Antonio Conte lähelle laskeutumista Chelsean työhön positiivisten keskustelujen jälkeen

46-vuotias entinen Juventus-manageri oli yksi Chelsean lyhyen listan kolmesta nimestä, mutta viime viikkoina hän on harjoittanut edellisillä kahdella kilpailijalla Massimiliano Allegri – nykyinen Juve-valmentaja – ja Atlético Madridin Diego Simeone. Allegri voi olla vakuuttunut Torinossa oleskelusta, kun Simeone on osoittautunut vaikeaksi houkutella pois nykyisestä työpaikastaan. Sekä Atlético että Juventus jatkavat kunnianosoituksia kotimaassaan ja Euroopassa – Juve vetosi 2-2 Bayern Munichin kanssa Mestarien liigan viimeisen neljänneksen ensimmäisellä osuudella tiistaina, kun taas espanjalainen osapuoli sai PSV Eindhovenin 0-0 vedon.

Conte on sopimaton kesällä ja on vaikuttanut Chelsean aikana viime keskusteluissa. Torstain kokous oli kuvattu “erittäin myönteiseksi”, lähde lähellä neuvotteluja.Conte: n edustajat sekä Chelsea ovat parhaillaan selvittäneet hienot yksityiskohdat siitä, mikä voisi olla kolmivuotinen kauppa.José Mourinho: “Seuraavan kauden aloitus uudella klubilla on parasta minulle” Lue lisää

< p> Conte, joka ansaitsisi £ 6.3 miljoonaa kausi ennen Chelsean verotusta, haluaa palata klubin johtoon Euroopan mestaruuden jälkeen Ranskassa tänä kesänä. Hän oli aikaisemmin onnistunut Arezzon, Barin, Atalantan, Sienan ja Juventuksen kanssa ennen maajoukkueen ottamista vuonna 2014. Hän voitti Juventukselle kolme peräkkäistä Serie A -pelaajaa, ja heitä pidetään yhtenä sukupolven hienoimmista italialaisista johtajista.

Chelsea haluaa tehdä tapaamisen hyvissä ajoin ennen kesää, jotta pääsiirtotavoitteista ei pääse.Manchester United voisi myös etsiä uutta manageria tämän kauden jälkeen, ja Simeone ja Allegri haluttomasti sitoutumaan kauden tässä vaiheessa Conte on saanut etua, joka voi johtaa siihen, että hän purkaa työtä pian.

p> Conte on erittäin tyytyväinen Juventuksen työhön, jossa hän otti klubin, joka oli sijoittunut seitsemänneksi edellisellä kaudellaan, vuonna 2010 Serie A -otteluun. Hän ei onnistunut menemään Mestarien liigan neljänneksen loppupuolella Turinissa, mutta se on voittamaton 10 kilpailupeliä Italiassa.

Maajoukkue saavutti tämän kesän turnauksen ylittämällä ryhmän H, johon kuului myös Norja ja Kroatia.Conte, joka on ottanut englantilaisia ​​oppitunteja, uskoo voivansa elvyttää Chelsean omaisuuksia kauden jälkeen, jossa mestarit ovat varmasti menettäneet Mestarien liigan ottelun. Hiddink, joka on menettänyt vain yhden pelin jälkeen José Mourinhosta joulukuussa, on jo onnistunut parantamaan henkeä pelaajien kesken ja klubi on yhä vakuuttunut siitä, että Conte on mies jatkaa uudelleenrakentamista.

Fifan olemassaolon vaarassa, jos uudistukset hylätään, varoittaa Issa Hayatou

Fidan toimiva presidentti Issa Hayatou on varoittanut kriisin kärjessä olevan hallintoneuvoston 209 jäsenelle, että sen tulevaisuus on vaarassa, jos tärkeimpiä uudistuksia ei panna täytäntöön perjantain ylimääräisessä kongressissa.

joka oli mukana sekaantuneessa prosessissa, johon kuului tilintarkastus- ja sääntöjen noudattamisesta vastaavan valiokunnan puheenjohtaja Domenico Scala ja uudistusta käsittelevän valiokunnan puheenjohtaja François Carrard mukaan lukien FIFA: n ylimmän johtokunnan hajottaminen.FA: n Greg Dyke: Sepp Blatter voitti Fifan kyselyn uudelleen, jos hän oli seisova Read more

Jos uudistukset hyväksytään, vahingoittunut elin korvataan uudella laajennetulla FIFA-neuvostolla, joka asettaa organisaation yleisen strategisen suun, kun hallinto, jota johtaa uusi pääjohtaja , harjoittaa kaupallista toimintaa.

Sepp Blatterin johtoon kuulumattomien valiokuntien määrä keinona luopua suojelusta poistetaan 26: stä yhdeksään, ja avainhankinta ja hallinto e-valiokunnat ovat 50 prosenttia riippumattomia.

“Jokainen näistä toimista on kriittinen Fidan ja globaalin jalkapallon tulevaisuuden kannalta”, Hayatou totesi lopullisessa viestinnänsä äänestäjät.Suurin osa 75 prosentista tarvitaan uudistusten läpäisemiseen. “Kehotan jokaista teitä tukemaan uudistuksia kokonaan täällä tällä viikolla ja toteuttamaan ne kokonaisuudessaan kotona”, hän lisäsi.

Kukaan liittovaltioista ei tällä hetkellä noudata kaikkia Fifa-uudistuspaketti, joka on myös suunniteltu heikentämään presidentin valtaa.

FIFA: n sisäpiiriläiset ovat epätoivoisia uudistusten siirtymiselle, peläten, että Yhdysvaltojen syyttäjät voisivat harkita hallintoelimen “uhrin” asemaa jatkuvissa syytetoimissa jos he eivät ole.

Alasdair Bell, Ufa-lakimies, joka istui Fifan uudistuskomiteassa, joka laati ehdotukset, sanoi: “Meidän on toivottavaa, että 75% saavutetaan. Muuten tulevaisuus näyttää vähemmän kuin varmasti Fifa on instituutio. “

Jokainen viidestä presidentinvaaleista on luvannut tukea uudistuksia eriasteisilla innostuksella.

Gianni Infantino totesi lopullisessa kirjeessään äänestäjille, uudistusehdotukset olivat ratkaisevia, vaikka kriitikot väittivät, että Uefa, jossa hän on pääsihteeri, ei ole otettu käyttöön joitakin toimenpiteitä.

“Uudistusehdotukset ja Fidan seuraavan presidentin valinta muodostavat hetkiä urheilulle, jota me kaikki rakastamme”, hän sanoi. “Fifa on nyt tai ei koskaan kannata muutosta ja tuoda jalkapallo takaisin Fifan sydämeen, vahvistaa jalkapallon kehittämiseen tehtäviä investointeja, harjoittaa asianmukaisesti järjestöjä eri puolilla maailmaa, ymmärtää haasteet ja vastata heidän tarpeisiinsa.” Fifan presidentinvaalit: keskeiset kysymykset Lue lisää

Mutta ulkoiset tarkkailijat ovat yhä syvästi huolissaan siitä, että ehdotuksissa ei ole riittävästi riippumatonta valvontaa.

“Perussääntöuudistukset eivät vielä kerro, , mutta yksin, uudistetaan “, sanoi Transparency Internationalin edustaja, joka osallistui Blatterin aiempiin uudistuksiin vuonna 2011, mutta erosi turhautuneesti. “Toimiva presidentti on toistanut linjaa viime päivinä, että nyt on aika, että Fifa kuuntelee ja toimii.Emme kuitenkaan ole vakuuttuneita siitä, että he ovat valmiita toimimaan, koska he eivät vielä kuuntele.

“Kun ei ole nimetty riippumattomia paikkoja uudelle Fifan hallitukselle, toimeenpaneva komitea päätti eilen olla keskustelematta tärkeästä esityslistan kohta – perustetaan riippumaton neuvoa-antava johtokunta, joka ohjaa uudistusprosessia, uudistustyöryhmän suositus, joka on välttämätön luottamuksen palauttamiseksi. Ei kuuntele eikä toimi. “

Olympialaiset 2016 päivittäiset tiedotustilaisuudet: odottamaton sukellus ja erittäin korkea holvi

Tervetuloa päiväksi, kun Rion urheilijat pyyhkäisevät sateen, pudottavat tuulenpuhaltaneet hiukset ja valmistautuvat toiseen toimintapäiväyn. Rio 2016: Shaunen Millerin sukellus 400m: n voitolle ja Brasilian napaholvi voittaa hämmästyttävän olympiajoukon – elää! Lue lisää

Sinun Guardian-kirjeenvaihtajasi tekevät samoin (jopa Rio-maileja), jotta voit pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä tapahtui ja mikä on tulossa. Suuri kuva

yhdeksän päivän myrsky, päivä 10 oli kaikesta säästä. Tuuli oli liikaa. Tuulta oli liian vähän. Sateita oli paljon. Jääkiekkoseurannassa oli valtava metsäpalokin tuhka.Ja innostuneiden räjähtämisten välillä oli kaikki urheilua.

