

Rate this post