Bet365 internetes sportfogadás

bet365 internetes sportfogadásDuran bevezetése a sport elleni küzdelem után jött Thaiföld látogatása után a katonaság fiatalemberként. Ő figyelte a thai boxereket, és a kezük és a lábuk gyorsasága mesélt. Visszatért haza, és elkezdte Bet365 edzeni a kickboxereket, megtanulva, hogyan csökkenthetik a munkájukat. Hamarosan nagy kereslet volt, mint vágó, és elvitte őt a képzési feladatoktól. Soha nem pánikolt a harcos arcátmérőjén, de csak arra koncentrált, hogyan állíthassa le a folyóvizet. Képes volt egy duzzadó vasalommal, de a harcosok pszichológiai állapotának olvasására való képességét jobban értékelték. Meg kellett nyugtatni őket? Vajon az idegek, a félelem vagy mindkettő? Ő fogja értékelni ezeket a trükköket annyira, mint egy Bet365 vágás, és próbálja meg rögzíteni őket könnyű humor és megnyugtató szavakat.

“Ez nem igazán olyan munka, amit tehet a képzés – ez nagyon a munka képzés.Emlékszem, hogy elindultam, és kérdeztem egy idősebb vágott embert, és lényegében azt mondta nekem, hogy menjen a pokolba, titkát vitte a sírba. Ez sajnos csak így volt. Számomra sok értelme volt. Megtanulja, hogyan kell gyorsan és hatékonyan kezelnie a vágást, de soha nem hagyom Bet 365 figyelmen kívül az ellene való kötelességet, és hogyan segíthetek nekik.

A körök között Duran a harcosra ül a széken, és mindig közvetlen kapcsolatban áll. Képes felismerni, hogy egy harcos veszélyben van-e a fizikai büntetés kockázatának, és tájékoztatni fogja a sarokját a küzdelem megállítására. Nem hajlandó a karrierjüket vagy az egészségüket elpusztítani.Duran heti órákat tölt, figyelve a harcosokat, amikért dolgozik, Bet365 megpróbálva megérteni a pszichológiáját. Ő kapcsolatokat alakít ki az apácaival küzdő harcosokkal.

“Mindig szerettem a küzdelmet megelőző pillanatokat, amikor összefutottam a harcos kezét. Ez egy szent pillanat. Minden harcos különbözik – egyesek csendesek, egyesek hangosak – de abban az időben a legtöbb ideges. Nekem van valami, ami engem felkiáltott. De miközben a kezünket beborítjuk, a dolgokat könnyedén és nyugodtan tartom a beszélgetés során. Tartom a szemkontaktust, és tudják, hogy velem a sarokban minden rendben lesz. “Duran felnevelte a gyümölcsöt Közép-Kaliforniában, és hosszú órákat töltött a nap alatt.Professzionális baseballozni akart, és néhány esztendőig a kollégiumi labdázni kezdett, amíg már nem engedhette meg magának, hogy Bet365 utazzon a gyakorlatba. Amikor felvette a paradicsomot és a sárgabarackot, elmondta magának, hogy ha a baseball még nem alakult ki, akkor bizonyos iparági szakembert akart mondani. Soha nem látta, hogy a háborús ipar válna az otthonává. Duran a választás a számtalan világbajnok bokszoló és vegyes harcművészek számára. Nemrég úgy találta magát, hogy nem dolgozik az UFC-vel, miután észrevételeket tett a szervezet szponzori szerződésével a Reebok-ról. Az ügylet kizárta a külsõ szponzorokat a ruházatukon, és számukra létfontosságú bevételt jelentett számukra. Az UFC-vel való munkakapcsolatának vége ördögi volt, és rajongói ezrei hangoztatták a társadalmi médián való Bet365 elégedetlenségüket.Duran megtagadja a keserűségét, és csak a sport iránti szeretetéről beszél.

“Szeretem a boxot és az UFC-t abban, hogy dolgozzanak rájuk, de ha megkérdezned kell, hogy melyiket preferálom, feltételezem, hogy az UFC hatalmas kihívás. A bokszban sok idővel van dolgod, vagy egy kettővel, vagy talán kettővel, míg az UFC-ben több is lehet. Hihetetlen kapcsolatokat építettem ki ezekkel a harcosokkal. Emlékszem, hogy Anderson Silva ellen Bet365 dolgoztam Chael Sonnen ellen. Ő volt a legnagyobb hihetetlen verés, de folytattuk a munkát, és végül ő nyert. Nemrég láttam, és rajongóival volt. Elnézést kért tőle és átment hozzám, sokáig megölelt, és csak annyit mondott: “köszönöm”.Ez többet jelent, mint amit te is tudsz. ”

Miután szoros kapcsolatokat építtetett a harcosokkal az ő gondjaira, Duran nehezen tudja megnézni, hogy ilyen kegyetlen fizikai csatákba kerülnek. Megragadja ezt a tényt, hogy amikor egy harcos a sarokban van, nyugodtabbak lehetnek a munkájuk miatt. “Még mindig szeretem ezeket az éveket – hogyan nem? Mindig is szeretem az ötletet, hogy kihívást jelentek, és ezt a munkát kínálja nekem. Nagyon elégedett vagyok az emberek segítésével. Emlékszem egy közelmúltbeli küzdelemre, amely nagyon kemény volt, egy harcos később leborult, csókot adott a csekkre, és azt mondta: “Szeretlek Stitch-et.” Egy harcosnak, hogy ezt megtegye, valóban valamit jelent nekem. “Facebook Twitter Pinterest Stitch figyeli az akciót, amikor Rocky némi károkat okoz a gyűrűben.Fotó: Moviestore / Rex / Shutterstock

Duran híres személyisége és ügyessége, mint vágó, szintén színészi krediteket szerzett. Rocky Balboa és Creed megjelent Sylvester Stallone parancsára. A fiú, aki nőtt fel gyümölcsöt a profi baseballok álmairól, filmfotókban találta magát. “Ahhoz, hogy ezeket a szkripteket meg lehessen hívni, hihetetlen érzés. Érdekes, hogy a Creedben eredetileg a ‘Marcel’ forgatókönyvben szerepeltem, de Stallone “Stitch” -et hívott a filmben. Felmentem hozzá, és köszönetet mondtam neki, és megkérdeztem tőle, miért, azt mondta: “hogyan nem tudnánk?” Néha nem tudok aludni, csak gondolkodni és megkérdezni magam: “Mit csinálok itt?”

Az UFC-ről való kényszerből való távozását követően Duran a bokszolás irányába fordul.Ügyfelei listája mindig lenyűgöző; ő Wladamir Klitschko, Andre Berto és Andre Ward kezét köti össze. Függetlenül a harc méretétől és a helyszín gazdagságától, Stitch ragaszkodni fog a rutinjához. Visszahúzódik egy székre, gondosan letette egy összecsukott törülközőt, és helyezze a harcos karját. Miután alaposan felhúzza a csomagot a csuklóról a csuklóra és a hátra, harcosja készen áll a csatára. Amikor az első csengő cseng, és az első ütés csatlakozik, a harcos várakozással tekinthet egy pillanatra a szentélyre, amelyik azt fogja mondani nekik, hogy üljenek vissza, pihenjenek és ne aggódjanak.

Rate this post