Olipa kyse lohikäärmeestä, kamppailusta tai epätoivoisesta pyrkimyksestä katapulttua ensimmäisellä rivillä, Shaunae Millerin sukellus voittaa 400m: n naiset USA: n suosikki Allyson Felix, joka oli ensin ylittänyt rivin jalkansa kanssa mutta päätyi hopeaan – oli päivän 10 dramaattinen keskipiste.

Miller Bahamasta myöhemmin vahvisti lunge ei osa hänen koulutus suunnitelma: “En ole koskaan tehnyt sitä ennen. Minulla on leikkauksia ja mustelmia, muutama palovamma. Se sattuu. “Facebook Twitter Pinterest Ei niin helppoa kuin näyttää: Brasilian Thiago Braz Da Silva asettaa uuden olympia-ennätyksen voittaakseen kultaa miesten napaholvissa.Valokuva: Matt Slocum / AP

Tervehtimättömiä haasteita saatiin miesten polkuholvin takia ja säätyivät takaisin sulkeutumisajan loppuun, mutta huipentuivat juuri ennen keskiyötä Brasilian Thiago Braz Da Silvan voimakkaalla voitolla. p>

Olympiakilpailu 6.03m: n holvin näki ranskalaisen suosikin Renaud Lavillenie -haasteen haasteen, joka ainakin otti hopean – ja boos-ottelun partiosarjasta – armollisesti. Juuri hauskaa: hän vertaili sitä natsi-Saksaan. Olympiallinen uutispalvelu (@ ONS_Rio2016) Renaud LAVILLENIE (FRA): “Vuonna 1936 väkijoukko vastusti Jesse Owensia, emme näe sitä. #AT #pv #silverAugust 16, 2016

Kaksi myöhäistä nailbitteria uhkasi vetää huomiota Kenian David Rudishen valtavasta voitosta miesten 800-metrisessä finaalissa.Hän lisää Lontoon vuoden 2012 kultaansa ja urheiluseurojen synonyymeistä gracefulille.

Kiinassa on päänvalvonta, kolmanneksi kokonaismitaliulukko on epämukava asema maassa, jota käytetään tämä on parempi kuin tämä. Päivän 10 lopussa hänellä oli 15 kultamitalia (vuoden 2012 peleissä samassa vaiheessa oli 31). Voit lukea siitä, mitä väistämättä merkitään Kiinalle. Tiimi Kiina ei tule. Tule Kiinaan (@XHSports) Oletko tosissasi? Maa, joka ei ole koskaan päättynyt yli Kiinan, on…pic.twitter.com/ejyIuwFoZ9August 16, 2016

Odota hetki, että päivä, joka tuotti kultaa, hopeaa ja pronssia, ja pitänyt Britanniassa toisella sijalla kokonaisuudessaan, tuntui hieman hiljaiselta.Charlotte Dujardin oli se, että kulta voittaja (yhdessä Valegron kanssa: onko hevonen saamaan mitali?), Joka näyttää teknisesti loistavan näytön, joka olisi pitänyt leikata vertailut koulukunnan ja koiran, joka voitti Britannian Got Talentin.

< p> Minun täytyy olla onnellinen. Tein kaiken voitavan kilpailussa ja viime kädessä en voinut enää tehdä. Minun täytyy olla onnellinen.

Se pronssi riippuu Sophie Hitchonin kaulasta ja on Ison-Britannian ensimmäinen Olympic-vasara-mitali. 25-vuotias epäilemättä rohkaisee rohkeasti lukemattomia nuoria britteja, jotka heiluttavat vasaraja toivossa toisen turvaamiseksi. Perintö, ihmiset, perintö. Facebook Twitter Pinterest Charlotte Dujardin ja Valegro: kuten balettia, mutta hevosilla.Kuva: David Rogers / Getty Images

On olemassa näkymiä, jotka kulkevat kaikkialla tämän kiiltävän velodromakerroksen päällä. Laura Trott, Becky James, Katy Marchant, Jason Kenny ja Callum Skinner toimivat jälleen.

Divers Jack Laugher ja Freddie Woodward kiistää miesten 3m ponnahduslautan; ja Joshua Buatsi (ainakin pronssia kevyessä raskaassa nyrkkeydessä) ja Giles Scott (mustan-kulta suomalaisessa purjehduksessa) on naulattu mitalit.Marcus Ellis ja Chris Langridge ottivat Kiinan Fu Haifengin ja Zhang Nanin sulkapallon miesten kaksinpelissä. Iso Ison-Britannian naisten jääkiekko-ryhmä voitti Espanjan edistykseen semi-finalsiksi. GB kysyy kilpailevia kilpailijoita pitämään melua alas olympiakylässä.Team USA roundup

Sydänkatkaisu Amerikan paras naispuoliselle sprintille, Allyson Felix, 400 metrin etäisyydellä, ryntäsi Shaunae Millerin rumpu. Itse asiassa se oli haastava päivä, jos yleismaailmallien johtajat saisivat heikommaksi.Emma Coburnin kenttäpatsas oli hopea (Laurie Hernandez) ja pronssi (Simone Biles) – eikä ennustettua kultaa – naisten tasapaino-palkissa. estejuoksu; Clayton Murphy miesten 800 metriä; ja Sam Kendricksille siinä taudin miehen napavaihtonäytössä. Mutta ei kultaa. U ok hun?

Ei miesten koripalloa tänään, mutta uutinen, että Team USA kohtaavat Argentiina neljännesfinaalissa.Miesten lentopallojoukkue pääsi samaan vaiheeseen Meksikon kanssa 3-0 voitolla. Naiset hallitsevat NBC: n prime-olympiakulkua Rio.Australia -ryhmän kierroksella.

Joukkueen kapteeni Anna Meares taisteli kotonaan 10. sijalle, mitä hän merkitsi “Raakaa” naisten yksilöllistä sprinttiä, ja löysi heti itsensä ottamasta kysymyksiä eläkkeelle jäämisestä. “Anna minulle viikon tai kaksi ja kerron teille”, sanoi Meares, joka oli vain pyörtynyt silmänräpäyksessä nopeasti vaurioituneen velodromin ympärillä ja luultavasti tarvitsisi ajattelemaan ensin hengitystä.

Naiset vesipallo- ja jääkiekkomiehet molemmat kumartelivat hyvästi viimeisellä neljänneksellä.Mutta Dani Samuelsin, joka laskeutui finaaliin 64,46m: n hevosella, näkyi vahvempi näyttely.

Pidä silmällä kanoottipisteitä keskiviikkoaamuna: Murray Stewart pätevin nopeimmin miesten K1 1.000m viimeinen, joka latautuu klo 11.12 AEST. Alyce Burnett ja Alyssa Bull löysivät myös paikan naisten naisten K2 500m -tapahtuman loppuotteluun.Team Australia’s Day 10 roundup.Kaikki päivä

Team GB pyöräilijä Mark Cavendish tarkistaa hänen hopeamitalinsa miesten Omnium. Facebook Twitter Pinterest Toiset ajatukset: Mark Cavendish palkintokorokkeella. Kuva: Tom Jenkins for the GuardianDiary

Alla olevat ajat ovat paikallisia Rioon: tässä on koko aikataulu, joka on muokattu missä tahansa.Tai lisää neljä tuntia Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, lisää 13 tuntia Itä-Australialle. vähentää yhden tunnin USA: n itärannikolle ja neljä länsirannikolle.

