Marcus Willis hét játékot vesz Roger Federerből: “Szerintem sört szerzett”

Roger Federer nagyon népszerű az All England klubban, de egyszer csak a fülsiketítő éljenzés, amely egy órára és 25 perccel a páros második körüli találkozása során zörögni kezdett a bíróság előtt, nem nagyrészt . Senki sem várt arra, hogy a Maestro néven ismert ember nagy verejtékeket szenvedjen a 772-es világszám ellen, aki néhány évvel ezelőtt Unibet fogadási bónuszok az interneten olyan túlsúlyos volt, hogy a South Park “nagydarabos” szereplője után Cartman-t kapta. De még a Wimbledon szeszélyes brit harcosainak is, Willis egészen történet volt.Facebook Twitter Pinterest A Wimbledon 2016: Novak Djokovic és Roger Federer a harmadik napon

Négy hónappal ezelőtt a pártbarát lány 25 éves volt a határán, hogy teljesen lemondjon és Amerikába költözött hogy egy edzővé váljon, amíg egy nővel találkozott egy éjszakán, beleszeretett, és meggyőzték, hogy Unibet maradjanak. Helyét a Center Court-ban szerencsés módon szerezték meg, miután hét egymást követő mérkőzést nyertek a versenyen elődöntő és kvalifikációs fordulóban, és Ricardas Berankist 54-es helyezést ért el az első fordulóban. Mivel a hős, Goran Ivanisevic megfogalmazta Marcus Willis már Wimbledon-ot nyert.

A svájci 17-es Grand Slam győztes után pedig az első 6-0-at választották Willis a bíróság visszahúzható tetőjére amikor megnyerte első játékát a Unibet másodikban.A közönséget a “Berkshire Bulldogs” vezette, aki a játékos társainak kicsi, de vaskos csoportja volt, akik rugalmasan alkalmazkodtak a foci futásokhoz, és a cipőjüket elkövették egy olyan csápra, amelyet Willis szerette játszani a képzés során, az ellenfél cipője. Egy pillanatra megcsókolta őket.

Az eredménytábla feletti játékos dobozában barátnője, Jennifer Bate – váratlan napot adott Warwick fogorvosi munkájáról – és a szélesebb család kevéssé ingerlékeny , ugrott a lábukra, hogy szinte minden ponton megszólalt a hétszeres Wimbledon győztesről. Roger Federer látja Marcus Willis történetét a Wimbledonban, mint a Sportingbet hollywoodi arany. Olvasta el persze. De Willis biztosan nem zavarja magát, mivel a svájci csak egyszer törte meg a második és harmadik helyet, hogy elveszítse 6-0, 6-3, 6-4.Ahogy a bíróság elé lépett, hogy elveszítse a tömegeket, a vicc eltűnt, és úgy tűnt, hogy a könnyek szélén áll. Az eredménytábla feletti üléseken szülei, Cathy és James, akikkel még mindig él, megölelték. “Nagyon élveztem ott” – mondta Willis egyértelműen kimerültnek a meccs után. “Ha jól játszom, és Roger Federerrel pár versenyen versenyezek, Sportingbet akkor a megfelelő dolgot csinálom.” Federer a maga részéről azt mondta, hogy a mérkőzéshez közeledik az ellenfél az első 50 játékos volt, “mert ez az a szint, amit játszott”. De azoknak, akik arra gondolnak, vajon Willis kihagyja-e a játékot egy olyan élmény után, amely biztosan nem lesz jobb egészen világos. “Viccesnek tűnik, de csalódtam, hogy elveszítem.Odamentem, hogy megpróbáljak győzni.

“Fantasztikus néhány hetet Sportingbet fogadási bónuszt töltöttem, és ez nagyszerű volt, de Wimbledon után élet van, és többet akarok. Több ilyen tapasztalat. Kürtölni kell és keményebben kell dolgoznom. “Wimbledon 2016: Roger Federer legyőzte Marcus Willist – a harmadik nap, ahogy történt. Olvasson ma este? “Teljesen kimerült vagyok. Várhatok és nyugodhatok. Azt hiszem, egy sört szereztem magamnak. ”

Elkerülhetetlen volt, hogy megkérdezték, vajon most tervezi-e feleségül venni az asszonyt, aki azért volt felelős azért, hogy itt legyen:” Nem gondolta, hogy őszinte legyek. Ez az egész néhány hét egy kicsit elmosódott. De én nagyon szeretem őt. ”

És hogyan foglalta össze a napját? “Elképesztő. Ez nem az én szerény szerdám. “