O descoperire în cariera lui Unibet va fi ajutată de Kamas

Klara Spilkova are o vârstă de douăzeci de ani, îmbunătățind încă printre profesioniștii din întreaga lume și dorind să continue anul acesta. De aceea, el vrea să-i dea un caddy ajutat Zuzana Kamasová – a fost prezent cu ea pe terenul de joacă purtat de viteze și, Unibet ocazional, sfătuiți

„Pentru acest sezon, am fost de acord până în prezent la mijlocul turnee.. Pe de o parte, din motive de timp și apoi să ne obișnuiam unul cu celălalt “, spune Kamas. El și-a încheiat cariera de succes anul trecut din cauza problemelor persistente cu cotul rănit. Numele Kamas are un sunet în mediul golf.În 2005, primul jucător din Europa de Est a venit la Unibet circuitul profesionálek ​​European Tour Doamnelor, în cazul în care el pledează acum Spilková acum patru ani slovacă echipa națională a câștigat turneul de la Agadir, Maroc, care a fost un succes în viață.

Și în Maroc, duelul Spilkova – Kamas va fi prezent pentru prima dată la sfârșitul lunii martie. „Vreau acolo să Sue a câștigat pentru a doua oară în viața lui, de data Unibet aceasta ca caddy cu mine,“ vise Spilková.

Printre profesioniștii asteapta sezonul al cincilea anul trecut, să traseze Turneul European Doamnelor din nou sa îmbunătățit, în general, a terminat 33. loc. Cu toate acestea, are o victorie reală în turneu.Cel mai aproape de el a fost anul trecut în Turcia, unde a fost, dar toate ruinat în ultima rundă și în cele din urmă a terminat al Unibet saselea.

„La data am crezut că a fost mult mai scăzut, atât de mult am vrut să câștige. Acum, voi împinge pe mine, am lăsat să se întâmple, și, treptat, să câștige doar Unibet crească cândva „, crede el.

Spilková acum pare mai matur, mai inteligent și mai pregătit. Spre deosebire de sezoanele precedente a fost asamblat ferm un an calendaristic, el vrea să finalizeze 24 de turnee, inclusiv spectacole interne la Pilsen Golf Masters a doua săptămână a lunii august în Dysina lângă Pilsen. Sezonul începe în Unibet bonusuri case pariuri online China pe 12 martie. Înainte și știe unde se va face și în cazul în care caddy Kamasová prieten Monika Dvořákova că această lucrare încă îngrijiți la toate turneele.Acum, plecarea ei jumătate și se va concentra pe alte lucrări.

„Totul tinde la Jocurile Olimpice de la Rio, deoarece este legată de o mulțime de lucruri pregătitoare“, spune Dvorakova.

În Rio va premiul olimpic de golf, iar Spilka o consideră o șansă uriașă și face posibilă avansarea.A angajat noul antrenor de fitness, Martin Procházka, să aibă grijă de Unibet regenerarea ei. Este mult mai probabil să-l întâlnească pe Keith Williams, consultant britanic de coaching, care este implicat în pregătirea lui Paul Nich. „Cu Keith pentru a vedea acest lucru o dată pe lună și du-te pentru mine și cele mai importante turnee“, spune Spilková.

domeniul marketingului este să se uite după noul Jiří Hanyk cunoscut din mediul auto. „Eu ne doresc de bani de sponsorizare a acoperit toate costurile Clara și a rămas ca bonus de bani, care câștigă turneu“, spune Hanyk ideea lui.

În sezonul trecut Spilková a câștigat European Tour turneu împreună 58,712 de euro .

Se pare că sezonul trecut a fost marcat de Spilková consolidarea Unibet poziției sale în rândul profesioniștilor și acum începe să „calce maxim.“El are odmaturováno la scoala primara si va avea nevoie de timp, pe care unii experți consideră un obstacol în calea creșterii de golf.

gradual, cu toate acestea, cu experiență Kamasová dreapta. “Cariera de golf durează douăzeci de ani, iar când cineva câștigă turneul chiar la început, este sub presiune și, de obicei, îl scutură. Klara a ales momentul potrivit, timpul vine “, spune Kamas.

Rate this post