Nykyään on saatavilla 27 kullia, mukaan lukien kaksi 10. päivän purjehdusfinaalia (ota vain olettaa, että lisään “sää sallii” joten minulla ei tarvitse leikata ja liittää sitä) .Pakataan radalla (ja kentällä) yleisurheilulla ja aamupäivä alkaa klo 9.30, miesten kolminkertainen hyppy lopullinen klo 9.50 ja naisten diskus final klo 11.20. Jääkiekko miesten 200 metrille – Usain Bolt ja Justin Gatlin sekä Team GB: n Adam Gemili – alkavat 11.50amilta. Iltaistunto tarjoaa miesten hyppyfinaalin finaalissa klo 20.30 (Australian Brandon Starc pätevyys neljänneksi), naisten 1,500m finali Klo 22.30 ja miesten 110 metrin esteiden lopullinen klo 10.45.Unbanned venäläinen urheilija Darya Klishina ilmestyy naisten pitkään hyppäämiseen, joka kestää klo 9.05. Toinen iso päivä velodromessa, jossa pelataan kolme pyöräilykierrosta ja Team GB on kaikkien silmänsä: naisten omnium (kolme kierrosta: 10.57, 16.10, 05.05, Laura Trottin johdolla), naisten sprintti klo 5.44 (Becky James ja Katy Marchant työntävät kaiken brittiläisen finaalin) ja miesten keirin klo 18.20 (joukkue sprintti kulta- voittajat Jason Kenny ja Callum Skinner kilpailu uudelleen). Facebook Twitter Pinterest Tuo: Laura Trott on edessään naisten omniumissa, jossa on kolme kierrosta.Valokuva: Bryn Lennon / Getty ImagesIn sukellusta, Ison-Britannian synkronoitu voittaja Jack Laugher menee yksin miesten 3 m ponnahduslaulun semifinaaliin kello 10 ja – olkoon positiivinen – lopullinen kello kahdeksalla. Lisää voimistelu, finaalit miesten rinnakkain baareissa kaksikymmentä, naisten lattia 14.44 (Team USA: n Simone Biles menee neljänneksi kulta) ja miesten vaakasuora palkki klo 23.34: Ison-Britannian Nile Wilson pätevöitynyt toiseksi täällä. Viiveet viittaavat siihen, että neljä purjehdusfinaalia: naisten laserradio kello 13.15; miesten laser klo 13.50 (Australian Tom Burton on varattu mitali); miesten finn klo 14.35 (tiedämme jo, että Britannian Giles Scott saa kultaa); ja Nacra 17 sekoitettiin klo 15.30.Todella todennäköisesti nyrkkeily on Brasilian v. Ranska, miesten kevyessä finaalissa kello 19.15, mutta varo aikaisemmin British suosikki ja puolustava mestari Nicola Adams, joka nousee klo 11.00 naisten perhoset neljännesfinaaliin. Juhlallinen Joshua Buatsi on taatusti ainakin pronssi hänen kevyt-raskaansarjan puoliväliinsä kello 18.30. Punaisen parin Marcus Ellis ja Chris Langridge kohtaavat Kiinassa sulkapallon miesten nelinpeliin klo 10.4. miesten kanootti yhdellä 1000m klo 9.08am; naisten kajakki kaksinkertainen 500m klo 9.23; naisten kajakki 200m klo 9.47; ja miesten kajakki 1000m 10.12am – Australian Murray Stewart oli nopein karsinta.Miesten 10 km avoin vesi-uinti roiskuu pois klo 9; ja siellä on synkronoitu uima kulta duettoja klo kaksikymmentä. Naisten pöytätennis lopullinen on klo 19.30, kun Kiina ei pysty (säännöt, eh?) Kiinassa, joten sen sijaan taistelevat Saksasta. Painonnosto miesten + 105kg lopullinen on klo 19; ja kreikkalais-roomalaisessa painissa on kaksi kultaa: miesten 66kg ja miesten 98kg.Underdog päivästä

Koska ketään vastustavaan voimistelija Simone Biles vastaan ​​on erilainen, kulta Alankomaiden Sanne Weversille tasapainopalkki oli kaksinkertainen voitto. 24-vuotias – muinaiset voimistelupoikien vuotta, naurettavasti – tuli Eva Bosakova 1960-luvulta vanhin palkinmestari, ja hän aloitti ensimmäisenä hollantilaisena kultamana naisten taiteellisessa voimistelussa, koska joukkue voitti kotiin vuonna 1928.Facebook Twitter Pinterest Tämä palkki on 10 cm leveä: Sanne Wevers lopullisen. Valokuva: Xinhua / REX / ShutterstockJust käsitellä sitä päivästä

Kiinalainen uimari Fu Yuanhui – hänen hilpeä “Whoooaah! Olin niin nopea! “Post-race-haastattelujen maine – on rikkonut mitä ilmeisesti on suuri urheilu-tabu, sanoen että hän ei olisi ollut hänen parhaimmillaan naisten 4x100m medley -releessä, koska hänellä oli aikaa.

Se on kuollut lämpö vaaleissa panoksissa, joissa on uutisia Team GB: n pyöräilystrategioista, jotka toivat vulvalisairaalan asiantuntijoita selvittämään satulahuokoset pyöräilijöitä. Istuimen kallistaminen ja vahan kieltäminen ovat vastaus, se käy ilmi. Päivänpäivä…

Se olisi mitä tahansa maapallolla, tuulella ja tulella. Tai Wet Wet Wet.And toinen asia

Haluatko herätä tälle tiedotustilaukselle arkistoosi jokapäiväistä? Rekisteröidy tänne!

Olympic avioliiton ehdotukset jatkuvat Tom Bosworth popping kysymys poikaystävä

Toinen Olympic-urheilija on ehdottanut kumppaniansa Rio de Janeiro -tapahtumissa, koska keskustelu on räikeä siitä, että julkisen avioliiton ehdotukset ovat sopivia.

Tom Bosworth, Tweetteli valokuva hänestä, joka ehdotti poikaystävänsä Copacabanan rannalle Rio de Janeirossa keskiviikkona kuvatulla otsikolla: “Hän sanoi kyllä!” Tom Bosworth (@TomBosworth) Hän sanoi KYLLÄ!pic.twitter.com/roXsw7oq8fAugust 15, 2016

Hänen nyt fiancé, Harry Dineley, jakoi myöhemmin kuvan renkaasta ja lisäsi: “Ok sitten.”

Bosworth retweetoi picture.Harry Dineley (@ harryd1010) Hyvä sitten. @TomBosworth x pic.twitter.com/OzGvzTeJkJuuli 15, 2016

Kentistä Bosworth oli sijoittunut kuudenneksi 20 km: n tapahtumassa.

Brasilian naisten rugby-seitsemän pelaajan ja hänen tyttöystävänsä välillä maanantaina.

Deodoro Stadionin johtaja Marjorie Enya pyysi Isadora Cerulloa menemään naimisiin, kun Brasilian joukkue oli poistettu kilpailusta.

>

Bosworthin ehdotus noudattaa myös kiinalaisen sukeltajan Qin Kain julkista ilmoitusta, joka pyysi hänen joukkuetoverinsa He Ziä naimisiin hetkiä sen jälkeen, kun hänelle myönnettiin hänen hopeamitalinsa sunnuntain 3m ponnahdusliikkeessä.

Kai yllättynyt Hän astui alas taivutettuun polveen, kun hän astui pois mitalin palkintokorokkeesta ja puhui pitkään ennen kuin hän esitteli hänelle rengas.

Vaikka hän kertoi AFP: lle, että hän “ei odottanut häntä ehdottavan tänään”, hän sanoi kyllä.Pari on ollut vuodesta 2010.Team China (@XHSports) ROMANTIC # Rio2016. # CHN-sukeltaja Qin Kai ehdottaa joukkuetovereitaan He Zi 3m: n ponnahduslaulun jälkeen https://t.co/meVYf0QEal pic.twitter.com/AnP6KRHpIZAugust 15, 2016

Mutta jyrkässä kontrasti molempien Bosworth ja Enyan ilmoitukset, Qin kritisoitiin hänen altaan ehdotuksesta, jonka jotkut näkevät olevan yritys valita Hänen parrasvalo.

Valokuvia Qinin yllättävästä Hänet palkintokorokkeella olivat laajalti yhteiskunnallisen median media Enya pyysi Cerulloa menemään naimisiin, kun hän oli poistettu kilpailusta, ja Bosworth odottaa vasta sen jälkeen, kun hänen tilaisuutensa ehdottaa Dineley’lle.

Qin kysyi niin pian sen jälkeen, kun hän oli esittänyt hänen hopeamitalinsa, heikkenivät hänen urheilullinen saavutus, vaikka media raportoi siitä positiivisesti.SportsCenter (@SportsCenter) Kiinalainen sukeltaja Hän Zi voitti hopeaa, sitten oli toinen erikoinen hetki kaveri sukeltaja Qin Kai ehdotti hänelle.pic.twitter.com/KTebQFL35XAugust 15, 2016Gene Demby (@ GeeDee215) Oletteko puhuneet abt ol’dude kiinni hänen ladyfriend w / erittäin julkisen avioliiton ehdotuksen, kun hän mitali olympialaisissa? Älä tee sitä.August 16, 2016Ellie Groves (@EllieRuthGroves) Ei voi päästä aluksella tämän julkisen ehdotuksen palaverilla #Olympicsissa. Miehet vain anna tyttöystävänne olla valokeilassa ja nauttia voitosta.Korkeus 15, 2016Charlotte L. Riley (@lottelydia) Julkiset ehdotukset ovat tarpeeksi huonoja, mutta julkinen ehdotus, joka myös vähentää huomiota siitä, että hän on juuri voittanut hopeamitalin ?! Nope.August 15, 2016Tranquila.Tranquila. (@yeeshie_) Tbh on vain oikeudenmukaista, että tarkistat kumppanin kanssa, että he olisivat viileitä julkisella ehdotuksella.Heitä pakottamaan heihin on liikaa painostusta. Syyskuu 16, 2016

Samanaikaisesti Ison-Britannian Charlotte Dujardin, joka säilytti yksittäisen Grand Prix -leppis -mitalinsa Rion olympialaisissa keskiviikkona tiistaina, joutui epätavalliseen asemaan kun Dujardin myöhemmin vahvisti, että tämä ei ollut ehdotus, sillä pari on jo sitoutunut – vain kärsimättömyyden ilmaus.

