1xbet бонус

1xbet бонус

Веб сајт 1кбет, платформа на њеном сајту, дефинитивно ће се побољшати. Иако понуда игара у смислу распореда није лоша, употребљивост сајта има неке недостатке. На пример, у вези са избором и одабиром догађаја, како би се они појавили на централном екрану, јер да бисте изабрали догађај, прво морате почистити тако што ћете поништити избор онога што није потребно. Након тога, након одабира, за повратак на сљедећи екран потребно је поновити различите операције. Потребно је врло мало: сигурни смо да ће ускоро 1кбет направити потребне измјене, како би веб страница учинила угоднијом и лакшом за кориштење.

1кбет_АппОсим тога, треба побољшати и одјељке о информацијама о 1xbet бонус игри и најчешћа питања.

1кбет Апп је представљен добро урађен и једноставан за употребу. Омогућава вам да приступите порталу и кладите се где год да се налазите, са мобилних уређаја са оперативним системом иОС и Андроид.
Покрива опкладе, ливе опкладе и стреаминг

За сваки догађај, 1кбет вам омогућава да се кладите на бројне начине. За фудбалски догађај у првом плану, он може понудити више од 100 квота на које се може кладити. Ово укључује различите категорије опклада укључујући тачан резултат, резултат у првом полувремену, кут (исход, испод / изнад, укупни број за појединачне тимове итд.), Састанак (коначни резултат), комбинације (више догађаја заједно, као што је Есито Енцоунтер и испод / изнад), друго полувреме, голови (испод / изнад, испод / изнад куће, испод / изнад, оба гола, итд.), хендикеп, време (минут првог гола).

Овоме се додаје категорија “друго” у коју се могу укључити специфичнији услови, као што је победа на нули, домаћи / гостујући тим у оба пута, домаћи / гостујући тим забележен у оба. времена, домаћа / гостујућа екипа побеђује барем једанпут итд.

1кбет такође нуди ливе програмирање, на којем се кладити у реалном времену. Догађаји уживо покривају све спортове, укључујући и секундарне. За сваки догађај постоји кутија са различитим предвиђањима и са малом виртуелном анимацијом која на минималан начин говори шта се дешава на терену.

У овом тренутку не постоји ливе стреаминг услуга, са стварним сликама.

1кбет_ЛивеПаимент опције, информације о депозитима и исплатама

1кбет вам омогућава да користите све главне начине плаћања који се највише користе, укључујући кредитне картице, дебитне картице, електронске новчанице и банковни трансфер.

Што се тиче кредитних картица, опције плаћања укључују Виса, Виса Елецтрон и МастерЦард.

Међу дебитним или пуњивим картицама које се могу користити, укључена је Постепаи или картица коју даје Посте Италиане.

Електронски портфељи укључују Паипал, Нетеллер, Скрилл и Паисафецард.

Коначно, за оне који желе да поступају на традиционалан начин, постоји могућност уплате и исплате путем банковног трансфера. Међутим, за овај систем има спорије вријеме депозита и повлачења.
Кориснички сервис, сигурност и поузданост 1кбет

Сервис за подршку корисницима 1кбет доступан је у четири режима: форма, е-пошта, ливе цхат и телефон.

Кроз веб страницу, из секције за помоћ / помоћ, можете контактирати службу за кориснике путем одговарајућег обрасца, у којем једноставно морате унијети врсту проблема који желите ријешити.