Rabiot jälleen ajatellut jättää tammikuussa voisi kohdistaa hosting

Efter ungefär ett år, har återigen börjat tala om Adrien Rabiota lämnar PSG. 20 år gammal fransk mittfältaren har återigen tagit hand om sig själva – i oktober förra året för att stävja spekulationer när han förlängt kontraktet avslutades i juni 2019 nu, tillsammans med intervjuer blev det klart att han har i huvudet idén om värd andra laget i januari …

Rabiot PSG driver säsongen 2012/2013 ligan och i år började penkillä.On avgång i sinnet även under de senaste veckorna hans ställning har förändrats – under de senaste sju matcher i Frankrike, blev han medlem i startuppställningen, och serien avslutades på fredagen, hoppade slagfältet till Nice subs bänken.

“Jag frågade president i januari av lånet i händelse av att min tid i området fortsätter att vara svag. Det är något jag kan inte förneka, jag vet att jag har älskat dig. Om du hela veckan du tränar kan du sedan också vara i området. Och det är inte alltid möjligt, och det är frustrerande. Paris är min stad, det är bra här och spela. Om jag var här för att utvecklas vidare, det skulle vara bra. ligger i lineupen, skulle jag vara villig att spendera PSG ura.Minä jag såg det på ett annat sätt, det är säkert “, sa Rabiot.

Rabiota avgång från Paris att spekulera för första gången, och redan han var intresserad av, till exempel AS Roma just nu är det att titta på AC Milan, Arsenal eller Tottenham. Motivation för sig själv en fotbollsspelare är en erfaren landslaget i Frankrike, som hittills inte varit en enda minut.

“När jag var liten, jag talar om det franska laget som om det vore något omöjligt. Jag tänker inte tala om detta eller gå till klubben jag ska tala om landslaget.

Det skulle vara bra att få till det. Varje dag hör vi att vi spelar en stor klubb och tjäna en massa pengar, men det är inte tillräckligt “, kommer Rabiot.

Rabiot är PSG kontrakt fram juni 2019 undertecknade han bara i oktober förra året under de senaste .Hänen ord inte vara utan ett svar tränare.

“Rabiotovy 500 euro för att spela kommentoi bry mig. De måste förstå behovet av att respektera klubben, där han har ett kontrakt för fem år. Lägg kommentar skulle kunna störa mig ännu mer. “Said Laurent Blanc.

Vill du spela men vet inte hur man gör det?

Rate this post