Monkey-liike auttaa romaneja ja Diego Perottia voittamaan Sampdorian laajentamaan

Romalaiset, kuten useimmat muut johtavat eurooppalaiset jalkapalloseurat, pyrkivät laajentamaan tavoitteensa Aasiaan ja hyödyntämään mahdollisia tuoreita tulovirtoja. Mutta ehkä klubin johtajat saattavat myös tuntea hieman ylimääräistä lämpöä Kiinaa juuri tällä hetkellä. Se oli loppujen lopuksi kyseisestä maasta – Hebei Chine Fortune – oleva klubi, joka äskettäin täytti rahavaransa 18 miljoonalla eurolla ja sai Gervinhon vastineeksi.

Kaikki eivät halunneet sanoa hyvästit norsunluurannikolle. Hän aloitti hyvin tämän kampanjan, hänen kuuden liigan tavoitteet tekivät hänet klubin yhteiseksi toisen maalintekijän rinnalle Mohamed Salah. Mutta hinta oli oikeudenmukainen pelaajalle, joka maksoi alle puolet summasta kolme vuotta aikaisemmin ja joka oli löytänyt verkon vain kahdesti viime kaudella.

Lisää kyseisiin rahastoihin oli parlayed kolme uutta signings.

Heidän vaikutuksensa oli välitön. Heidän vaikutuksensa olivat välittömästi. Heidän vaikutuksensa olivat välittömästi. Zukanovic perusti El Shaarawyn yhteisestä debyyttisyydestään, joka palautti romanien etuaan, josta tuli Frosinonen 3-1-voitto. Giallorossi oli voittanut vain yhden edellisestä yhdeksästä ottelustaan, mutta teki kaksi peräkkäin, kun El Shaarawy löi jälleen 2-0 voitolla Sassuoloon kolme päivää myöhemmin. Tällä kertaa se oli Perotti, joka teki ensimmäisen näyttönsä, joka tarjosi apua.

Joukkue, joka näytti olevan ajautumassa kiistattomasti Mestarien liigan paikkoihin, yhtäkkiä löysi itsensä takaisin sekoitusmaailmaan. Inter ja Fiorentina tärisivät vain kolmella voitolla niiden viimeisten viiden ottelukierroksen aikana.Siihen aikaan, kun romanit alkoivat sunnuntaina, kukin oli laskenut vielä pisteitä vedonlyönteihin Veronan ja Bolognan kanssa. Napolissa ja Juventuksessa molemmat voittavat rakentamassa Serie A -tapahtumaan Torinossa Lue lisää

Rooman omat vastustajat olivat Sampdoria puolelta jotain lähellä vapaapuhtautta. Rouva oli alkanut asettua ennen kuin Vincenzo Montella nimitettiin johtajaksi, mutta kaksi ja puoli kuukautta myöhemmin hän ei ole edistynyt kovin pitkälle taaksepäin. Hänen ensimmäiset 11 liigapeliä olivat saaneet kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä sekä seitsemän tappioita. Mitä kateutta hän olisi voinut tuntea olleensa kiinni hänen vanhan ystävänsä Luciano Spalletin kanssa.Montella soitti ensimmäistä kertaa Empolin romanien johtajan kanssa 90-luvun puolivälissä ennen kuin hänet harjoitti häntä samassa klubissa ja sitten jatkoi samaa suhdetta pääkaupungissa puoli vuosikymmenellä myöhemmin.

Pikku lentokone menisi että hänellä oli lyhyt johtoasema hänen kanssaan Giallorossiin, ja takaisin tämän kauden alkupuolelle liittyi useaan otteeseen palaamalla työhön. Ehkä se saattaisi joskus tapahtua, olisiko se jo Fiorentinan kanssa tekemässään sopimuksessa, johon hän vielä muodollisesti oli sitoutunut huolimatta Paulo Sousan korvaamisesta.

Sen sijaan romanit jatkoivat Rudi Garcían kanssa kun taas pidempään, ja Montella löysi talon Sampissa – toinen joukkue, jolla oli Mestarien liigan tavoitteita.Nämä, kuten niin monet muut asiat, joita omistaja Massimo Ferrero, olivat aina hieman vaikea ottaa vakavasti. Mutta heistä tuli paljon enemmän, kun klubi myi loppuottelussaan Éderin ja Vasco Reginin tammikuun siirtoikkunassa.

Fabio Quagliarella, Andrea Ranocchia ja Dodo saapuivat heidän sijaan, mutta toisin kuin romanien älykkäät lisäykset, he eivät lähteneet kirkkaaseen alkuun. Itse asiassa Ranocchia oli todella epätoivoinen – lahjoitus tavoitteen Bolognaon, kun hän heitti pois hallussapidon hänen debyyttinsä ja sitten toisen Torinon kanssa, kun hän kaatui yrittämättömyydestä seuraavassa ottelussa.

tuntuu hyvältä Sampdorian mahdollisuuksista Stadio Olimpicossa sunnuntaina – edes ennen kuin Alessandro Florenzi lähti kotiin Rooman ensimmäisen maalin puoliväliin.El Shaarawy ampui laatikon ulkopuolelle, ja oli karkea poikkeama Mattia Cassani -tilasta ja loi pallon keskelle, missä Florenzi oli valmis ja odottanut.

Toinen tavoite tuli pian tauon jälkeen, El Shaarawy räpyttelee taaksepäin taaksepäin oikean olkansa yli D: n reunalla, ja Perotti lähetti sen Emiliano Vivianon kauniin volleyen. Kolmannella kerralla yhtä monessa pelissä kaksi romanien tammikuun allekirjoituksia oli yhdistetty tavoitteeseen.

Tämä tuntui erityisen sopivalta, kun otetaan huomioon romanien sitoutuminen juhlistamaan kiinalaista uutta vuotta. Perottin isä, Hugo, oli itse jalkapalloilija ja lempinimeltään El Mono – Apina – hänen aikansa ollessaan laitaan Boca Juniorsin kanssa. Diego kutsui joskus samanlaisen lempinimen uransa alkuvaiheessa.Jos hän jatkaa näin seuraavien 12 kuukauden aikana, fanit saattavat joutua elvyttämään sen. Romanit eivät kyenneet sulkemaan voittoa niin mukavasti kuin he olisivat halunneet. Sampdoria veti maalinsä 57. minuutilla, Fernando laukaisi voimakkaasti pois Miralem Pjanicilta verkon alareunaan. Jos isännät olisivat valitettavasti tuossa tilanteessa, niin he olivat hyvin onnekkaita nähdessään Cassanin lähilentopallon putoavan alas ja ulos kisan alapuolelta kolmannen puoliskon jälkipuoliskolla.

Mutta peli päättyi 2-1, pudottaen romanien voittoajon kolmeen peliin ja siirtäneet heidät kahteen kolmanteen paikkaan.Jos Perotti, El Shaarawy ja Zukanovic pystyvät pitämään kiinni toistaiseksi nähtävästä apina -liiketoiminnasta, voisivat olla vieläkin enemmän onnea ja onnellisuutta. Pistepisteet Facebook Twitter Pinterest Juventusin Juan Cuadrado juhlii Frosinonesta. Valokuva: Max Rossi / Reuters

County kriketti puhuvat pisteitä: tarkistaa Natwest T20 Blast neljännes-finaalit

Se oli T20-neljäs-finaali viikolla läänin krikettissä (viimeinen ristiriidassa sekä olympialaisten että neljännen koettelun kanssa, mutta ho hum). Ensimmäisellä neljänneksellä Essex voitti tappion ja kutsui kotipuolen lepakkuun Trent Bridgeen. Molemmat osapuolet olisivat todennäköisesti ratkaisseet Nottsin, Greg Smithin (mies, joka keskimäärin 27 pelaajaa kaikilla kolmella pelinmuodossa) 162: n lähettämästä 162: stä. Parhaimmillaan 50 pistettä. Ravi Bopara on voittanut Powerplayin lopussa päätökseensä Bat toinen, tulostaulu näyttää 62-0, vaadittu määrä mukava 7.2. Jesse Ryder kuitenkin loppui seitsemäntenä, ja toistaiseksi ei ollut myöhästynyttä pelastusta Ryan ten Doeschatelta tai James Fosterilta. Jopa Graham Napier ei voinut murskata kuutta tai kaksi lohduttamassa.Nottinghamshiren edistystä finaalipäivään ja jotain pettymyksellisestä kaudesta.Ball kaksi: Adam Rossingtonin lepakot alusta loppuun Northantsille

Northants eteni toisen vastapuolen ottelun jälkeen kotiin Middlesexille, joka ei onnistunut mennä, pisteytys 65 ensimmäisten 10 ylimääräisen, mutta lisäämällä vain 67 enemmän jälkipuoliskolla niiden sisävuoro. 133-kertainen pisteytys ei koskaan menettänyt ongelmia Alex Wakeleyn miehille, jotka pystyivät vauhdittamaan inninginsa, tietäen, että he olivat vain rajoja tai kaksi poissa olemasta kyselyssä. Adam Rossington avasi ja oli vielä lopussa, risteilee 67: een.Northantsilla on vähän kaikkea XI: ssä, ja ne voivat olla pimeitä hevosia finaalipäivänä. Kolme: Colly heilahtelee, mutta Durham on edennyt myöhässä pelottaen.

Se näytti kolmannen neljänneksen lopullisena, puoliväliin kuin edellisillä kahdella, kun Durhamin Mark Woodin kurottama Gloucestershire putosi 54-5: ksi puolivälissä ja tarvitsi vielä 127 voitosta. Jack Taylor, jolla ei ole minkäänlaista hukkaan menemistä, kääntyi kaikkeen ja keskittyi eniten, kun Paul Collingwood lähetti 22: ta kulkevasta kolmesta laillisesta toimituksesta, ennenkuin hänen korkeat täyteäänet vaativat häntä pyytämään Scott Borthwickin loppuun. Collyn taloudellinen korko oli silmiinpistävä 44!Mutta Taylor ei voinut tehdä kaikkea itseään, viimeinen komedia loppui veljensä kanssa sulkemalla Gloucestershire’n kohtalon ja antamalla Durhamin faneille harvinainen päivä Edgbastonissa. Neljä: David Willey erottuu Yorkshiren poikki Glamorganista < p> Siksi he allekirjoittivat David Willeyn. Viime vuosina Yorkshiren punaisen pallon kriketti on ollut melkein vastustamaton, ja kaksi viimeisimmistä kesänmestaruuskilpailuista on todistanut sen, mutta niiden valkoinen pallo on ollut utelias tasainen. Se ei ole adjektiivi, jota käytit koskaan kuvaamaan aggressiivista Willeyä, joka meni ensin, lähti ilmalle ja lähtee finaalipäivään, jos molemmat voittavat semifinaalinsa, mahdollisuus joutua kohtaamaan vanhan maakuntansa Northamptonshiren kriketin suurin kotimainen päivä.Puristit (eivätkä ne ole lyhyitä heistä Broad Acresissä) saattavat haluta nähdä hieman enemmän taitojaan neljän päivän formaatissa, mutta kukaan ei ajattele, että Edgbastonissa hän avaa lyöntipisteen ja keilailu aivoitellen. Peli viisi: Keaton Jennings vakoilee mahdollisuuden ikkunasta

Kun Englannin punapallokritiikkikausi päättyy, on oikea hetki katsoa kuka on vaikuttunut maakultrikettiin ja voi vain hiipua paikkaan touring-joukkueelle. Keaton Jennings on suosituin Division One -lepäjien keskuudessa, hänen 965 sarjansa on 69, mukaan lukien viisi satoa (ja yli 250 edelläkävijä Scott Borthwick). Englannissa pätevä korkein vasenkätinen kisko voi myös kuluttaa hieman saumaa, joka on hyödyllinen merkkijono jousille Englannin puolella, jonka muutospelaaja (Joe Root) on pitkän aikavälin takana.Ehkä joku haluaisi nähdä enemmän kuin yhden suoritusajan ennen Englannin korkin myöntämistä, mutta Jenningsilla on ollut silmänsä yksi sen jälkeen, kun hän julisti Englannille neljä vuotta sitten, eikä hän ole kovin kaukana nyt. Kuusi: Onko Gareth Batty uusi Shaun Udal?

Lippukilpikonnojen joukossa harvat nauttivat kaudesta, kuten Surrey’ssa Gareth Batty. Lyhyellä kasvotuksella (joskus liian kamppailevalla) Yorkshiremanilla on 36 wicket kello 28 ja keilailevat paremmin kuin koskaan. Englannissa valitaan toinen (ehkä ensimmäinen) kiekko, voiko Batty tehdä “Udal”? Hampshiren kiertävä (joskus liian kammottava) kiekko oli 37, kun hän ampui Englannista sarjaan, joka voitti Mumbain 10 vuotta sitten. Ehkä aina, kun Englannin täytyy pelata toista kiekkoa, lomakkeen mies on poimittu iästä riippumatta.

“Brutal mutta tehokas”: miksi Team GB on voittanut niin monta olympiamitalia

Viimeisen 24 tunnin aikana Team GB on kirjoittanut uudelleen olympiahistoriansa, siirtymällä Kiinaan toiseksi Rio 2016 -mitalalipöydälle, kun se on voittanut viisi kultamitalia yhdellä päivällä. Tuomarina GB: n olympialaisten menestys: viisi tekijää Rio -mitalin kiireen takana. | Owen Gibson Lue lisää

Olympialaisten mestarit tennis, golf, voimistelu ja pyöräily – ja toinen vakuutettu purjehdus – joukkueen johtajat toivotti kansallisen arpajaiset rahoitusta ja perintö London 2012 Rio goldrush.Joten miten brittiläisen urheilun rahoitus on muuttunut Super Sunnuntaina? Yhdistyneen kuningaskunnan urheilu, joka määrittelee kansallisen arpajaisen ja veron kautta nostettujen julkisten varojen myöntämisen eliititason urheilulle, on luvannut lähes 350 miljoonaa puntaa olympia- ja paralympiakiskeille vuosina 2013-2017, mikä on 11 prosenttia Lontoossa 2012.

Urheilu, joka on lisännyt Britannian mitalikilpailuasemia kahdeksan viime vuoden aikana – esimerkiksi yleisurheilua, nyrkkeilyä ja pyöräilyä – palkittiin lisää investointeja. “Se on julma järjestelmä, mutta se on niin raaka kuin se on tehokasta”, sanoo Loughborough Universityn urheilunhoidon ja politiikan johtava luennoitsija Borja Garcia.

Urheilu, joka ei onnistunut osumaan 2012 -mitalaansa tavoite – mukaan lukien väkijoukon harrastajat, kuten paini, pöytätennis ja lentopallo – tai niiden rahoitus väheni tai leikattiin kokonaan.Onko tämä vaikuttanut heidän mahdollisuuksiinsa Rioon? Voi olla liian aikaista kertoa, mutta toistaiseksi uinti on ainoa urheilulaji, joka on voittanut mitalit tällä olympialaisilla sen jälkeen, kun se rahoitti leikkausta vuoden 2012 jälkeen.

Tavoitteena on melko yksinkertainen: ensimmäinen kotikunta toimittaa lisää mitaleja seuraavissa Poissa -oppaissa. Sunnuntain yhdeksän päivän jälkeen sunnuntaina Team GB: llä on vielä yksi mitali kuin Lontoon vastaavassa vaiheessa – niiden menestyksekkäimmistä koskaan pelatuista pelistä. Twimming Facebook Twitter Pinterest Adam Peaty kilpailee miesten 4x100m medley relayfinaaliin Rio 2016: n kahdeksantena päivänä.Kuva: Adam Pretty / Getty Images

Jalkapallon voitti Adam Peaty, Team GB on jo turvattu suurimmassa olympiakuljetuksissaan uima-altaassa vuodesta 1984, mutta se oli yksi eliitin urheilulajeista sen rahoituksen rajaus oli 25,1 miljoonaa ja 20,8 miljoonan punnan pettymys Lontoon 2012 jälkeen, kun sen kolme mitalia jäi tavoitteesta viidestä seitsemään.

Kuusi mitalia tähän asti Rioon – yksi kulta ja viisi silvia – se on jo ohittanut viiden tavoitteensa näiden olympialaisten osalta. Yhdistyneen kuningaskunnan nuorisotalous haluaa palkita tästä menestyksestä rahoituksen lisäämiseksi ennen Tokion 2020-tavoitetta.

UK: n urheilullinen rahoitusmitalin voittajille on varmistettu, mutta osa klubeista, viettää pitkiä tunteja koulutus ovat kamppailee hengissä.Peatyn kaupungin Derby-uima-klubi oli lähes pakko sulkea viime vuonna, kun kaupungin kaksi altaat suljettiin lähes kolme kuukautta, sen puheenjohtaja Peter Spink sanoi.

“Jos emme olleet keskittyneet neuvostolle takaisin uimiseen, asiat saisivat meille paljon pahempaa “, hän sanoi. “Huonoin tapaus, sulkeminen olisi voinut tapahtua.En usko, että tunsimme, että saimme niin läheltä onneksi, mutta jos emme tehneet jotain rakeaa ja työskennelleet läpi sen, silloin, jos ei olisi suljettu, olisimme olleet erittäin vähentynyt klubi. “Steve Layton , klubin sihteeri hyvitti paikallisviranomaisen katon kiinnittämiseksi yhdelle altaalle ja avaten uudelleen toisen, joka oli aiemmin suljettu, mutta lisäsi, että oli vain ajan kysymys ennen kuin yksi “sopimattomista” tiloista lopetettiin pysyvästi .

Klubi yrittää kerätä sponsorointirahaa kumppanuuksien avulla paikallisten yritysten kanssa, hän sanoi, mutta ei ole tähän mennessä pystynyt keräämään tarpeeksi rahaa maksamaan valmentajia sen sijaan, että luottaa vapaaehtoisiin.Lopullinen tavoite on saada riittävästi sijoituksia Derbyn olympialaisten standardin 50 metrin uima-altaaseen, joten huomenna Adam Peatys ei rajoitu kaupungin 25m altaaseen.

“Uima ei ole kuin jalkapallo. Se ei tee väkijoukkoja ja olemme tiukan ajan. Ymmärrämme kaiken tämän, mutta yritämme saada sponsorointia antamaan meille tukea “, Layton sanoi.

Olympialaisten perinpohjainen retoriikka Lontoon 2012 jälkeen ei liittänyt paljon kaupunkeihin, kuten Derbiin , mutta Spink sanoi olevansa toiveikas nyt lisää investointeja uimaan jälkeen Team GB menestys Rio. “Lontoon olympialaisten perinne oli aina iso asia. Näimme, että hieman, mutta myöhään, joka on vähentynyt hieman.Derbyin kysymykset osoittavat, että paikallisessa tai kansallisessa hallituksessa ei todellakaan ole ollut halu urheilun rahoittamiseen tällä tavoin “, hän sanoi. Polkupyöräily Facebook Twitter Pinterest Bradley Wiggins, Owain Doull, Edward Clancy ja Steven Burke kilpailevat miesten joukkuetoutta finaaliin. Kuva: Odd Andersen / AFP / Getty Images

Bradley Wigginsin ritarikunnan rinnalla rahoituksen lisääntyminen seurasi Team GB: n pyöräilyn menestystä Lontoossa 2012. Niiden lopullinen 12 mitalin tulos ylitti tavoitteen, 10, mikä lisäsi British Cyclingin rahasuorituksia 26 miljoonasta £ 30,2 miljoonaan.

Rio-joukkueessa Team GB on varmistanut kuusi mitalia – neljä kultaa ja kaksi hopeaa – ja rikkoi kaksi maailmanennätystä. naisten ja miesten tiimi pyrkimys ottaa kultaa.Se on hyvissä ajoin saavuttanut viimeisen Rio-tavoitteensa kahdeksan ja kymmenen mitalin välillä. Kilpailu Facebook Twitter Pinterest Max Whitlock kilpailee miesten pommelhevosfinaalissa.Valokuvataulu: Toshifumi Kitamura / AFP / Getty Images

Max Whitlockin sankaritaali olympialaisten areenalla Super Sunday’ssa päättyi 116-vuotiseen odotukseen Ison-Britannian voimistelijoiden olympiavoittajalle. kasvatti Team GB: n mitaliarvoa urheilussa neljään, kun Louis Smith voitti hopea pommelhevosella ja Bryony Page oli ensimmäinen brittiläinen nainen, joka voitti Olympic-trampoliinimitalin väittämällä hopeaa Rioon.

Iso-Britannian voimistelu on viime vuosien aikana kasvanut tasaisesti julkisten investointien parissa viimeisen 20 vuoden aikana 5,9 miljoonasta puntaa edelliseltä vuosineljännekseltä Sydney 2000: sta 14,6 miljoonaan puntaan, kun se hyötyi 36 prosentin rahoitusosuudesta voittaa sen mitalintatavoitteen Lontoossa 2012. Yksittäisten urheilijoiden rahastointi

Jokaisen urheilun hallintoelimen rahoituksen lisäksi eräät elit-tähdet – joita UK Sport on kuullut “palkintopallinnon tasoisiksi urheilijoiksi”, rahoitus auttaa elinkustannuksia.

Medalistit klo Olympialaiset, seniorit, MM-kisat ja paralympialaiset kultamitalit saavat jopa 28 000 euroa vuodessa urheilijan suorituskyvyn palkintoihin, jotka rahoitetaan kansallisella arpajaisella.

Urheilijat ja naiset, jotka päättyvät olympialaisten kahdeksan parhaan joukossa, saavat jopa 21 500 puntaa vuodessa.Tulevat tähdet, jotka odotetaan voittaneen mitaleja maailman tai olympiakisassa neljän vuoden aikana, saavat jopa 15 000 puntaa vuodessa. Onko se toiminut?

Useimmat asiantuntijat ovat samaa mieltä siitä, että UK Sports ei ole kompromissirahoitusta on tukenut Ison-Britannian nousua 36: sta Atlantin mitalialustasta vuonna 1996 kolmanneksi Lontoossa 2012.

“Se on hyvin järkevä ja kylmä lähestymistapa. Mitalit ovat nousseet. Brittiläinen eliitti-urheilu on varmasti kukoistaa. Mitalin tuotto kiloa kohti on olemassa, Garcia.funding graafinen kuva

Jotkut arvostelijat ovat kuitenkin sanoneet, että UK Sportin lähestymistapa on mennyt liian pitkälle ja vahingoittaa ruohonjuuritason urheilua.He ovat väittäneet, että esimerkiksi urheiluun, kuten pyöräilyyn, purjehdukseen ja soutuamiseen kohdistuva keskittyminen on merkinnyt koripallon riskejä, koska he eivät kyenneet osoittamaan saavan mitalin jompikumpi seuraavista kahdesta olympiakysymyksestä.

Voimme kysyä kaikkia filosofisia kysymyksiä, jotka ovat päteviä. Entä koripallo, jolla on paljon yhteiskunnallista potentiaalia kaupungeissa? Entä lentopallo? Entä aidat? Miksi keskittyä tiettyihin urheiluihin? “Garcia sanoi.

” Osallistuminen menee alas. Miksi me sijoitamme kaikki nämä rahat kaikkiin näihin mitaloihin? Vain saada mitalit? Saada ihmiset aktiiviseksi? Iso-Britannian nimi tunnetaan ympäri maailmaa? Kun kylmä analyysi tavoitteista ja sijoitetuista rahoista, kyllä ​​se on toiminut.

“Minulla on jonkin verran myötätuntoa Yhdistyneen kuningaskunnan Urheilulle organisaationa.Heille annettiin tavoitteita ja he toimittivat. “

Toukokuussa urheilulajiin keskittyvä Sport England esitteli neljän vuoden strategian tavoitteensa vuoksi. Yli neljännes väestöstä on virallisesti määritelty toimettomaksi, koska heillä on vähemmän kuin 30 minuuttia toimintaa viikossa, mukaan lukien kävely.

Siirtyminen eroaa aiemmasta strategiasta, joka oli asetettu ennen Lontooseen 2012 ja keskittyi saamaan enemmän ihmisiä pelaamaan enemmän urheilua vain sekaisin tuloksin.

Myös paikallisviranomaisten budjetteihin kohdistuneet voimakkaat leikkaukset puristavat resursseja ruohonjuuritasolla.Englannin hallitukset ovat joutuneet tekemään leikkauksia vuodesta 2010 alkaen, kun paikallisviranomaisille myönnetyt avustukset leikattiin viidenneksellä, yli kaksinkertaisella määrällä leikkauksia muualle Yhdistyneen kuningaskunnan julkiseen sektoriin. Facebook Twitter Pinterest Jazz Carlin juhlistaa voittavan hopeaa naisten 800m freestyle lopullinen.Valokuva: Ryan Pierse / Getty Images

Monet pienemmät ja vanhat uima-altaat ovat suljettuina, kun useampia ihmisiä inspiroidaan pääsemään veteen, mikä johtuu osittain Team GB -mitalin voittajista Jazz Carlin, Siobhan -Marie O’Connor ja Peaty. Amateur Swimming Association (ASA) sanoi tänä viikonloppuna, että siellä oli valtava hypätä niiden ihmisten määrässä, jotka etsivät verkkoa lähimmälle vapaa-altaalleen ensimmäisten Pelit.

ASA: n tiedotusvälineiden johtaja Alison Clowes kertoi, että 80 000 ihmistä oli käyttänyt polttopuheluaan 5.-11. elokuuta – lähes kaksinkertaisesti saman ajanjakson heinäkuussa – ja ASA oli saada kymmeniä puhelinkyselyitä. “Olemme jo nähneet voimamme olympialaisten menestyksistä, mikä on hienoa.”

Samaan aikaan koulun keskuudessa keskimäärin uimavalmius vaatii parannusta.ASA-tutkimus osoittaa, että 52 prosenttia lapsista jättää koulun kykenemättömään uimaan 25 metriä.

Sport Englannin toimitusjohtaja Jennie Price sanoi: “Urheilijoillemme katsomassa Rion hienoja asioita on todella innostava, nuorille. Olipa rohkaista heitä aktiivisempiin, kokeilla jotain uutta tai edes pyrkiä kultaan itseään, Joukkue GB tekee massiivisen panoksen urheilun kotiin.

“Suhteellisen pieni määrä urheilutapahtumia säännöllisesti prime-time TV, joten monille olympialaisille on hetki, joka katapultti heidät kansan näytöille.Meidän on hyödynnettävä esimerkiksi esimerkiksi sellaisia ​​ohjelmia kuin Backing the Best, joissa Sport Englanti tukee nuoria lahjakkaita urheilijoita urheilun uransa alussa.

“Tulevat uudet Max Whitlocks ja Kath Graingers Sport Englanti tukee lahjoittajärjestelmämme rahoitusta, mutta useimmat eivät saavuta näitä korkeuksia. Päätavoiteemme on varmistaa, että kaikki nuoret saavat myönteisen kokemuksen, kun he yrittävät urheilua ja mitä he haluavat tehdä, tulevat pois hyvistä perusosaamista ja hauskanpitoa. “RioRun

Greg Rutherford osuu ulos, kun varkaat varastavat matkapuhelimen Rioon

Team GB pitkä jumpperi tweetoi, että puhelin, joka sisälsi kuvia hänen 10 kuukauden ikäisestä pojasta Milo, oli sunnuntaina.

Lontoon 2012 kultamitalisti, joka otti pronssi viikonloppuna , tuli uusin olympiajalkaväki, jonka rikolliset kohdistivat Brasilian pelien aikana.

Hän sanoi: “Tämän mestarin perimmäinen downer on puhelimen varastaminen. Vain Milo: n kuvat ja videot. “

Hänen viestinsä kehotti vastausta belgialaisen decaterien Thomas van der Plaetsenilta, joka sanoi:” Liity klubiin. “

Rutherford tuli kolmanneksi pitkään hyppäämisen jälkeen vuosien hallitsevan kurinalaisuutta.Jälkeenpäin hallitseva maailma, Euroopan ja Kansainyhteisön mestari sanoi: “Voit kertoa kasvoistani, etten ole tällä hetkellä onnellisin.” Hänen tweetään lähetettiin samana päivänä kuin 12-kertainen olympiakomitea median Ryan Lochte ja kolme muuta amerikkalaista uimaajaa ryöstettiin aseella pistämällä varkaita, jotka näyttivät olevan poliiseja, jotka pysäyttivät taksinsa. Ryan Lochte paljastaa yksityiskohdat aseellisen ryöstön Rio-bangista poseeraa poliisin luona Lue lisää

Instagram Lochte sanoi: “Vaikka onkin totta, että joukkuetoverini ja minä olimme ryöstö uhreja varhain sunnuntaiaamuna, tärkeintä on, että olemme turvallisia ja vahingoittumattomia.”

Pelit ovat toistaiseksi sisältäneet urheilijoiden, diplomaattien ja urheiluviranomaisten ryöstämisen, varkauksien varalta olympiakylässä, turvallisuusjoukot, jotka suorittavat vähintään kaksi valvottua räjähdystä urheilutapahtumissa ja paikallisen miehen ammuntakuolleisuuden avajaistilaisuuden jälkeen muki vanhempi turvallisuusvirkailija. Viime keskiviikkona ikkunat murskattiin bussilla, jossa oli kymmenkunta toimittajaa, jotka matkustivat Deodoro-vyöhykkeen ja tärkeimmän liikennemerkein Rioon olympiapuistossa noin klo 19.30 paikallista aikaa (klo 11.30 BST).Sanottiin, että ikkunat saattavat olla ampuneet, mutta Rio 2016: n turvallisuusjohtajalla Luiz Fernando Corrêa sanoi, että kivi ei ole luoti, oli syyllinen.

Joukkue GB toinen Rion olympialaisissa mitali pöydän jälkeen “sensaatiomainen” sunnuntaina

Ison-Britannian olympiakisat ovat siirtyneet toiseksi sijalle riveissä, USA: n takana ja Kiinan edellä, voitettuaan viisi kultamitalia sunnuntaina.

Andy Murray päätti tiimin triumphant-viikonloppuna tuloksena ensimmäinen tennispelaaja, joka voittaa takaisin-to-back single-kullat kovan neljän setin voitolla Argentiinan Juan Martín del Potroa vastaan. Rio 2016 olympialaiset: Usain Bolt ja Andy Murray ottavat kultaa jälleen – elää! Lue lisää

Murray, joka oli Team GB: n lipunmyyjä avajaisissa, siirrettiin kyyneliin kilpailun lopussa ja sen jälkeen sanottiin olevan yksi vaikeimmista otteluista, joita hänen oli pitänyt pelata.

Max Whitlock aikaisemmin sunnuntaina tuli ensimmäinen brittiläinen mies, joka voitti kullan voimisteluissa ja voitti lattiatehtäviään.Noin tunnin kuluttua hän voitti toisen kullan pommelhevosella, kun taas hänen joukkuetoverinsa Louis Smithin oli täytynyt asettua hopeaan toisen kerran.

Kolme pronssia, Whitlock, 23 , hänellä on nyt enemmän olympiakilpailuja kuin Britannian voimistelijat olivat ansainneet yhteensä vasta neljä vuotta sitten.

Hän kertoi BBC: lle: “Tuntia ja tuntia kuntosalilla vuosille ja vuosille – ja saat minuutin näytä mitä olet työskennellyt. Tehdäksesi tänään, olympialaiset, en tiedä mitä sanoa. “

Whitlockin kultamitalin esitysten välissä Justin Rose löi 3 jalkaa puttista ensimmäiseksi golfaajaksi, joka voitti kultaa urheilu palasi olympialaisiin 112 vuoden aukon jälkeen. Rose sai valmiiksi viiden ja 67-vuotiaan, jotta se jättäisi haasteen Ruotsin Henrik Stensonilta.Facebook Twitter Pinterest Justin Rose pitää kultamitalinsa. Valokuva: Xinhua / Barcroft Images

Ranskalainen kertoi kunniamuutoksen jälkeen kansallislaulun laulamisesta palkintokorokkeella. “Normaalisti laulet sen, kun olet stadionissa, jossa on 80 000 ihmistä, joten tajusin kuinka huono lauluni on. Mutta minä sekoitin sanojen läpi. Luulen, että sain useimmat niistä oikein.Se oli vain hämmästyttävä kokemus, se todellakin oli. “

Pyöräilijä Jason Kenny lisäsi lisää kiiltoa tuomalla miesten sprintin kaikkiin brittiläiseen finaaliin Callum Skinneria vastaan ​​saadakseen toisen kultamitalinsa. Kolmen ja puolen tunnin aikaisemmalla katselukerralla BBC: n pelitapahtumat osoittivat mitaleita mitalin jälkeen brittiläiselle joukkueelle kohtauksissa, jotka muistivat Super Saturdayin voitoista London 2012: ssa.

p>

Tiimi varmisti seitsemän mitalia, joista neljä kultaa ennen uutisia kymmenellä.

Se alkoi Whitlockin odottamattomalla kullalla lattiatehtävissä klo 18.30, jota seurasi Silver Dempsey’in jälkeen surffausta.Sitten kattavuus vaihdettiin Roseyn golfiin, joka kääntyi 18: nnen vihreän ja kolmen jalkaan reiästä, turvaen GB: n ensimmäisen kultaa urheilussa.

Kaksikymmentäseitsemän minuutin kuluttua Whitlock palaa toimintaansa kultaisella voittopommulla, hänen häikäilemättömän joukkuetoverinsa Smithin tekemällä hopeaa. Yhdeksänkymmentä minuuttia myöhemmin pyöräilijät Kenny ja Skinner taistelivat sitä kultaa ja hopeaa varten yksittäisessä sprintissä.

Kokonaislehtien summa Team GB: ssä on 38, mukaan lukien 15 kultaa. Kiinassa on myös 15 kultaa, mutta kolme vähemmän silvia.USA pysyy tiukasti pöydän yläosassa 69 mitalilla, joista 26 kullasta.

Britanniassa on varmasti voittaa ainakin yksi kulta, kun purjehtija Giles Scott avasi väistämätöntä lyijyä ennen tiistaina pidettävää mitalirajaa.

Britannian uima-tiimin päävalmentaja Bill Furniss on väittänyt, että heillä olisi ollut enemmän mitaleja, jos dopingia vastaan ​​olisi tehostettu kovempia toimia.

“Se tarttuu kurkkuun, että meillä on ollut seitsemännes ja ainakin kolmessa näistä finaaleista yksilö [on aiemmin] epäonnistunut huumetestissä”, Furniss sanoi. Yhdeksännen päivän kohokohta oli Jamaikan Usain Boltin radan voitto, joka tuli ensimmäinen urheilija, joka voitti kolme peräkkäistä 100m: n nimeä.Hän teki sen lyömällä amerikkalaista Justin Gatlinia, joka oli väsynyt sen jälkeen, kun hän oli aiemmin palvellut kieltoja huumeidenkokeissa.

Entinen GB-pyöräilyvalmentaja Sir Dave Brailsford sanoi, että arpajaiset olivat avain joukkueen menestykseen. Puhuessaan BBC Radio 4: n Tänään -ohjelmasta hän sanoi: “On ollut hetki, jolloin brittiläisen ryhmän menestys on muuttunut merkittävästi, ja se oli arpajaisten rahoituksen tuominen. Facebook Twitter Pinterest Andy Murray saa sunnuntaina kultamitalinsa.Kuva: Andrey / AGIF / Rex / Shutterstock

“Mikä Britannian urheilu ja brittiläinen järjestelmä ovat tehneet niin hyvin, luodaan suorituskyky malli, joka hyödyntää fantastisia palkintoja, se on maailman paras järjestelmä nyt. “

Mark England, Team GB: n johtaja, ylisti mitä hän kuvaili” sensaatiomainen “päiväksi. “Minkälainen etuoikeus oli nähdä brittien urheilijoiden kilpaillut ja suorittamassa ja voittamassa maailmanlaajuista tapaa tavalla, jota he tekivät”, hän kertoi tänään.

Englanti valitsi Rosein suorituskyvyn golfista korostettuna sen jälkeen, kun useat huippupelaajat olivat vetäytyneet Pelistä yli pelkoja Zika-viruksesta. “Justin Rose on ollut urheilun todellinen suurlähettiläs ja ennen kaikkea olympialaisten suurlähettiläs”, hän sanoi.Rio Olympics 2016 – mitali pöydän ja tulokset täynnä Lue lisää

Englanti myös kehui Whitlock ja Murray. “Max Whitlock voitti kaksi kultamitalia, jotain, jota ei koskaan koskaan saavutettu [brittiläiselle voimistelijalle]. Ja sitten päivän lopussa Andy Murray…hänelle tulee ja tulee ensimmäinen tennispelaaja, joka säilyttää olympiakulunsa. Hän on ollut todellinen vakiovaruste joukkueelle, koska hänet valittiin kuljettamaan lippua. “

Unibet sport pariuri

Unibet pariruiInterludiul înfrângător al echipei Curle’s League Two este stabilit pentru a îndura aici și este conceput pentru a produce beneficii pe termen lung. Șapte luni mai târziu, legătura de echipă rezultantă a lui Roberto Martínez și motivul suplimentar al lui Everton pentru a se simți ușor nervos în timpul meciului de duminică în Cupa FA, în fața unei mulțimi de 17.000 de persoane de la Brunton. Din tabăra Lake District, Unibet nimic nu îi sperie pe jucători “, spune Curle, după ce sa relaxat după ce a făcut vineri un training în fața lui Storm Gertrude. “Mental, acum sunt o grămadă foarte tare. Ei privesc pe Everton ca pe o altă provocare care trebuie depășită. “Parțial un exercițiu în depășirea fricii, Cassius îi implica pe anumiți jucători tremurând inițial la menționarea lui Scafell, Helvellyn, Great Gable și a bătrânului din Coniston.Alții se simțeau greați la ideea de a sări în adâncurile înghețate ale lui Windermere, dar, până la Unibet urmă, toată lumea făcuse zăpadă în munți și înota în lacuri. “Am avut oameni bolnavi din punct de vedere fizic înainte de a ajunge în apă”, spune fostul apărător al orașului Manchester și Anglia. “Ei au avut o adevărată frică de apă, dar au stăpânit-o. Unitatea din grup le-a adus și le-a înotat – unii jucători au folosit flotoare și au fost literalmente târâți de colegi de echipă, dar au făcut-o. Le-am scos Unibet departe de zonele lor de confort, dar le puteam vedea pe ei crescând în statură și putere mentală.Sentimentul lor de realizare a fost incredibil. E emotional cand vezi jucatorii crezand ca nu se pot urca mai sus pe un munte, dar atunci le dai o stânca sau un bolovan care sa le poarte si toti ii ajuta pentru a ajunge în partea de sus ca grup. Unitatea lor le-a adus. Necrezut. Ei s-au impresionat. Jucătorii au fost surprinși de lucrurile pe care le-ar putea face în realitate ca o echipă. “Instalarea acestei mentalități Unibet neplăcute este o piatră de temelie a transformării continue a lui Carlisle în cadrul lui Curle. Când a sosit, începutul sezonului trecut, clubul “se uita la fotbalul non-liga în față”; acum vorbesc despre posibilitatea unei reprize întârziate, atingând obiectivul final al Campionatului. Mai devreme, Everton trebuie să se confrunte.O mare parte poate fi legată de modul în care echipa lui Martínez se confruntă cu șocul de cultură. Inundațiile din decembrie, care au ruinat casele, au stricat viețile și au transformat străzile caselor scoase din jurul parcului Brunton într-o zonă fantomă, dictând că facilitățile jucătorilor Unibet sunt în prezent destul de primitive. Daunele – a unui nou teren – a lăsat o mare parte din interiorul stadionului, inclusiv camerele de dressing și biroul managerului, care necesită o reconstrucție radicală. Aceasta înseamnă că Everton trebuie să folosească zone înghesuite, schimbătoare temporară și dușuri amplasate chiar în afara terenului . “Ar putea exista o coadă în parcare pentru a vedea că Romelu Lukaku iese din duș”, glumește Curle. “S-ar putea ca afecțiunile să le tulbure?Nu știm. ”

Curle a fost mulțumit să vadă primii oameni care au ajutat locuitorii să înlăture Unibet covoarele sărate și mobilierul distrus din casele inundate. “Nimic nu a fost pus în scenă”, spune el. “După inundații, primul lucru pe care jucătorii l-ar face când au terminat antrenamentul a fost să ieși acolo și să încerce să vă ajute. A fost foarte plăcut. Modul în care ne purtăm în această comunitate este foarte important pentru mine. “Deci, echipa lui joacă un joc atractiv și expansiv, nu un milion de mile depărtate de viziunea de fotbal a lui Martínez. Chiar acum, această filozofie rămâne o lucrare în desfășurare – ceea ce explică de ce o echipă reconstruită extensiv în vara trecută este plăcută fanilor, dar Unibet concediază prea multe goluri. Ar fi intrigant să vedem cum s-au confruntat el și Martinez ei pentru a schimba temporar locurile de muncă.Astfel de “schimburi” între managerii din Premier League și cei de la Liga a Doua ar face cu siguranță un spectacol realist pentru televiziune? Curle se mișcă ușor pe canapeaua lui la clubul de rugby de la Cumbrian, unde au fost pregătiți Carlisle (cu rătăcire care făceau limite de practică normală, au adoptat o existență nomadă) și contemplă ideea. un manager Unibet excelent, însă m-aș fi întors că pot să-mi fac treaba și să-l fac pe Everton să joace fotbal bun “, spune el. “Cu jucatorii fantastici pe care Everton le-a avut, nu mi-ar deranja sa fiu sub presiunea pe care o are Roberto Martínez acum.Pentru a fi un antrenor bun, aveți nevoie de jucători buni “. Ca mulți dintre colegii săi britanici, Curle adăpostește sentimente mixte despre dragostea proprietarilor de la Premier League față de șefii de peste mări. “Anumiți manageri străini se potrivesc anumitor cluburi englezești, dar cred că există un nivel de frustrare în rândul antrenorilor britanici”, spune el. “Este frustrant atunci când vedeți antrenorii străini care iau poziții care ar putea fi umplute de talentul emergent din această țară. Dar o parte a problemei este că managerilor diviziilor mai mici nu li se acordă timpul necesar pentru implementarea schimbării. Cele mai multe durează doar un an. Dacă li s-ar fi dat doi ani plus locuri de muncă, oamenii ar putea începe să vadă ce pot face. ” specimen – un manager non-alb.Nu este convins că introducerea Regulamentului Rooney – o prevedere că intervievarea celorlalți candidați pentru fiecare post de conducere – ar schimba mult. “Când eram fără serviciu, nu am primit atâtea interviuri pe care le-aș fi dorit”, recunoaște el. “Dar vreau să primesc interviuri doar pentru ca cineva să bifeze o cutie? Nu. “El ar revoluționa lucrurile în mod diferit. “În primul rând, aș întreba că există suficienți oameni de rasă neagră, asiatică și mixtă care lucrează în cadrul Asociației de Fotbal? Apoi aș întreba, există suficienți antrenori [non-albi] cu calificările necesare? “La un moment dat sezonul trecut, Curle a păstrat un memoriu că partea lui – ulterior, în mod semnificativ refăcut – nu avea” genitalia masculină “pentru a reuși.Întrebarea de duminică este dacă Everton posedă o mentalitate corectă pentru a evita o uragană.

“Terenul nostru a fost ca un verde de bowling, dar, deși terenul nostru a făcut o treabă fantastică, noul nu este așa adevărat “, spune managerul lui Carlisle. “Mingea deviază. Poate că le-ai scos din mers? Vom vedea, dar eroarea umană joacă adesea un rol important în FA Cup. Indiferent cât de mult sunt plătiți jucătorii lui Everton, ei încă sunt oameni. Încă mai pot face greșeli. “